Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Förbered dig för märket!

Publicerad 2014-10-04 11:27:00 i Jesus,

Hur ska kristna kunna förbereda sig för Vilddjurets märke? Jesus hade bara tre och ett halvt år på sig att välja och förbereda sina lärjungar för den anstormning som skulle uppstå när de presenterade evangeliet för världen.

Han visste att en stor del av hans anhängare skulle bli arresterade, slagna, fängslade och dödade. Istället för att försöka skydda dem gav Jesus dem order att angripa Satans rike och predika evangeliet till varje pris.

Följande, politiskt inkorrekta men bibeltrogna, predikan av den svensk amerikanske pastorn John S. Torell från december 2011 talar om hur du som kristen kan förbereda dig för det kommande antikristliga riket (märket) och hur du som ännu ej är kristen (pånyttfödd i Kristus) fortfarande har en möjlighet att bli en kristen och att säga nej till Antikrist och Vilddjurets märke.    
 
Efter att detta inlägg lades upp, har vi på bloggen fått veta att John S Torell ägnar sig åt demonutdrivning (deliverance) på ett icke bibliskt sätt och det är inget som vi ställer oss bakom.
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik