Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Grundlurade "kristna"

Publicerad 2019-10-19 04:29:14 i Jesus,

Detta är profetian gällande judarna som redan har blivit uppfylld men som de ”kristna” som har blivit lurade (av judarna) tror skall uppfyllas genom att de stöttar en ogudaktig stat, staten Israel (anno 1948) som de tror är från Jesus/Gud men som är från Satan.

Juda och Israel voro då talrika, så talrika som sanden vid havet; och man åt och drack och var glad. Så var nu Salomo herre över alla riken ifrån floden till filistéernas land och ända ned till Egyptens gräns.; de förde skänker till Salomo och vore honom underdåniga, så länge han levde”(1Kon.4:20-21).

Ty han rådde över hela landet på andra sidan floden, ifrån Tifsa ända till Gasa, över alla konungar på andra sidan floden; och han hade fred på alla sidor, runt omkring, så att Juda och Israel sutto i trygghet, var och en under sitt vinträd och sitt fikonträd, ifrån Dan ända till Beer - Seba så långt Salomo levde"(1.Kon. 4:24-25). 

Det som de kristna tror på (ett land, en stat, staten Israel) har redan uppfyllts men som alla kristna som har läst sin bibel vet så föll den fina kung Salomo i synd och dog i sin synd men blev ihågkommen av de falska judarna (de skriftlärda och fariseerna, en grupp inom judendomen) och senare EN förebild för “FRIMURARNA” som startades av de falska judarna och som är de som har bildat staten Israel som de “kristna” från alla länder idag måste se upp till och stötta om de inte vill bli klassade som antisemiter, rasister eller något i den stilen.

Juden/judarna äger pengarna och i och med att juden/judarna äger pengarna så har juden/judarna makten över de flesta länderna idag och de har alltid sett till att sätta sina egna på bra positioner inom samhällets alla sfärer.. I början av nittonhundratalet tog judarna kontrollen över den amerikanska banken, federal reserve bank, som många än idag tror är en statlig bank men som har varit en privatägd bank sedan 1913.

Judarna äger och styr i princip hela världen idag och där det det råder krig så handlar det i regel om att de människor/de makthavande i dessa länder inte har velat ge över sitt självbestämmande till juden vilket gör dem (judarna) aggressiva.

Syrien och andra länder i mellanöstern är inget EXPERIMENTLAND för dessa judar vilket Sverige är. Då de (judarna) äger pressen och media i de flesta länder så kan de rapportera vilka lögner som helst och de som arbetar för deras medier är tvugna att ljuga om de vill ha kvar sina arbeten.

De kristna måste ljuga och måste finna sig i att bli hjärntvättade av de falska judarna som har lyckats att hjärntvätta majoriteten av Sveriges befolkning. Det handlar om i fall de vill ha några jobb och ha sina kyrkor kvar. Om de vill ha det fint för sina familjer och fint i kyrkan, i kyrkorna måste de vara sams med juden/judarna trots att de judarna hatar Jesus/Gud lika mycket idag som då när deras förfäder korsfäste honom.

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik