Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den ofrälsta människonaturen kontra Kristusnaturen

Publicerad 2020-12-30 20:21:00 i Jesus,

Människan i sitt ofrälsta tillstånd (i sin vad bibeln kallar för ”syndiga människonatur”) har alltid velat bli som Gud, stå över Gud, bli Gud/Jesus och ta kontrollen över Guds hela skapelse. Det började med syndafallet.

När Adam och Eva (de första människorna) blev lurade av ormen/ av Satan som tidigare var en högt uppsatt ängel i Guds himmel och som då kallades för ”Lucifer” men som blev nedslängd till jorden av Gud för att han började idka köpenskap med Guds änglar vilket alltid var till hans fördel, åt av den förbjudna frukten i Edens lustgård där Gud hade placerat dem så började allt som vi kan se konsekvenserna av idag.

Ormen/Satan lockade de första människorna till att äta av den förbjudna frukten och av kunskapens träd trots att de hade kunnat äta av alla andra träd i Edens lustgård. De var inte svältfödda men genom att de åt av den förbjudna frukten (den enda frukt som Gud hade sagt till dem att de inte fick äta av) så var de olydiga och det gav konsekvenser.

De fick kunskap på gott och ont och allt sedan dess har mänskligheten efter dem använt kunskapen (som har gått i arv) för egen vinnings skull.

De, dessa två människorna, var de första syndarna och därför talar man i bibeln om den gamla naturen i Adam och som alla människor efter syndafallet drivs av när de föds.

Adam och Evas olydnad har gått i arv inom mänskligheten och därför föds ingen människa god.

Alla föds vi som barn in till en värld som styrs av herren över världen och som är Satan som har många olika namn bland annat luftens furste med mera.

Bibeln/Jesus/Gud lär att synden kom in i världen i och med dessa två människor och att det inte finns någon chans att på allvar kunna göra det goda om människan inte har blivit frälst till Jesus/Gud och med det fått en helt annan natur som är Kristusnaturen (fått hans Ande) som står och alltid kommer att stå i opposition till den mänskliga naturen (den olydiga naturen) och Satans ande som vill så mycket och som vill bli som Gud, bli Gud och ta kontrollen över Guds hela skapelse.

Det är denna natur som styr vår värld idag. Det är en natur av makt och kontroll, det är människans natur och Satans natur.

Idag visar sig detta tydligare än någonsin. Det är inte bara växtligheten, grödorna, djuren och vädret och ekonomin som Satans tjänare (Satan själv) vill komma åt och styra över.

Chemtrail verkar vara glömt sedan länge och Monsanto (manipulation av grödor) likaså och det kontantlösa samhället verkar det inte vara någon ”kristen” som ens reagerar över i DESSA SÅ KALLADE TIDER.

5G, nej inte heller det.

Nu är siktet inställt mot mänskligheten som skapades till Guds/Jesus avbild (enligt bibeln) och man måste därför förändra mänskligheten på andra sätt än ren övertalning.

Det går inte att övertala ett Guds/Jesus barn om att tro på Satan och på hans tjänare så lätt men genom att utlysa ett pandemipådrag (CORONA, CORONA!) med en massa restriktioner i första hand och sedan få dem till att låta sig vaccineras (när de har blivit helt utmattade av allt vad restriktioner heter) med vacciner som inte ens vaccins tillverkarna har koll på vad de innehåller så hoppas man att allt skall gå vägen.

Och de ”kristna” lyder bara order trots att de borde skämmas i sin kärlek till världen och till världens herre.

Det är inget fel på världens människor för de drivs och närs av världen (av herren över världen, av Satan) och många av världens människor skulle inte tveka om de hade fått byta stol med någon framgångsrik världsmänniska.

Detta om att välja sida (om att välja Gud eller Mamon eller med andra ord om att välja Gud/Jesus eller det antikristliga systemet och därmed Satan), har vi skrivit om i många artiklar här på bloggen det senaste och allt står mer och mer klart.

Forskarna i världen strävar efter att få priser och berömmelse men av vem eller vilka kan man fråga sig? Handlar det som de gör idag (som de arbetar med och får betalt för) om att tekniken skall kunna tjäna människan eller handlar det om att människan skall tjäna tekniken och då maximalt efter att ha blivit uppmanade att ta vacciner?

Vill forskarna ha digitaliserade slavar för tid och evighet för att för en liten tid kunna känna sig som herrar eller vill de ha genuina människor av kött och blod runt sig?

Om de själva är digitaliserade slavar så vill de antagligen ha andra digitaliserade slavar med sig men tänk om forskarna är sökta av Jesus/Gud och blir kallade in till hans rike?

Kan inte det vara ett böneämne i denna hemska tid?

Att be för att forskarna som idag via Satan (Satans synagoga) och hans/deras ande har makt över världen (tjänar pengar genom denna Satans ande) skall få ta emot Jesus/Gud och hans Ande och tala SANNING.

När jag var nyfrälst och sökte mig till kristna och till kristna kretsar så föreslog jag en gång under en samling att vi skulle be för att få öppnade ögon gällande frimureriet (alla hade rätt att lägga fram böneämnen) men då sa pastorn på bönemötet att det inte går att be för något sådant.

När jag konfronterade honom enskilt efter mötet så erkände han att han hade bästa kompisar som var frimurare.

Ni kan läsa mer om dessa, om frimurarna, här:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

De ”kristna” av idag går hand i hand med världen och med Satan och de hittar alltid på anledningar till varför de gör det. Vi skall vara goda och kärleksfulla säger de och inte minst mot de ofrälsta som de inte ens känner. I och med det förlorar de den kraft de skulle ha kunnat få från Jesus/Gud.

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik