Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Har majoriteten alltid rätt?

Publicerad 2022-12-28 20:28:58 i Allmänt,

Det sägs att majoriteten alltid har rätt och att vi (alla) måste lyssna till majoriteten och helst följa den om det må gå oss väl.

Detta har lett till alla möjliga brott mot mänskligheten utan att brottslingarna (i regel) har kunnat ställas till svars. Om detta har hänt så har de som har begått brotten kunnat försvara sig med att ”Vi lydde bara order från högre ort” men oftast så har inget hänt med dom flesta.

De har fått gå fria från ansvar på grund av att dom har följt majoriteten, följt en viss ideologi (när den har härjat), en diktator och dennes underhuggare och därför inte anses vara ansvariga för sina handlingar.

Först långt senare brukar sanningen om vad som har hänt uppdagas men då är det inte majoriteten som har gjort något fel eller brottsligt (anser majoriteten) utan då skyller man på enstaka personer (diktatorer) som får bära hela skulden för vad som har hänt/skett trots att de personligen (i de flesta fall) inte har varit de som har förföljt och brukat våld mot eller mördat andra människor.

Syndabockar måste alltid finnas!

Jag har funderat en hel del på vem/vilka som i framtiden kommer att ställas till svars för vad som sker idag när det gäller massvaccineringar med experimentvacciner (som gör skada rent fysiskt), och när det gäller restriktioner (som skadar socialt och själsligt och som kan leda till psykosomatiska sjukdomar), och när det gäller människors ekonomi.

Om de skall kunna fortsätta att köpa och sälja utan att behöva ta Vilddjurets (Satans) märke.

Att göra människan till en maskin utan tankar, åsikter, funderingar, önskningar, utan tro och hopp vilket är vad som gör en människa till en människa och inte till en maskin, till en robot, är att likna vid ett övergrepp men tyvärr så går det i den riktningen och det är få som protesterar.

Människans enda uppgift är, tycks det som, att KONSUMERA och att tjäna så mycket pengar som möjligt. Det är vad målet och meningen med hennes liv går ut på och skall gå ut på.

Om och när hon eventuellt lyckas bra med det (kanske så bra så att hon blir ekonomiskt fri) då gäller det för henne att VAKTA sina pengar och tillgångar (se till att skaffa ännu mer) vilket är vad som kallas för FRIHET enligt majoriteten. Att tvingas att ta en massa vaccinationer och att ställa upp på det mesta som handlar om FÖRNEDRING (om att bli kontrollerade som om de vore grova brottslingar vilket de på sätt och vis är med tanke på att de tillhör majoriteten), har dom flesta inget emot så länge ingen rör deras bankkonton eller deras egendomar.

Att avvika från denna majoritetens strävan (oavsett vad det handlar om) är lika med att bli klassad som en dåre, som någon som inte är normal.

Så var det när Covidhysterin pågick som värst och till viss del fortfarande. De normala var och är fortfarande de som tar alla sina vacciner, de som följer alla restriktioner, de som svarar på bankernas idag kränkande frågor om var de har fått sina pengar ifrån trots att bankerna kan se om något märkligt/märkliga utbetalningar har skett och som kanske borde utredas av polisen.

De känner sig så trygga och de har inget att dölja säger de glatt när kontrollsamhället breder ut sig mer och mer och till slut tar sig in i deras egna hem via alla smarta maskiner (tekniska prylar) och mätare som de tycker är toppen men som handlar om kontroll och om ett övervakningssamhälle och om att göra människa och maskin till ett som i George Orwells bok 1984 och som han skrev 1948.

Det går inte att hindra att människor/majoriteten tyvärr, ställer upp på allt detta men att påstå att majoriteten har rätt, är en LÖGN. Majoriteten har ingen susning om vad deras åsikter och tankar kommer ifrån och de bryr sig föga.

De lyssnar på alla som utmålar sig som EXPERTER och som påstår sig ha kunskap och bildning och som de tror (vill tro) vill just dem väl trots att dessas intresse är att kunna livnära sig på dem och på det ena eller andra sättet eller på de flesta sätt.

Varje dag bevisas detta inom politiken och även inom kyrkorna vars medlemmar gladeligen tar sina vacciner lydigt utan att fråga om Jesus/Gud någonsin har sagt att de skall injicera främmande substanser i sina kroppar och att de som troende och frälsta av och till Jesus/Gud skall agera försökskaniner för världen och för läkemedelsindustrin.

De tar inte ställning varken för eller emot utan säger att ALLA får göra som dom vill!

Om alla får göra som dom vill i andra sammanhang hur hade det sett ut då?

Där är kyrkorna (så kallade kristna) väldigt noga med att det handlar om att följa den världsliga lagen trots att den lagen är underordnad den lag som kommer från Jesus/Gud och som inte är någon lag i egentlig mening utan som handlar om att vandra med honom i Ande och i Sanning.

Som kristna måste vi följa Jesus/Gud mer än världen och Mammon. När det kommer till ett val mellan världen och Jesus/Gud så skall vi lyda honom mer än vi lyder världen men hur ser det ut bland de kristna?

När man säger detta så blir de istället rabiata och skäller ut en och kallar en för kärlekslös med mera. De säger att alla får väl göra vad de vill. Kom inte här och peka finger åt oss!

Att det är fritt fram för alla att gå med i olika partier och att starta nya partier tycker jag är något bra i en ”demokrati” men att påstå sig vara kristen och att ha bibeln som rättssnöre utan att inte ha det och istället säga att alla får göra vad de vill och tro vad de vill är en skymf, ett hån, mot den Herre vi gemensamt tror på och som inte är en människa av kött och blod utan Gud.

Om en Sverigedemokrat plötsligt hade börjat förespråka fri invandring och feminism i det offentliga så hade det partiets medlemmar antagligen höjt på ögonbrynen och velat få bort den från partiet så fort som möjligt (samtidigt som de övriga partierna kanske hade jublat) men i kyrkorna och i samfunden är det högt i tak och alla får tro och göra vad de vill så länge de inte blir till problem för världen och för världens människor.

Om en Sverigedemokrat plötsligt börjar att propagera för fri invandring och för feminism och annat så behöver det inte vara fel på personen i fråga utan då handlar det om att den tillhör fel parti.

Det handlar om att den kan göra sig bättre och förhoppningsvis få gehör för sina åsikter i ett annat parti.

Om det är samma sak bland de som kallar sig för kristna (vilket det är och vilket är ännu värre) så behöver de inte kalla sig för kristna utan kan kalla sig för något annat.

Vad kommer det sig då att en majoritet blir och kan bli en majoritet? Varför tar de flesta (majoriteten) lydigt sina vacciner som ett exempel och i och med det blir en majoritet som gör det trots att ingen kan bevisa att det hjälper dem eller andra och varför ställer de för övrigt upp på vad som helst från högre ort om det inte handlar om att deras bankkonton och deras egendomar kan påverkas negativt och på ett drastiskt sätt?

Vem/Vad eller Vilka påverkar majoriteten till att tycka, tänka och tro som de tycker, tänker och tror? Är det media? Är det politikerna, de styrande partierna som förfogar över myndigheterna och som får människor till att tycka och tänka och att tro vad de (politikerna och media) vill att de skall tycka, tänka och tro?

Har dessa, politiker och media, i regel några kunskaper eller några utbildningar att tala om som inte Kalle på spången eller Marie – Louise i Borås etcetera kan ha och kanske mer av kunskaper och utbildningar än dem?

Om de trots att de saknar kunskaper och utbildning gällande sådant som de är satta att besluta över men får en hög lön varje månad och andra förmåner är det då inte något som är riktigt galet?

Är de beredda att strida för Sanning och Rättvisa när de får 71.000 kronor i lön varje månad som riksdagsledamöter samt olika förmåner eller för vad de säger sig är beredda att strida för?

Tackar de inte bara och tar emot (sitter kvar på sina positioner) så länge de kan? Vilka är det som tillåter att dessa okunniga människor skall kunna klamra sig fast vid sina löner och privilegier och vilka tror på dem om inte majoriteten vilket säger mer om majoriteten än om dem?

Om det hade handlat om ett vanligt arbete och om att tillföra något av värde för företaget så hade den som inte tillför något (som kanske till och med öppet går emot företaget) blivit sparkad förr eller senare men det gäller inte POLITIKERKRÄK för de kan sitta och rulla tummarna i fyra års tid i regeringen och i riksdagen om de säger JA, JA, JA och aldrig Nej!.

Enligt de kristna så tillhör de ÖVERHETEN som Jesus/Gud har tillsatt här på jorden och då måste man tro på denna överhet och på allt den hittar på (även på Hitler) trots att den inte har någon som helst utbildning annat än att ha gått kursen (om det finns någon sådan vilket det förmodligen finns) hur man på bästa sätt skall hantera sina väljare och speciellt de som inte håller med gällande vissa avgörande frågor.

Sverigedemokraterna (numera som vilka sossar som helst) hade som krav att alla som var med på den senaste kongressen skulle kunna uppvisa vaccinationspass, att de hade blivit vaccinerade med minst två sprutor.

Varför kan man fråga sig när så många har satt sitt hopp till SD som kan förändra Sverige och landet till det bättre? Eller hur?

Att Sverigedemokraterna dessutom är de judiska sionisternas (makt - judarnas) bästa vänner talar för sig självt men det förstår inte majoriteten.

Om man skulle fråga partiernas väljare om det är rimligt att politikerlönerna höjs två gånger om året och utan att det ställs något krav på att dessa KRÄK skall behöva göra något av värde individuellt och för sina väljare så kanske något hade kunnat ske till det bättre för väljarna men det kommer antagligen aldrig att ske, tyvärr.

Den ena efter den andra kommer och går och vissa sitter kvar fram tills dö dagar utan att behöva göra något av värde (utan att arbeta) och det är så det kommer att förbli om inget förändras.

Samma gamla skåpmat rapas upp från alla olika håll och partier men utan någon substans (utan något egentligt innehåll) för att de som tjänar mycket pengar på att vara FOLKFÖRETRÄDARE/FOLKFÖRRÄDARE trivs med det eller alternativt inte bryr sig.

Eller är det kanske (vilken hemsk tanke) så att politikerna är styrda av en annan makt och inte av sina väljare vilket borde vara fallet i en DEMOKRATI?

Vad är det i såna fall för makt och varför finns det inte ett enda parti, några enda etablerade medier eller en enda kyrka, ett enda samfund som vill gå på djupet med ägarstrukturerna i samhället, i Sverige och i världen?

Varför är det så få som ställer sig frågan vad läkemedelsindustrin tjänar och har tjänat på Covid 19 hysterin och på allt som har med denna att göra såsom på vaccinationer, covidtester, handsprit, munskydd (munblöjor) med mera och en hundraprocentigt skyddad sjukvård/sjukvårdspersonal?

Och detta samtidigt med att elpriset, bensinpriset och matpriserna går upp. Är det någon eller några som äger elen som borde vara fri? Är det någon eller några som äger oljan/bensinen och är det någon/några som äger medierna och de så kallade journalisterna som arbetar för dem? Är det någon eller några som äger bankerna eller är alla banker STATLIGA?

Hur länge skall vi som har ett IQ på över 120 tvingas att stå ut med en massa dumskallar/idioter och underordna oss dem för att vi vill vara snälla och inte vara till besvär för dem när de hänvisar oss till att tro på det ena eller på det andra utan att vi kan göra det på grund av att vi tillhör en MINORITET och de tillhör majoriteten och vi därför tvingas att anpassa oss till den?

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik