Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Samtal med en präst i svenska kyrkan

Publicerad 2020-10-31 18:44:59 i Jesus,

Jag fick häromdagen en chans att tala med en präst i svenska kyrkan och jag berättade för HEN (de är alla Hen i detta skökoväsende, det vill säga dumma hönor) att jag gick ur kyrkan för cirka åtta år sedan och då undrade HEN (hönan) förstås varför jag gjorde det. En bra fråga.

Jag svarade att jag inte kunde förlika mig med det faktum att den svenska kyrkan (som kallar sig för en Guds/Jesus församling) har blivit en hora som numera horar med allt och med alla i syfte att ena världen.

Horar, sa Hen och lät väldigt förvånad för att inte säga nästan skärrad och då berättade jag att sedan den ”svenska kyrkan” utan att skämmas ställer upp för allt och för alla, för bögar och för flator och för människor med andra religioner eller som inte har några religioner alls (kom som du är och tro vad du vill och gör vad du vill är deras MOTTO!!) så kan jag inte ställa upp för denna sköka och vara medlem i den.

Vad tråkigt sa Hen och fortsatte med att bibeln måste tolkas efter de nya tiderna (i varje generation) och för de nya tidernas människor samtidigt som HEN sa att det är Jesus/Guds kärlek det handlar om.

Det stämmer inte att det är Jesus/Guds kärlek det handlar om utan vad det handlar om är avfälliga prästers kärlek till världen och till världens herre som är Satan.

De är LIVRÄDDA för att stöta sig med världen (med världens barn) och med Satan då det är världen, världens barn och Satan som kan ge dem deras BEKVÄMA liv i världen.

Dessa prästers och även pastorers kärlek har inget med Jesus/Guds kärlek att göra för då hade de ställt upp för honom istället för att ställa upp för världen och för världens herre (Satan).

De LJUGER med andra ord (och utan att skämmas) så att det dånar i himlarymderna!!

Men, säger en del ”kristna”. De kanske inte vet bättre. Dessa stackars präster och pastorer kanske själva har blivit lurade och då måste man ha överseende med dem så att de kan fortsätta med att lura andra människor till det helvete de själva en dag kommer att vakna upp i och då det inte finns någon återvändo.

Då när de säger sig ha gjort allt för Jesus/Gud men han ändå kommer att visa bort dem med motiveringen att de inte har gjort hans Faders vilja:

Icke kommer var och en in i himmelriket, som säger till mig:'Herre, Herre', utan den som gör min himmelske Faders vilja. Många skola på 'den dagen” säga till mig: 'Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?' Men då skall jag betyga för dem: 'Jag har aldrig känt eder; gån bort ifrån mig, I ogärningsmän.' (Matt. 21-23).

Enligt detta resonemanget så kan man som ”kristen” ha överseende med vem eller med vad som helst och det är i princip vad man har idag inom den etablerade kristenheten.

Alla är Guds/Jesus barn säger man från kristet håll samtidigt som de ”kristna” tror på att Jesus/Gud utvalde ett folk åt sig i det gamla förbundet och som var judarna som folk och inte alla andra folk och som de (dessa kristna) fortfarande tror är Guds/Jesus/utvalda folk.

Gud utvalde judarna i det gamla förbundet och det tror man på med hull och hår inom kristenheten men idag så verkar man även inom kristenheten tro att Jesus/Gud har utvalt allt och alla som har två ben och två armar och ett huvud och för att han dog för alla människor på korset.

Är det vad Jesus/Gud och bibeln lär? Att alla människor äro utvalda för att Jesus dog på korset för alla människor?

Vad säger Jesus, apostlarna och bibeln om utvaldhet och om att vara ett Jesus/Guds barn i det nya förbundet i Kristus Jesus? Är alla som är SNÄLLA och kärleksfulla i denna världen Jesus/Guds barn?

Judarna är enligt de ”kristna” fortfarande utvalda in till dödagar även om de inte tror på Jesus/Gud (tror på att Jesus var deras Gud och Messias som kom till jorden i form av en människa, som Jesus) samtidigt som alla andra numera är lika utvalda.

Om världens människor (majoriteten) tycker att det är okej att vara kristen och homosexuell eller kristen och muslim eller kristen och jude eller kristen och pedofil eller mördare/våldtäktsman så finns det inga hinder för ”KRISTNA” präster och pastorer att tolka bibeln så att dessa kommer till sin rätt i Jesus/Guds rike.

Man måste ju tolka bibeln utefter den tid vi lever i. Finns det många ofrälsta så måste man från kyrkans håll ta hänsyn till dem och se dem som de UNIKA människor (Guds/Jesus skapelser) de är. Man måste ställa upp för dem och ge dem trevliga och roliga aktiviteter i kyrkan (i samfunden) så att de förhoppningsvis kan bli frälsta, bli kristna och ta emot ”KYRKAN”.

Man måste lyssna på vad de säger. Om de säger att de älskar Jesus/Gud men lever som bögar eller som flator eller om de är avgudadyrkare, pedofiler, mördare, våldtäktsmän, ogärningsmän, så måste man lyssna till dem och försöka att förstå dem och göra allt vad man kan för dem. Man måste HJÄLPA dem!!

Att bjuda in dem till kyrkan (till kyrkorna) och samfunden (att gå i ok och i par med dem) är ett första steg enligt de ”kristna” för när de kommer till kyrkan så kanske de eventuellt kan ta sitt förnuft tillfånga och bli KRISTNA.

När det gäller de homosexuella så har inte detta fungerat och det är svårt att tro att det kommer att fungera när det gäller avgudadyrkare som muslimer, judar eller andra världens barn som tror vad de vill och gör vad de vill och som är Satans barn.

Vad som istället händer är att kyrkan (kyrkorna) och samfunden tvingas till att börja tolka bibeln på ett sätt som passar ALLA som man har bjudit in och lösningen är SATAN och hans EKUMENIK som sprider som en löpeld inom kyrkorna och samfunden idag via Sveriges kristna råd som är ett Djävulens råd underställt den katolska pedofilkyrkan (den falska profeten som det talas om i Uppenbarelseboken) och FN och andra världsliga rörelser, frimurarordnarna, som vill skapa fred och ena världen på sitt sätt, på Satans sätt.

Att vara en kristen och bög eller flata (eller en jude eller en muslim, en avgudadyrkare) ses som en merit inom det så kallade ”kristna” lägret idag och många präster och pastorer är bögar eller flator eller HEN vilket betyder att de inte är könsbestämda och kan gå från att vara män eller kvinnor eller att vara transvestiter eller vad de vill vara och som passar dem för tillfället, för stunden.

Alla skall dock få vara med oavsett vad de tror eller vad de gör. Huvudsaken är att de som vill vara med är SNÄLLA eller verkar vara snälla och kanske kan ställa upp på att stötta kyrkan med tioende eller andra gåvor/offer så att det kan bli lite bättre i världens och i Satans rike.

Självklart är Satan och hans tjänare jättesnälla och om det kan ni läsa här:

Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar” (2 Kor:. 11: 14-15)

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik