Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Helvetet för vem eller för vilka?

Publicerad 2019-03-21 20:31:00 i Religion,

Några tankar och jag vet inte om jag har rätt men jag skriver vad jag tror. Jag ville inte skriva om detta ämne men har fått det till mig vid flera tillfällen den sista tiden och nu känns det som att jag måste göra det.
Om jag inte gör det så kommer det att fortsätta mala och det finns människor som har blivit riktigt sjuka och till och med dött för att de inte har sagt vad de tror och vad de tycker och tänker på grund av feghet eller bekvämlighet.
Att hamna i helvetet vill ingen människa men det är vad så kallade ”kristna” (som anser att de vet bättre) alltid har skrämt människor med. Gör du inte si eller så eller tror på det eller det så hamnar du i helvetet.
Jag trodde själv på det fram tills helt nyligen men tror inte längre på det och på att Jesus/Gud är intresserad av att placera icke troende på honom (det vill säga majoriteten av mänskligheten) i helvetet om de inte har haft (velat ha) med honom att göra. Dessutom är bibeln skriven av troende på Jesus/Gud till andra troende även om vem som helst kan läsa bibeln.
Den brinnande Eldsjön som bibeln lär att alla icke troende och alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok kommer att kastas i på domens dag är inte samma sak som att hamna i helvetet.
I helvetet kan bara de som en gång har blivit frälsta men som har valt att inte ta vara på frälsningen, hamna. Helvetet är en andlig död (rätta mig om jag har fel!) och i den andliga döden befinner sig den/de som hamnar i helvetet (den/de som säger sig vara kristen och frälst) redan innan den/de dör.
Den befinner sig redan innan den dör i helvetet och helvetet (efter att den har gått hädan) blir bara en naturlig fortsättning på den tillvaro den redan befinner sig i och som den tycker om att befinna sig i.
De som kallar sig ”Kristna” men som älskar världen och står upp för världen (för helvetet och för Satan, Satan är världens herre) och som livnär sig av världen för att världen kan ge dem allt de suktar efter och allt de vill ha, (en fin karriär, pengar, status, berömmelse, medhåll från människor och med det makt) trots att de kallar sig ”kristna” och frälsta till Jesus/Gud (som inte var ute efter detta när han levde på jorden), är de som kommer att hamna i helvetet.
De har bevisat att de älskar världen mer än Gud/Jesus som de påstår sig stå upp för. De är inte intresserade av att ta sitt kors och att följa honom för de är mer intresserade av världen och av världens människor trots att de påstår sig vara frälsta till Jesus/Gud. De LJUGER och ljuger MEDVETET!!
Därför har de redan förtjänat en plats i helvetet där de kommer att hamna och där det inte finns någon chans att kunna påverka andra som också befinner dig där om hur bra och duktiga (kärleksfulla, barmhärtiga, rättrogna, toleranta) de har varit under sitt jordeliv. De som redan är där säger samma sak (hur bra de har varit på alla sätt och vis) men ingen kommer därifrån.
DET ÄR HELVETET, ett helvete att vara medveten och att vilja ta sig bort från helvetet men att inte kunna göra det för att det är försent.
Jag har haft två syner och de kom i tät följd och cirka ett år efter att jag hade blivit frälst till Jesus/Gud. Det var bara några dagar mellan dessa två syner och i dessa så fick jag se vad det handlar om.
Jag tror på vad jag fick uppleva när jag en vanlig dag hade gått och lagt mig. Jag var inte påverkad av något vilket man kanske skulle kunna tro (jag hade inte druckit ens en lättöl under ett års tid och jag hade inte rökt en endaste vanlig cigarett under ett års tid) när jag plötsligt lyftes upp från min säng.
Jag hade bett Jesus/Gud att visa mig vad helvetet handlar om innan det för jag var rädd för att min ofrälsta mamma som var svårt sjuk (numera död) skulle hamna i helvetet. Ingen normal människa vill att sina föräldrar (eller andra anhöriga) skall hamna i helvetet.
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik