Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att stå med ena benet på Satans territorium och med det andra benet på Guds territorium

Publicerad 2017-06-28 19:30:00 i Religion,

Om man blandar sanning med lögn så blir resultatet lögn. Det går inte att blanda sanning med lögn och tro att sanningen skall segra. Sanning + lögn = lögn och kan inte bli annat än lögn eller halvsanningar. Enligt Guds evangelium så är även halvsanningar en lögn.

Kyrkornas och samfundens företrädare (medlemmar) blandar idag sanningar med lögner hej vilt i hopp om att få slippa ta ställning för den rena sanningen eller den rena lögnen. Om de tar ställning för den rena sanningen så riskerar de att förlora sitt levebröd som de får av världens människor och av dom ofrälsta som kallar sig kristna (så kallade namnkristna som vill vara goda) eller som bara vill vara med och ha gemenskap till nästan vilket pris om helst, och om de tar ställning för den rena lögnen så kan de inte längre kalla sig kristna.

Jesus måste finnas med på ett hörn för att de överhuvudtaget skall kunna kalla sig kristna. Även om de är beredda att gå i ok med vad och vem som helst.

Därför har de anammat både sanning och lögn. Genom att göra det slipper de ta ställning. De kan stå med ena foten på Guds territorium och med den andra foten på Satans territorium och de bidrar till att skapa schizofreni bland dem som är sant frälsta och som har fått Guds Ande som talar om för dem att de måste välja vilken sida de vill stå på.

När auktoriteterna (de som är tillsatta att vara herdar för fåren, de som borde veta bättre, men som är falska herdar) svänger hit och dit allt efter hur samhället och världen förändras, idag HBQT och imorgon ren pedofili eller renodlad avgudadyrkan, så är det lätt för nyfrälsta att anamma detta. De vill lita på sina auktoriteter (på dem som påstår sig vara herdar) för att de är auktoriteter trots att auktoriteterna för dem vilse och inte ger dem någon kunskap annat än att de skall hålla fast vid sina auktoriteter och lita blint på dem.

När en människa blir frälst så får den Guds Ande boende inom sig men om Guds Ande genom en nyfrälst talar om att auktoriteterna (de som minsann har varit frälsta si eller så länge och gjort si eller så mycket bra saker under hundraelva år) vandrar i köttet och inte under Guds Andes ledning, så blir det liv i luckan. Då slår de backut mot den nyfrälsta som de ser som ett hot, men tänker inte på att det är Guds Ande de slår backut mot.

Vad den nyfrälsta i det läget kan göra är att antingen ställa upp på att kuva Guds Ande som verkar i den (med andra ord att kuva Gud) eller att anpassa sig till de så kallade auktoriteterna som påstår att de vet bäst. De vet i regel inte bara bäst vad gäller personen i fråga (dens brister och fel som de inte är sena med att påtala) utan de vet bäst vad gäller allt mellan himmel och jord.

Den nyfrälsta måste göra avbön och be om förlåtelse om Guds Ande har verkat i den för starkt. Annars kan den inte bli accepterad av de falska herdarna (de falska kristna), kyrkorna och samfunden som står med ena foten på Guds territorium och med den andra foten på Satans territorium vilket innebär att de har gett sin själ till Satan och inte till Gud.

Thomas Leopold (1693-1771) var en sann kristen som den falska kristenheten försökte omvända men han vägrade att låta sig omvändas till statskyrkans falska lära. Han satt fängslad för sin tro i 42 år av sitt 77 åriga liv och dåtidens präster försökte med alla medel att få honom att vända om till deras falska lära.

Här kan ni läsa mer om honom:

http://bibeltemplet.net/leopold.html

Och här om hur Gud kan verka:

http://bibeltemplet.net/leopoldsgrav.html

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik