Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mycket hög strålning i bostäder - människor har svåra symptom

Publicerad 2020-04-24 07:24:00 i Allmänt,

Men de kanske lider av Corona och borde

 
stanna INOMHUS och ta ANSVAR?!
 
 
Hämtat från strålskyddsstiftelsen:
 
Nya mätningar av strålning från basstationer den 22 april 2020 bekräftar att många nu utsätts för farligt förhöjda nivåer av mikrovågsstrålning från basstationer för mobiltelefoni. Familjer lider av liknande symtom i form av huvudvärk, sömnsvårigheter, utmattning, andningsbesvär, näsblod, yrsel, illamående, hjärtklappning/tryck över bröstet med mera. En kvinna vittnar om så svåra symtom att hon är rädd hon ska dö när som helst.

Här följer en redovisning av de fyra mätningar av strålning från basstationer som gjordes av Anders Sydborg den 22 april 2020 i Stockolmsområdet:

Lindingö

Mätning i lägenhet med en basstation på uppskattningsvis drygt 100 meters avstånd på taket på en annan hyresfastighet. Enligt uppgift sattes basstationen upp för cirka tre veckor sedan. Mätningen visar toppvärden på upp till 50 000 mikroW/m2 inne i lägenheten.

Kvinnan som bor i lägenheten uppger att hon har hjärtklappning, sömnlöshet, andningssvårigheter, yrsel och generellt mycket dåligt allmäntillstånd. Hennes dotter som är 2 år har näsblod.

I delar av lägenheten är strålningen betydligt lägre, cirka 500 mikroW/m2, men kvinnan känner påfrestning även där.

Vasastan, Stockholm

Mätning i lägenhet högst upp i fastighet med basstationer på taket. Toppvärden på 100 000 mikroW/m2 uppmäts i sovrummet där en 21-årig man har sovit i flera år och som i tre års tid varit sjuklig. Idag mår han  mycket dåligt. Bland symtomen finns sömnlöshet, ont i muskler, koncentrationsproblem och utmattning/orkeslöshet. Den unge mannens mamma mår också dåligt när hon vistas i lägenheten. Alla grannar till familjen på samma våningsplan är också sjuka uppger mamman.

Ute på balkonen mäts toppnivåer på 200 000 mikroW/m2 upp. Det finns förutom basstationerna på fastighetens tak även två antenner på grannfastigheten. Lägenhetsinnehavaren uppger till att deras grannar på samma våningsplan är sjuka de också.

Kista

Mätning i lägenhet högst upp i bostadsfastighet. Det finns en mycket stor ansamling av basstationer på taket rakt ovanför lägenheten. Inga basstationer i övrigt i den närmaste omgivningen.

Toppvärden på 64 000 mikroW/m2 mäts upp i lägenheten där Bahara bor med sin 11-åriga dotter. Runt 20 000 mikroW/m2 mäts upp i sovrummet.

Bahara berättar att hon har bott i lägenheten sedan 2003. Under senare tid har allt fler antenner tillkommit på taket och helt nyligen gjordes arbeten med installationerna.

Under förra året blev Bahara och hennes dotter som är 11 år allt mer sjuka. Hon beskriver att de har mått dåligt under en längre tid när de vistas i lägenheten men när de lämnar lägenheten försvinner symtomen, vissa snabbt, andra efter en tid. Dottern har fått återkommande näsblod.

Bahara uppger att de upplever följande symtom:

Ryckningar och stickningar i kroppen, huvudvärk o känsla av att få stroke, ont i hjärtat, brännande känsla i kroppen, speciellt i huvudet, tryck i öronen, magproblem, vibrationer, minnesproblem, yrsel, svårighet att tänka klart, svag i kroppen, håravfall, domningar i händer och arm, bröstsmärtor, ömmande fötter, nervsmärtor, ont i ögonen, illamående, ont i armar, ben och nacke.

Vi har varit hos läkare men ingenting har hittats. Jag själv lever med många smärtstillande tabletter för att kunna genomföra dagliga arbeten. Det är verkligen hemskt och till och med mina vänner känner så mycket tryck, oro och yrsel när de är hemma hos mig, berättar Bahara.

Ander Sydborg, som är frisk och vältränad, säger att den korta vistelsen i lägenheten i samband med mätningen var bland det värsta han någonsin varit med om:

Jag kunde vara i lägenheten i fem minuter sedan höll jag på att spy. Först efter tre timmar kände jag mig återställd.

Mätning Ericssons huvudkontor, Kista

På Ericssons huvudkontor i Kista, en fastighet med sju våningar, finns ett antal basstationer. Mätningen den 22 april 2020 runt om byggnaden visade som mest 4 500 mikroW/m2 på ett avstånd av cirka 50 – 100 meter från basstaionerna. Detta värde är således betydligt lägre än de 130 000 mikroW/m2 som uppmättes på ungefär samma avstånd från en basstation i ett radhusområde i en annan del av Kista (se vår tidigare mätning). Detta trots att fler basstationer fanns på Ericssons tak. Detta innebär, om denna mätning stämmer, att det företag som tillverkar de flesta av de basstationer som finns i Sverige som nu utsätter människor för mycket hälsofarliga nivåer, själv skulle befinna sig i en avsevärt lägre strålningsmiljö.

Ingenjörer vid Ericsson och Nokia har blivit sjuka av strålning

Det hör till saken att Ericsson sedan början av 1990-talet haft kännedom om de skadliga effekterna av elektromagnetisk strålning och strålning från basstationer i samband med att ett stort antal ingenjörer på kort tid blev sjuka efter att nya datorer införskaffats och en basstation etablerats 40 meter från arbetsplatsen (Ellemtel). Kostsamma åtgärder för att minska strålningen genomfördes bland andra åtgärder, vilket ledde till att de allra flesta ingenjörerna kunde återgå till arbetet. En av dem var Per Segerbäck, utvecklingsingenjör, som var en av de allra svårast drabbade. Han fick ett rum klätt i kopparplåt. Emellertid blev Per Segerbeck av med sitt arbete på Ericsson efter ett antal år. Per Segerbäck har varit ordförande för Elöverkänsligas Riksförbund och är idag medlem av dess styrelse.

Segerbäck was once an elite telecommunications engineer. He worked for Ellemtel, a division of the Swedish telecom giant Ericsson, for more than 20 years, leading an engineering group that designed advanced integrated circuits for prototype telecommunication systems. He used the newest and most advanced computer and telecom equipment available, the kind of stuff only Ericsson and the Swedish military had access to. He was, as a result, up to his eyeballs in a non-ionizing radiation bath, from computers, fluorescent lights and the telecom antenna located right outside his window.

He noticed his first symptoms — dizziness, nausea, headaches, burning sensations and red blotches on his skin — in the late 1980s, a decade into his telecommunications research work. All but two of the 20 or so other members of his group reported similar symptoms, he says, although his were by far the most severe.” Källa

Strålskyddsstiftelsen har tidigare berättat om en spansk ingenjör anställd av Ericsson i Spanien som blev sjuk pga mikrovågsstrålningen i arbetsmiljön och fick sin sjukdom erkänd av domstol i Madrid.

I sammanhanget kan även nämnas att tidigare tekniske direktören inom Nokia, Matti Niemelä, är ytterligare exempel inifrån telekomindustrin på att deras egna ingenjörer utvecklat de sjukdomar som telekombranschens företrädare och ombud förnekar skulle uppstå pga strålning från mobilbasstationer och mobiltelefoner. Niemelä är idag mycket känslig för strålningen och har fått MS  vilket han själv anser beror på den intensiva strålningen han utsatts för i arbetet bland annat genom den intensiva mobilanvändningen. Den före detta Nokiachefen, som också är i 40-årsåldern, kan i dag endast gå med rullator. Han får svåra symtom så fort han exponeras för mobilstrålning. Han har berättat att personalen på Nokia inte vågade ta upp strålningsriskerna av rädsla för att få sparken.

Dessa saker har tystats ner alltför länge, berättade han.

Läs mer här:

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/04/mycket-hog-stralning-i-bostader-manniskor-har-svara-symtom/


 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik