Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Att ta märket utan att veta om det?

Publicerad 2023-02-24 18:32:33 i Jesus,

Kan frälsta av och till Jesus/Gud ta emot MÄRKET som Uppenbarelseboken talar om, utan att veta om det (vara omedvetna om det)?

Jesus/Gud, apostlarna och bibeln lär att när vi blir frälsta (tar emot hans frälsningserbjudande, tar emot honom Jesus/Gud) så får vi del av hans Ande, den Helige Ande.

Från att ha varit styrda av den antikristliga anden, av anden i världen, av världens furstes ande, av Satans ande som icke troende, som icke frälsta, så är det efter frälsningen Jesus/Guds Ande som verkar i oss.

Världens ande och Jesus/Guds Ande är två helt olika andar som alltid har varit i krig med varandra (stått i motsatsförhållande till varandra och kämpat om att få med sig så många själar/människor som möjligt) och den förstnämnda kommer från världen och från världens herre, från Satan och den andra från HERREN Jesus Kristus/Gud.

Den kamp vi som troende och frälsta av och till Jesus/Gud har att utkämpa är ingen kamp mot kött och blod (alltså mot människor) utan mot Satan och hans ande/onda andemakter i himlarymderna enligt bibeln/skriften.

Om vi som troende och frälsta av och till Jesus/Gud tror på detta, som hittills har skrivits, hur kan man då som kristen/frälst påstå att det är möjligt att ta emot MÄRKET utan att veta om det?

Skulle Jesus/Guds Ande som finns i dem som har blivit frälsta av och till honom (som har fått del av HANS ANDE och som i och med frälsningen inte längre vandrar med världens ande) vilja lura dom som har blivit frälsta av och till honom genom att inte VARNA dem på olika sätt och så att de går åstad och tar MÄRKET (vad detta nu än handlar om) och utan att veta om att de har gjort det?

Nej, knappast om vi TROR på vad HAN, apostlarna och bibeln LÄR i sin helhet!!

Hur skall vi som troende och frälsta (av och till Jesus/Gud) förhålla oss till detta med MÄRKET och till allt annat skräp som väller fram idag och när majoriteten av ”DE SÅ KALLADE KRISTNA” säger att lösningen är att gå till en kyrka/till en församling (helst till deras egen kyrka/församling) så har du/ni ditt/ert på det trygga/på det torra?

I dessa kyrkor/församlingar finns det de som har tagit både tre och fyra och fem doser vaccin och de som inte har tagit något vaccin eller bara en eller två doser och det finns de som har mängder med appar nedladdade på sina telefoner (de laddar ner fler och fler appar hela tiden) och andra som bara har några få appar eller som inte ens har en så kallad smart telefon.

Dessa (alla olika sorter av kristna) förväntas sedan att kunna samarbeta i ENHET och i SANNING och i ANDE eftersom de alla har fått del av en och samma Ande, av Jesus/Guds Ande!!.

????????????????

Är det möjligt om man tänker på vad Jesus/Guds VILJA är med sin församling här på jorden? Kan alla ”kristna” göra vad de vill och sedan kalla sig för hans LÄRJUNGAR vilka minsann har blivit frälsta och födda på nytt till/i honom?

I och med att det är så (att alla får göra vad dom vill och ju mer desto bättre) så kan ingen ”kristen” anklaga någon annan ”kristen” för något. Om någon tar tjugo doser med vaccin som kommer från världen och från läkemedelsindustrin eller har hela sin telefon full med appar och är med på alla sociala medier som finns och på Facebook, på Instagram, och på vad vet jag och vad som kommer härnäst, då är det upp till den/dem.

Att de ställer upp för det ANTIKRISTLIGA systemet, för ANTIKRISTER, och för ett system (för världens och Satans system) som inte vill någon människa (i synnerhet inte dom som kallar sig för kristna) något gott utan som vill lägga den samlade mänskligheten (de ”kristna”) under sig och sin kontroll/makt, KAN JU DEFINITIVT INTE HA NÅGOT MED MÄRKET SOM UPPENBARELSEBOKEN TALAR OM ENLIGT MAJORITETEN AV DEM SOM KALLAR SIG FÖR KRISTNA!

Hur kan man överhuvudtaget tänka något så dumt, kärlekslöst och obarmhärtigt som att någon/några eller något vill ha makt över alla människor? Det är ju så ELAKT och HEMSKT som det bara kan bli!

Det verkar som om det finns två grupper av kristna idag. Den ena gruppen är de som inte tror på att de kommer att få vara med under den stora VEDERMÖDANS tid (som leder till att det till slut varken går att köpa eller sälja utan att ha tagit märket) och som tror att de kommer bli uppryckta till skyarna av Jesus/Gud innan dess.

De tror på DARBYISMEN (på en falsk lära/en VILLOLÄRA enligt SKRIFTEN) och den andra gruppen är de som tror att någon/några eller något kommer att ge dem ett erbjudande som de antingen kan tacka ja eller nej till och då frågan är ”Vill du/önskar du att ta MÄRKET eller vill du låta bli”?

Det är helt upp till DIG! Inget tvång finns för i en demokrati och med stöd av FN,s deklaration om de mänskliga rättigheterna (vilket alla så kallade demokratier står upp för) så går det inte att tvinga någon till något.

Det är du som VÄLJER och har VALFRIHET om du vill ta MÄRKET eller låta bli!

?????????????

Vad händer i valfrihetens och i demokratins namn om någon eller flera inte vill ha en massa appar på sin telefon eller om den/de inte ens har en telefon som det går att ha appar på men det krävs att den skall ha det för att kunna vara med (för att kunna leva och verka), är det då VALFRIHET det handlar om?

Om någon eller flera vill handla med kontanter men att det blir svårare och svårare och de får gå ut från butikerna eller från fiken, från restaurangerna etcetera, handlar det om VALFRIHET och om att kunna VÄLJA?

Om ni som kallar er för kristna och som värjer er för ”MÄRKET” men trots det går hand i hand med världen och med det antikristliga systemet har ni då inte gått bort från den Herre ni påstår er följa och till en annan herre, till herren över världen?

Jag anklagar er inte utan ställde en fråga. Ni får kalla er vad ni vill men om ni kallar er för Jesus/Guds lärjungar och som vandrar i Ande och i Sanning med honom, är inte det lika med att LJUGA om ni står upp för antikrist/det antikristliga systemet?

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik