Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Yttrande "friheten" snart ett minne blott

Publicerad 2018-05-29 21:09:05 i Religion,

Som bloggare så gick det tidigare att pinga de senaste inläggen på ”Intressant.se” och på ”Nyligen.se” men båda dessa pingcentraler har numera lagt ner sin verksamhet och då, vilket är något märkligt, i samband med att den nya GDPR lagen trädde i kraft den 25 maj.

Syftet med denna nya lag sägs vara att skydda människors personliga integritet (en integritet de hade redan tidigare) och att ge dem möjligheter att kontrollera vem/vilka som har deras personuppgifter och att de om de önskar kan få sina personuppgifter hos företag och dylikt (även hos bloggare i kommentarsfälten då deras IP nummer syns) få dem raderade så att de slipper att få reklam etcetera som om det tidigare har varit ett jätteproblem.

Det låter i de flesta öron riktigt toppen att den nya lagen handlar om att värna om människor och deras integritet. De köper detta ”humbug” med hull och hår och det är så som Satan och hans lakejer, det vill säga Satans synagoga/de falska judarna/Satans barn som har gått samman med världens barn (inte minst de så kallade kristna kyrkorna och samfunden), verkar för att kunna flytta fram sina positioner och strypa allt vad yttrandefrihet, pressfrihet, demokrati, religionsfrihet med mera heter i syfte att kunna sätta sin herre Antikrist (Satan) på tronen i Rom och som än så länge inte kan träda fram förrän alla lagar har förändrats/tagits bort så att människor (majoriteten av mänskligheten) inte kan se vad som är rätt eller fel.      

Då först kan den Laglöse, Antikrist, den falska profeten (den påve som är påve när detta sker), som har legat tillsammans med vilddjuret (Satan) genom att gå vilddjurets ärenden, träda fram och ta över. Det kommer inte att bli under en särskilt lång tid för vilddjuret (Satan) som dumhuvudena (de som kallar sig kristna) har tytt sig till och bjudit in kommer att krossa hela den falska religiositeten och påveskökan i Rom som flyter av guld och purpur och som inte har något med Jesus/med Gud att göra. Om detta kan vi läsa i Uppenbarelseboken.

De som kommer att bli kvar är lärjungar till Jesus. Inga som kallar sig kristna och som stöttar Satans verk och hans härjningar idag kommer att vinna evigt liv med Jesus/med Gud. De har valt vilken sida de står på vilket man gör i detta livet och de har valt världen framför Gud/Jesus för att de vill vinna framgång och annat i världen. De har valt vilken herre de tjänar. Det går inte att tjäna två herrar samtidigt!!!

Deras vädjanden om att Herre, Herre, har vi inte gjort allt för dig. Vi har gjort allt som står i vår makt för dig, kommer aldrig att nå fram till Jesus/Gud. Han kommer att visa bort dessa falska kristna och säga att visst har ni gjort både det ena och det andra men ni har inte gjort min Faders vilja utan ER EGEN VILJA.

När lagar skapas i världen av världens människor och det handlar om lagar som inte kommer från Gud/Jesus så är det varje lärjunges (varje lärjunge till Jesus/Gud) plikt att gå emot dessa lagar men så gör inte ”kristna” som vill vara vän med världen för att de personligen tjänar på att vara vän med världen och med Satan själv. Så därför anpassar de sig till världen och till alla nya lagar som världens människor (Satans synagoga/de falska judarna som har fått sin makt via Satan och som styr över penningen) lägger fram.

Vad leder det till? Leder det till att människor blir frälsta till Jesus eller vem/vilka/till vad blir de frälsta och hur och varför? Blir en människa/människor som söker upp en kyrka eller ett samfund av någon anledning (för att det är trevligt där och för att den/de där kan få en massa gratis aktiviteter/mat etcetera), frälsta till Jesus/till Gud eller blir den/de möjligtvis frälsta in till kyrkorna och samfunden?

Har de efter det någon verklig integritet när den/de har gett sina liv till kyrkorna och samfunden som alla vandrar med världen och med Satan?

Vi skall inte låta oss skrämmas av Satans synagoga och Satans synagogas lakejer om vi vill vara barn till Jesus. Jesus och hans apostlar talade om sanningen för de falska judarna, de skriftlärda och fariseérna, och om vi vill följa vår Herre Jesus Kristus så måste vi gå i hans fotspår och se att idag så är det de kyrkokristna (vilka har lierat sig med världen och med Satan) som är varje sant Guds/Jesus barns värsta fiender.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik