Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hitlers Tyskland och Sion äldstes protokoll

Publicerad 2016-03-31 18:48:00 i

I slutet av 1800 talet möttes de äldste av Sion i syfte att dra upp riktlinjerna för hur de skall kunna lägga hela världen under sin kontroll. Dessa protokoll kom i händerna på utomstående i Ryssland och fram tills denna dag har man från maktelitens håll gjort allt för att få allmänheten (de som har hört talas om dem) att anamma åsikten att protokollen är antisemitisk propaganda.

Det “märkliga” är att sedan dess och fram tills dags datum har världen utvecklats precis som förestavats i dessa protokoll.

En handskriven kopia av protokollen som ursprungligen utgavs av Sergei Nilus fördes ut till England där de än idag finns förvarade på Brittiska Stadsmuseet.

Den Österrikiska fackföreningsmannen Walter Rathenau skrev i tidningen “Winer Freie Presse" 24 december 1912:

“300 män, av vilka var och en känner varandra, styr ödet av den europeiska kontinenten, och de väljer själva sina ersättare ifrån lojala lärjungar”.

Finns det någon sammanslutning/organisation i världen som har 300 medlemmar? Vilka styr i såna fall denna sammanslutning?  

Protokollen menar att frihet och rättigheter inte existerar för människorasen. Rå styrka dikterar vad som är rätt och då sionisterna har denna styrka och deras gud (Satan) har gett dem i uppdrag att lägga hela världen under sig, är det deras plikt att utföra detta.

Endast genom att tillsätta skrupelfria diktatorer kan människor piskas till underkastelse. Människomassor utan ledare är vilda och onda och kan av den anledningen lätt utnyttjas av despoter som styr dem.

Ungdomen måste förledas genom spridande av alkohol och andra droger samtidigt som man måste bryta ner ungdomarnas moral vilket sker genom att krossa familjen och det inflytande familjen kan tänkas ha på ungdomarna. Man förespråkar en lös sexualmoral och sionisterna skall själva gå i täten för detta genom ekonomisk marknadsföring.

Kristendomen skall ersättas med en humanistisk och social livsfilosofi som kommer leda till att de kristna förlorar greppet om vad som är rätt och fel.

Är inte allt detta precis vad som har skett och sker?

Då protokollen är sataniska (en Satans plan för den samlade mänskligheten) är det inte särskilt konstigt om människor som har givit sin själ till Satan genom att anamma ockultismen (Satansdyrkan) blir alldeles till sig och detta var vad som hände en av nazismens ideologer, en man vid namn Albert Rosenberg.

Albert Rosenberg var en ung och förmodligen ganska olycklig man (24 årig studerande och son till en skomakare i staden Reval (Tallin i Estland) som mitt i revolutionens Ryssland (sommaren 1917) sitter i Moskva och läser och studerar när plötsligt en okänd man kommer in och lägger en kopia av Nilus senaste bok på bordet för att sedan försvinna lika plötsligt som han kom.

Den unge Alfred tror att något övernaturligt har hänt och att boken kommer att ge honom de svar han söker.

Skall tilläggas att Ryssland vid denna tiden hade tagit Estland från Sverige och gjort det till en rysk provins. Hela hans nation har sålunda fallit samman och för Alfred finns det ingen säkerhet mer. Han talar om att den andemakt (demon) som har fått nationerna att gå emot varandra har talat till honom och att han, Alfred, har fått i uppgift att tyda detta övernaturliga budskap.

Visst låter det som en saga (en tragisk sådan) men det mest tragiska är att Alfred Rosenberg flydde till Tyskland där han blev en av Hitlers närmaste män. Han använde boken till att utveckla den terror som nazisterna släppte lös på det tyska folket och på judarna samt på alla dem som blev förslavade av de tyska nazistarméerna.

Rosenberg anlände till Munchen 1919 och blev medlem i det nationalsocialistiska partiet, som vid denna tid inte hade Hitler som ledare. Här mötte han män som skulle komma att spela en ledande roll i utvecklingen av det nazistiska partiet bland annat Ernst Röhm som var en före detta kapten i tyska armén tillika homosexuell samt Rudolf Hess med flera.

Tids nog när Hitler hade blivit introducerad till partiet blev Rosenberg chefredaktör för partiets tidning “Völkischer Beobachter”. Rosenberg utvecklade det nazistiska partiets ideologi, det vill säga dess intellektuella utformning.

Som bas hade han Nilus bok samt idéer som Houston Stewart Chamberlain hade utvecklat angående de mänskliga raserna. När Hitler satt i fängelse efter den misslyckade kuppen 1923 blev Rosenberg partiets ledare fram tills att Hitler blev frisläppt. År 1934 kom han ut med en bok som hette “Tjugonde århundradets myt” och i denna behandlade han den tyska rasens överlägsenhet över andra nationaliteter.

Rosenberg var när han flydde från Ryssland djupt förankrad i den kristna tron men efter det att Hitler tagit makten blev Rosenberg en fanatisk fiende till de kristna samfunden i Tyskland (så kan det gå när Satan får styra) och var den som ledde attackerna mot de kristna i Tyskland.

Rosenberg hade kontakt med den norska nazisten Vidkun Quisling och introducerade denne till Hitler som en framtida diktator i Norge under Tyskland.

Rosenberg överlevde andra världskriget och blev tillfångatagen och ställd inför rätta i Nurnberg där de män som satt som domare var samma män som hade sett till så att nazisterna kom till makten (konstigt så det kan bli). Rosenberg dömdes för krigsbrott och blev hängd den 16 oktober 1946.

Makteliten (densamma då som nu med skillnaden att det är nya människor som tagit över då Rosenberg och hans gelikar har förpassats till helvetet) följer exakt samma agenda som finns beskriven i Sion vises protokoll och det kommer dom att göra tills de nått sitt mål om världsherravälde.  

Källa:

“Bibelns budskap i de yttersta dagarna” av pastor John. S. Torell

Här kan ni läsa protokollen på svenska och mer om den sataniska sammansvärjningen (konspirationen) som varje dag gör livet outhärdligt för oskyldiga människor i Sverige och världen över (då liksom nu) och som skapar enorma flyktingströmmar (krig, elände, misär) samt sätter grupper mot grupper (vänster mot höger, höger mot vänster, religioner mot religioner, ja faktum är att även ideologierna har skapats av samma Satans hantlangare) allt medan de kristna som borde vara världens salt (samt de flesta andra) sover sött (alternativt försöker att vara så goda som möjligt) och hoppas på att det förr eller senare kommer att räcka med att säga: “Vi lydde bara order”.  

Vems order är frågan?

Protokollen finns att läsa på svenska en bit ner i artikel:
 
http://alertsweden.bloggo.nu/THE-PROTOCOLS-OF-THE-LEARNED-ELDERS-OF-ZION/
 
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik