Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

SD topparnas "hemliga" charmresa till Israel

Publicerad 2023-05-19 22:14:00 i Allmänt,

Hämtat från nättidningen ”Fria tider”:

Sverigedemokraterna är nazistklassade av den israeliska regeringen. Därför var det i under stort hemlighetsmakeri som de två SD-topparna Charlie Weimers och Richard Jomshof besökte Mellanösternstaten i veckan.

Enligt Jerusalem Post vägrar organisationen som tog emot delegationen från SD att låta sitt namn publiceras i tidningen.

Inte heller de parlamentsledamöter som SD-politikerna träffade vill bli namngivna.

SD är sedan tidigare med på det israeliska utrikesdepartementets svarta lista över partier som anses ha nazistiska eller antisemitiska rötter.

Richard Jomshof förklarar enligt Jerusalem Post vid ett besök i Knesset på onsdagen att Israel är "den enda sanna demokratin" i regionen.

Vi är Israelvänliga. Vi vill samarbeta med Israel och vi vill vara vänner, bedyrade han.

EU-parlamentarikern Charlie Weimers sade:

  • Vi är här för att vara vänner. Oavsett vad utrikesdepartementet tycker om oss förblir vi vänner till Israel och det judiska folket”.

Läs mer här: 

https://www.friatider.se/sd-topparnas-hemliga-charmresa-till-israel

Kommentar:

Handlar det inte om att kaka söker maka? Det säger mer om Sverigedemokraterna än om Israel. Hur väl skulle Hitler som var en RIKTIG nazist (inte någon wannabe som dumjönsarna i SD) bli emottagen i Israel om denna rasistiska stat hade funnits då?

Sverigedemokraterna slickar alltså judiska rasister och nazister i arslet men dom, dessa judar, kallar sig inte för rasister/nazister men vill gärna samarbeta med rasister och NAZISTER från Sverige.

Hur går detta ihop?? Är de inte av samma skrot och korn? och visste svenskarna, alla som var missnöjda med invandringspolitiken i Sverige, detta?

Genom att vilja vara vänner med såna som kallar dem för rasister och nazister (som står med på deras, på Israels, svarta lista) men som kryper och krälar för dem, vad handlar det om?

Är det jag som tänker konstigt?

Har dessa SD företrädare lämnat sina väljare som de inte bryr sig om ifall dessa blir kallade för rasister/nazister eller för ANTISEMITER nu när de sitter vid KÖTTGRYTAN?

Jag skrev för nästan tio år sedan, 2014, detta inlägget:

https://experimentlandet.blogg.se/2014/december/sd-en-sionist-kontrollerad-opposition.html

Läs mer här och fundera över om Israel är en demokrati vilket Richard Jomshof i SD påstår:  

https://experimentlandet.blogg.se/2023/may/ar-israel-en-demokrati.html

För övrigt så var det väl omöjligt för dem som inte var FULLVACCINERADE att kunna deltaga på deras senaste kongress där alla behövde visa upp bevis på att dom var FULLVACINERADE.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik