Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett 80 tal personer äger lika mycket som 3.5 miljarder fattiga

Publicerad 2015-11-30 09:08:00 i

En internationell organisation som arbetar för att minska fattigdomen i världen, skriver i en ny rapport att 80-85 rika personer äger lika mycket som 3,5 miljarder fattiga...

- Man kan således slå fast att 85 stycken extremt rika människor - äger lika mycket som hälften av alla människor som idag finns på planeten jorden.

Att 3,5 miljarder människor någonsin skulle kunna samarbeta mot ett givet mål kommer sannolikt aldrig att ske när elitens globala trygghetsövervakning nu finns på plats för att motverka och med alla medel slå ner ett sådant skeende.

Däremot är sannolikheten väldigt stor att 85 giriga människor med samma intressen klarar av ett samarbete för att skapa ännu större klyftor mellan fattiga och rika.

Mainstream skulle säkert kalla en sådan djärv spekulation för "konspirationsteori", men ""presstituten" i media gör bara sitt arbete, vilket är att desinformera, förvirra och skrämma allmänheten. (*terror+muslimer)

- Om det vore på något annat sätt så hade media säkert dagligen informerat världen om hur destruktivt för människosläktet och världssamfundet en sådan här fördelning av tillgångar är..?

- Om man samlar förmögenheterna från världens 1 procent rikaste personer, så har de 65 gånger de tillgångar som hälften av jordens befolkning har, d v s de har 65 gånger mer rikedom än 3,5 miljarder människor sammanlagt har att röra sig med.

I motsats till vad media vanligtvis berättar i sina medvetet fragmenterade nyheter, så har avståndet mellan rika ock fattiga ökat lavinartat i världen under många år.

Under de senaste åren har många av de mest extremt rika i världen fördubblat sina förmögenheter...

Läs mer här:

http://undermattans.blogspot.se/2015/11/avslojat-varldens-80-rikaste-ager-lika.html

Kommentar:

När kommer det att ställas krav på att dessa giriga börjar öppna sina hjärtan, plånböcker och hem för världens fattiga med tanke på att de själva och de organisationer som de styr och kontrolllerar påstår sig ha som högsta mål att bekämpa fattigdomen i världen? 

Det är ju det första man borde göra istället för att aktivt medverka till att världens fattiga invaderar (ockuperar) länder där det inte bor fullt lika fattiga människor men som när invasionen tillåts fortsätta (vilket de giriga kommer se till att den gör) kommer att bli lika fattiga som de vilka ockuperar.

Vissa nationalekonomer och forskare säger att Sverige redan inom ett par år kommer att klassas som ett U land och hur kan det bli på annat sätt när allt fler skall dela på de resurser som finns och resurserna inte är obegränsade? Vad innebär det att Sverige blir ett U land? Jo, det innebär att majoriteten av Sveriges befolkning kommer att tillhöra ett fattigt trasproletariat från att tidigare ha haft det relativt bra. Vi ser redan tendenserna idag. 

Detta är inget konstigt. Om någon har en tallrik mat och äter upp all mat på tallriken så blir den "förhoppningsvis" mätt. Delar den samma mängd mat med en annan person till så blir båda kanske någorlunda mätta. Delar den däremot samma mängd mat med tre, fyra, fem eller åtta personer till så blir ingen mätt. Alla är fortfarande lika hungriga efter att maten har ätits upp.

Det är mycket konstigt att 80- 85 personer i världen äger mer än 3,5 miljarder fattiga men det konstigaste och för att inte säga mest intressanta är HUR det har kunnat bli så här. Det är ju inget positivt med tanke på att de rikaste ständigt drar igång nya kampanjer i syfte att minska fattigdomen.

Inte heller har väl en sådan här klyfta kunnat skapas under en veckas, månads, ett års eller ett par års tid? En sådan här stor klyfta måste ju ha växt sig större och större under en mycket lång tid eller vad tror ni?

Är det slumpen som har valt ut dessa 85 personerna till att bli så ofantligt rika eller har de aktivt arbetat för att bli det? Hur har de i såna fall lyckats med det? Vilka metoder har de använt sig av eller har de inte använt sig av några metoder alls? Är det helt enkelt slumpen som ligger bakom (var och en har arbetat sig uppåt helt ensam) eller har de samarbetat och hjälpt varandra?   

Skulle dessa ogudaktiga psykopater, Satans hantlangare, lyckas med konststycket att roffa åt sig så mycket av resurserna utan att en konspriation ligger bakom? Knappast!! Ändå anklagas vi som påstår att en världsvida konspiration föreligger i syfte att en liten elit ska kunna ta makten över mänskligheten genom ekonomin (då får de automatiskt makten över allt som har med människors liv att göra), för konspirationsteoretiker i negativa ordalag.

Finns det några tecken på att dessa psykopater kommer att sluta roffa eller är det snarare tvärtom? De flesta av oss har fungerande sinnen som gör att vi kan bedöma hur sannolikt det ena eller det andra är. Personligen så är jag övertygad om att de inte kommer att sluta. Varför skulle de göra det nu om de inte har gjort det tidigare? Jag menar att det hade väl räckt om de hade ägt lika mycket som 1 miljard fattiga eller som en miljon fattiga istället för så många som 3,5 miljarder fattiga..?

Deras agerande tyder på att de inte kommer att ge sig förrän de har hela mänskligheten/världsekonomin i sitt grepp och de skyr inga medel för att nå sitt mål. Deras tillvägagångssätt beskrivs till punkt och pricka i Sion vises protokoll (Satans synagogas protokoll) och i stort sett allt i dessa sataniska protokoll, som även beskriver frimureriets inblandning, (så ock medias) har gått i uppfyllelse. Men det är förstås en slump det med.   

Slutligen.

För att få en lösning på problemet så vore det bra om media började uppmana rätt klientel, rätt personer, till att öppna sina hjärtan och plånböcker. Varför gör man inte det? Varför är det helt tyst i media när sådana här häpnadsväckande och minst sagt upprörande, rapporter läggs fram? Kan det vara så att de 80-85 personerna och deras vänner (köpta och lydiga knähundar) äger media eller är även det en stor slump?

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik