Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Jacob Rothschild erkänner: Min familj skapade Israel

Publicerad 2017-08-31 07:09:00 i

Familjen Rothschilds förmögenhet är fördelad på många olika medlemmar och därför är det svårt att uppskatta den totala förmögenheten. En undre gräns torde dock vara minst 350 miljarder men familjen lär direkt och indirekt kontrollera upp till 100 biljoner USD.
 
Om man till det som Rothschild kontrollerar lägger judarnas täta sammanhållning, så är det lätt att inse att familjen Rothschild styr och äger världen. Världens samlade BNP var år 2014 75,6 biljoner USD. Världens samlade BNP var alltså mindre värd än Rothschilds kontrollerade förmögenhet! Bland bankerna finns ett större antal centralbanker.
 
Genom att kontrollera ägarstrukturen i dessa samt vilka som innehar de två högsta positionerna (vanligtvis ordföranden och VD) får vi reda på att ett fåtal personer (kabbalister, talmudister, frimurare och sionister) håller världen, vilket innefattar DE "KRISTNA" KYRKORNA, i ett järngrepp.
 
Det var föregångarna till dessa kabbalister, talmudister, frimurare och sionister (vilka har fått sin makt från Satan) som skapade staten Israel anno 1948 (inte Gud) och detta erkänner Jacob Rothschild i denna video samtidigt som de kristna kyrkorna fortsätter att på olika sätt gynna och prisa denna ogudaktiga stat.
 
 
Läs mer:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2017/march/judarna-ar-inte-guds-utvalda-folk-i-det-nya-testamentet.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2013/october/fuskbygget-israel.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/february/kabbalisterna-upphaver-guds-lagar.html
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik