Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Folk dör efter att ha vaccinerat sig

Publicerad 2021-01-29 02:04:00 i Allmänt,

Antalet dödsfall som rapporterats in till Läkemedelsverket som misstänkta biverkningar av coronavaccinet ökar snabbt. Nu har 43 sådana dödsfall registrerats, enligt Läkemedelsverkets senaste rapport.

Läs mer här:

https://www.friatider.se/42-svenskar-doda-efter-coronavaccinering

Och här om vad vaccinerna innehåller:

https://experimentlandet.blogg.se/2021/january/information-till-er-som-skall-ta-coronavaccinet-las-detta-innan.html

Är det konstigt att människor blir sjuka eller dör?

Varför har vår FOLKVALDA regering (som borde arbeta för folkets väl och ve) köpt in en massa vaccin för skattebetalarnas pengar utan att veta om de vill bli sjuka eller dö?

Vad skall de göra med allt vaccin de köpt in om ingen vill ta det? Är det inte slöseri med skattemedel? När det handlade om svininfluensan så hade de (regeringen) också köpt in för mycket vaccin som sedan fick kasseras och vem/vilka fick betala för det?

Unga människor som tog vaccinet mot den så kallade svininfluensan och som fick narkolepsi och blev gravt handikappade har ännu inte fått någon upprätttelse eller något skadestånd från staten trots att deras liv förstördes av vaccinet.

Kommer regeringen att ersätta dem som idag redan har blivit sjuka av vaccinet eller vill regeringen (myndigheterna) fortsätta att vaccinera människor så att ännu fler blir sjuka eller dör?

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik