Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Frimurarna bakom Sveriges undergång

Publicerad 2015-03-27 14:52:00 i

I Sverige finns det cirka 15000 frimurare. 674 av dem arbetar inom det svenska rättsväsendet som poliser, åklagare, rådmän, advokater, jurister och runt 600 som biskopar och präster i svenska kyrkan eller som pastorer inom frikyrkan. Bland de övriga finns beslutsfattare och opinionsbildare av olika slag såsom politiker och mediaföreträdare, företagare, direktörer, höga militärer, läkare, tandläkare, chefer inom myndigheter med mera.

Man gömmer sig bakom ett respektabelt beteende, lovvärda ideal, filantropisk verksamhet och allmän religiositet (frimureriet sägs vila på kristen grund) men frimurarna själva förnekar att det är fråga om en ny religion. Man har dock tempel och altaren där man tillber ”den store Arkitekten” och blandar element från många olika religioner.

Först senare, ju högre upp man kommer i graderna, framkommer frimureriets sanna väsen. Man tillber guden Jah-Bul-On. Jah=Jahve. Bul=Baal, den gamla kanaaneiska fruktbarhetsguden. On=Osiris, den egyptiska underjordsguden. Både Baal och Osiris är manifestationer av Satan. Deras namn åkallas också i magi, trollformler och satanism (femuddiga och sexuddiga stjärnor). Se Israels flagga. 

Under 1700 talet bytte Mayer Amschel Bauer ut sitt efternamn till Rothschild som betyder “röd sköld” på tyska. Ett rött hexagram (en röd Davidsstjärna) hängdes upp på hans dörr och det blev sedan hans familjs vapensköld. Symbolen “röda stjärnan” är också en symbol för kommunismen som liksom nazismen och de övriga ideologierna har samma rötter.

Om man sätter ihop de båda trianglarna i Davidsstjärnan blir det en symbol för “människan som Gud” vilket speglar den tid i vilken vi lever. Stjärnan har 6 sidor, 6 vinklar och 6 poäng = 666. 666 är vilddjurets märke enligt bibeln och 666 nämns också i  GT,s  1. Konungaboken.

”Det guld som årligen inkom till Salomo vägde sex hundra sextiosex talenter” (1.Kon. 10:14)

Den ideologi som ligger bakom frimureriet går tillbaka ända till Egyptens, Babylons, det Israeliska folkets (judarnas) historia och mytologi (en del av judarna valde att dyrka avgudar, Baal som exempel, liksom Gamla testamentets kung Salomo, medan andra stod fast vid Abrahams Gud som också är alla kristnas Gud) och har som vi strax skall se, varit verksam länge i världen.

Sedan dess kan man tala om två grupper av judar. Gudsdyrkande judar och Satansdyrkande judar. Den sistnämnda gruppen är den som har tagit kontrollen över de Gudsdyrkande judarna samt över alla så kallade hedningar (alla icke judar), länder och regeringar genom ekonomin och ”mycken köpenskap” (vilket också var Satans, deras herres fall och anledningen till att han blev utkastad från himmelen av Gud).

Detta har möjliggjorts tack vare de hemliga ordnarna (frimurarordnarna vars medlemmar tillhör gräddan i varje samhälle/land och som  därför har makt över dem som på papperet har makten) och andra hemliga grupper såsom Bilderberggruppen med flera.  Det är denna ”Laglöshetens hemlighet” som bibeln talar om och varnar för.    

Kung Salomo anses vara frimurarordens stiftare och det var han som utvecklade den judiska Kabbalan (traditionen, mysticismen). Kabbalan ingår i frimurarnas symbolvärld och den första mästaren enligt frimurartraditionen var bibelns Hiram från Tyrus som kung Salomo lät hämta till sig för att uppföra det första templet på berget Moria i Jerusalem. (1.Kon. Kap. 5,6,7)  

Under åren efter sitt avfall och fram till sin död hann kung Salomo med att ge form åt Kabbalan, som den moderna judaismen (sionismen) tillsammans med texterna från Talmud eller “de äldstes stadgar”, vilar på. Detta religiösa trossystem i vilket lag och bokstav, inte ande och liv sätts främst, opponerar sig Jesus emot vid flera tillfällen.

“Ve er, skriftlärda och fariséer, ni hycklare som ger tionde av mynta och dill och kummin men försummar det viktigaste i lagen: rättvisa, barmhärtighet, trohet. Det gäller att göra det ena utan att försumma det andra”(Matt. 23:23) 

“Ve er, ni blinda ledare som säger: Svär man vid templet betyder det ingenting, men svär man vid guldet i templet är eden bindande. - Ni blinda dårar, vilket är förmer, guldet eller templet som har gjort guldet heligt? Ni säger: Svär man vid offeraltaret betyder det ingenting, men svär man vid gåvan som ligger på det är eden bindande. - Ni blinda, vilket är förmer, gåvan eller altaret som gör gåvan helig? Den som svär vid altaret svär både vid det och vid allt som ligger på det. Den som svär vid templet svär både vid det och vid honom som bor i det. Och den som svär vid himlen, han svär både vid Guds tron och vid honom som sitter på den"(Matt. 23:16-22)

“Ve er, ni skriftlärda och fariséer, ni hycklare som reser monument över profeterna och smyckar de rättfärdigas gravstenar och säger: Om vi hade levt på våra fäders tid skulle vi inte ha gjort oss medskyldiga till profeternas blod. Därmed visar ni själva att ni är söner till dem som mördade profeterna. Fortsätt som era fäder tills måttet är rågat. Ormar, huggormsyngel, hur skall ni kunna undgå att dömas till helvetet?

Därför skall jag sända er profeter, visa män och skriftlärda. Somliga av dem kommer ni att döda och korsfästa och andra kommer ni att piska i era synagogor och jaga från stad till stad. Så skall allt rättfärdigt blod som utgjutits här på jorden komma över er, allt ifrån den rättfärdige Abels blod till blodet från Sakarja, Berekjas son, som ni mördade mellan templet och altaret. Sannerligen, alltsammans skall detta släkte få svara för”(Matt. 23:29-36)    

Istället för att hålla sig till Gud, Abrahams Gud, valde kung Salomo att följa efter sina olika kvinnors gudar vilket fick ödesdigra konsekvenser för det judiska folket. Stjärndyrkan och måndyrkan införlivades i judendomen då många av de forntida folken (som Salomos kvinnor kom ifrån) ansåg att stjärnorna var himmelens skrift och att stjärngudomligheter påverkade allt som hände på jorden.

Denna tanke var främmande bland Israeliterna men framträdande bland de folk som dyrkade Baal. Baal var hos alla västsemitiska folk beteckningen på den högsta guden, den främsta guden i ett visst land eller på en viss plats.

Baal var fruktbarhetens gud och Baals hustru Astarte, sidoniernas gudinna, vilken nämns i citatet från konungaboken, dyrkades under olika namn i hela gamla orienten. I Babylonien kallades hon till exempel för Ishtar och i Kanaan gick hon under namnet Baalat. Precis som sin make var hon fruktbarhetens gudinna .

Det innebar att det i Baalsdyrkan och Astarte dyrkan ingick olika sexuella riter och ceremonier liksom kultisk prostitution. Den framträdande delen av Astarte dyrkan var sexuella orgier i de tempel som vigts åt Baal.

Baal och Aastarte liksom andra gudar och gudinnor i den kananeiska gudavärlden associerades med olika himlakroppar. Hos fenicierna var Astarte mån och stjärngudinna och hennes symbol var månskäran.

Kung Salomos sidoniska hustrur fick honom att börja dyrka Astarte och han tog till sig stjärnsymbolen, pentagrammet, när han föll in i avgudadyrkan. Denna symbol, den femuddiga stjärnan, kallas därför “Seal of Salomo” eller Salomos sigill. Det är en ockult symbol som användes av präster och magiker redan under 3000 talet före Kristus men återkom i samband med Salomos avfall.      

“De övergåvo HERREN, sin Guds, alla bud och gjorde sig gjutna beläten, två kalvar; de gjorde sig ock Aseror och tillbådo himmelens hela härskara och tjänade Baal”(2. Kon. 17:16) Bibel 1917.

Pentagrammet tillsamman med hexagrammet (Davidsstjärnan eller den sexuddiga stjärnan) är idag en symbol för den judiska identiteten trots att dessa stjärnor är ockulta. Stjärndyrkan var, som nämnts, något främmande för Israeliterna innan Salomos avfall. Hur många judar är egentligen medvetna om detta?       

“Frambar ni slakoffer och gåvor åt mig de fyrtio åren i öknen, Israels folk? Bar ni då omkring era gudabilder, Sackut, er konung, och Kevan, er gudastjärna som ni gjort åt er?” (Amos 5:26)

“Men Gud vände sig bort och lät dem dyrka den himmelska hären, som det står i profetboken: Varken slaktoffer eller andra offer frambar ni åt mig under de fyrtio åren i öknen, ni som är Israels folk. Ni bar med er guden Moloks tält och guden Romfas stjärna, de bilder som ni gjort för att tillbe. Därför skall jag fördriva er till landet bortom Babylonien”(Apg. 7:42-43)

Pentagrammet kan också ses som en symbol för kosmos. Med hjälp av pentagramsymbolen (mikrokosmos) skaffar sig magikern kontroll över det stora kosmos (makrokosmos).

Femuddiga stjärnor (pentagram) finns idag både på kläder och prylar. Det är en förberedelse för vad som skall komma. Övertagandet av makrokosmos kan först ske på det andliga planet när majoriteten av människorna har blivit välvilligt inställda till demonvärldens furstar och väldigheter. Genom att bära eller äga ting som pryds med dessa stjärnor ställer man sig på mörkrets makters sida.

Samma stjärnor finns att skåda på EU flaggan och det är inte konstigt eftersom EU är det antikristliga systemet ur vilket den sista (och värsta) antikristen skall träda fram enligt bibelns profetior. Då skall han och hans anhängare förfölja de heliga och alla som är motståndare till detta system. De som vägrar att ta emot vilddjurets märke skall inte kunna köpa eller sälja.  

Läs hela artikeln här:

http://experimentlandet.blogg.se/2013/october/kung-salomos-avfall-och-satans-system.html

För att förstå fortsättningen av denna artikel är det också bra om ni läser den här artikeln:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/kabbalismens-avkomlingar.html

Och tre artiklar om vad som hände den svenske pastorn Kjell Sjöberg (1933-1997) när han i början av 1980 talet var på väg att avslöja frimurarna och kabbalisterna (Sionisterna,Satans synagoga) vilket fick stor uppmärksamhet i media men som tystades ner när Palme mordet ”lägligt” råkade inträffa. 

Väckelsen som fick djävulen att rasa:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/february/vackelsen-som-fick-djavulen-att-rasa.html

Djävulen slår till:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/february/djavulen-slar-till.html

Djävulen segrar aldrig ensam:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/february/djavulen-segrar-aldrig-ensam.html

Över alla världens frimurarordnar sträcker en otäck sammanslutning ut sina tentakler. Det är Illuminatiorden. Den moderna Illuminatiorden grundades 1776 av juden och jesuitprästen Adam Weishaupt.  

Mayer Amschel Rothschild (kryptojude, kabbalist och sionist) finansierade rörelsen efter att han vunnit Adam Weishaupt för kabbalismen (satanismen). Illuminati gruppen var den del av frimurarna som genomförde den franska revolutionen och som har varit inblandade i de flesta revolutioner sedan dess. Familjen Rothschild har säkert de flesta hört talas om. De styr fortfarande Europa (äger och kontrollerar bankväsendet som ju är privat) med järnhand och har så gjort i flera århundraden.

Vilket sammanträffande! Eller är detta måhända en antisemitisk konspirationsteori (en i raden) utan förankring verkligheten? Inte kan väl de falska judarna (som äger bankerna, media, industri med mera) ha någon ekonomisk makt att tala om och att det skulle finnas någon dold dagordning som går ut på att avskaffa allt ordnat styrelseskick, avskaffa  privat egendom, avskaffa arvsrätten, avskaffa nationalismen/patriotismen, avskaffa  alla religioner, avskaffa familj, äktenskap och god fostran för att bilda en diktatorisk världs regering finns det väl ändå inget som tyder på när vi ser oss omkring och använder oss av vårt förnuft för att försöka förstå den overkliga verklighet som omger oss i det mångkulturella Sverige.

Så här säger ”den falska” juden Moshe Kantor:

http://rt.com/news/239285-europe-economic-disaster-jews/

Och här talar ”den falska” judinnan Barbara Spectre om massinvandringen i en film som går att hitta långt ner i artikeln:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html

Vad skall vi kristna göra? Om det kan vi läsa i Efesierbrevet:

”Och haven ingen delaktighet i mörkrets gärningar, som icke giva någon frukt, utan avslöjen dem fastmer. Vad av sådana människor i hemlighet förövas, därom är det skamligt till och med att tala; men alltsammans bliver uppenbart, när det avslöjas genom ljuset. Ty varhelst något bliver uppenbart, där är ljus” (Ef. 5:11-13)

Vi skall avslöja dem som har gått i ok med Satan (slutit lojalitetsförbund med Satan) och då främst dem inom de kristna leden såsom Martin Lönnebo med flera. 

Illuminaterna lanserade sin plan för omstörtandet av alla religioner och existerande regeringar, den 1 maj 1776 (socialdemokraternas och kommunisternas högtidsdag än i vår tid) med målet att upprätta “Novus Ordo Seclorum”, en ny världsordning eller världsregering.

Detta skulle ske genom att göra opinionsbildare till ordens lydiga redskap. I egenskap av rådgivare skulle de påverka politiska beslut i en för Illuminati gynnsam riktning och vid inträdet lovade de livslång lojalitet gentemot orden och bröderna.

Det är detta man har lyckats med idag. Man har gjort den svenska politikerkåren, massmedias representanter, rättsväsende (polisen) och övriga myndigheter i Sverige till ordens lydiga redskap.

Långt ifrån alla som arbetar (har uppdrag) inom dessa sektorer, är frimurare. Tvärtom så är det få frimurare bland gräsrötterna. Det är på chefsnivå (bland maktens män och kvinnor) som förrädarna (frimurarna) befinner sig men deras ställningstagande att visa lojalitet till en ockult orden (vilket de gör som medlemmar) och inte till dem de företräder, genomsyrar givetvis organisationerna samt skapar ett stort glapp mellan ledning och anställda.

De anställda förstår inte varför ledningen agerar som de gör (många gånger totalt ologiskt och förnuftsvidrigt) vilket är fallet inom bland annat migrationsverket och polisen för att ta två exempel. Ledningen (cheferna inom dessa myndigheter) tycks ha fått hjärnsläpp och de anställda som tvingas följa ett regelverk som går emot både lagar, förordningar och sunt förnuft, förstår inte vad som händer. Varför är det på detta vis? Varför agerar man som man gör?

Folket (du och jag) som i sin tur har anställt politikerna (vi betalar dem bra och de får löneökningar två gånger om året oavsett hur statens finanser ser ut) för att värna folkets och landets väl och ve, förstår inte heller vad som händer. Hur våra myndigheter kan acceptera en massinvandring som den pågående, när det saknas både bostäder och arbeten (de arbeten som skapas är skattesubventionerade) och dessutom av människor som saknar identitets handlingar vid ankomst (vilket majoriteten gör) samt utbildning (vissa är analfabeter) och som är totalt panka när de kommer (om så verkligen är fallet går inte att kontrollera) och därför får fri tillgång till hela bidragssystemet.

Varför vill man byta ut det svenska folket och skapa en Eurasisk negroid människoras i Europa? Vem kom på idén och vem/vilka tjänar på det och på det kaos, den splittring, det våld (senast i Göteborg) och de konflikter som uppstår i mångkulturella samhällen där alla kulturyttringar tillåts och där ingen kultur (grupp) har något företräder framför någon annan och där allas lika värde innebär att alla får göra vad de vill? Att en fullständig laglöshet breder ut sig.

Och varför påstår man i media och från politikerhåll att det inte finns några svenskar eller att alla är svenskar? Att alla samma dag de får ett svenskt medborgarskap förvandlas till svenskar från att tidigare ha varit kineser, afrikaner, amerikaner, iranier, somalier etcetera? Detta även om de inte själva ser sig som svenskar

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

Inte minst, HUR kommer det sig att välutbildade, vältaliga och i andra fall mycket intelligenta, intellektuella och framgångsrika människor (med höga positioner i samhället) blir helt stumma och vägrar uttala sig (kan inte uttala sig, ”jag kan inte uttala mig om det brukar det heta”) så fort någon konfronterar dem med obehagliga frågor? Eller slingrar sig som ålar och ger den ena osannolika bortförklaringen efter den andra?

Det beror på att:

I invigningsritualen till Svenska Frimurare Orden talas om ett blint förtroende, en obrottslig undergivenhet och ett löfte om att helt och hållet överlämna sig i Ordens händer. Kandidaten förbjuds samtidigt att berätta om frimurarnas ritualer och hotas med att halsen ska bli avskuren, hjärtat utrivet, tungan och inälvorna utryckta och kroppen förbränd ”om löftet i ringaste måtto skulle brytas”.

Frågan ställs om kandidaten är beredd att ”vittna, tala och giva eder röst i överensstämmelse med Ordens befallningar även om ni efter lugn och samvetsgrann prövning skulle finna dem stridande mot eder övertygelse om vad rätt är?” Frågan ställs två gånger, efter att kandidaten blivit införd i logesalen med en bindel för ögonen, en mörk kappa kring halsen och en svärdspets mot sitt bröst.

Ordförandemästaren, som leder ceremonin, frågar den sökande om han är ”beredd att helt och hållet överlämna eder i våra händer och göras till frimurare efter de lagar och bruk vi lyda…”Ordförandemästaren förklarar att det behövs ”en stark vilja och ett brinnande begär att bliva gagnelig för vårt ändamål, men framför allt en obrottslig undergivenhet för våra befallningar.”

Kandidaten sägs ha felat om han svarar ja, samtidigt som ordförandemästaren betonar att ”det blinda förtroende ni visat vår Orden” uppskattas. Kandidaten förbjuds att berätta om dessa ritualer och får uttala en ed som talar om att halsen skall bli avskuren, hjärtat utrivet, tungan och inälvorna utryckta och kroppen förbränd ”om löftet i ringaste måtto skulle brytas”.

När sedan ögonbindeln tas bort står de andra ordensbröderna med dragna svärd mot kandidatens bröst, samtidigt som Ordförandemästaren varnar för att han kommer att betraktas som en fiende och förrädare om han avslöjar innehållet i ritualerna, och att han då är förtjänt att falla under den dom som är uttalad över alla som bryter och glömmer sina löften.

Det är mycket skrämmande att människor som är tillsatta att upprätthålla lag och ordning och verka för att demokratin skall fungera, redan i frimureriets invigningsgrad säger ja till att vittna, tala och giva sin röst i överensstämmelse med Ordens befallningar även om de efter lugn och samvetsgrann prövning skulle finna det vara stridande mot sin egen övertygelse om vad som är rätt.

Är det konstigt att rättrötan ständigt når nya höjder och att polisen och övriga myndighetsutövare inte kan utföra sina jobb? 

Ännu mer skrämmande är att så många kristna präster, pastorer och biskopar i Sverige, har slutit förbund med Satan genom sina medlemskap i frimurarordnarna.  

Att allmänheten överhuvudtaget fick reda på Illuminatis plan berodde på en egendomlig olyckshändelse den 1 juli 1785. En kurir utsänd av Illuminati vid namn Lanze, red till häst från Frankfurt till Paris och hade dokument med sig beträffande Illuminatis arbete i allmänhet och med speciella instruktioner för den planerade revolutionen i Frankrike.

Dokumenten härrörde från judiska medlemmar av Illuminati i Tyskland och de var adresserade till stormästaren av den stora orientaliska frimurarlogen i Paris. När kuriren galopperade genom Regensberg träffades han av blixten i ett oväder och omkom. Alla dokumenten hamnade i händerna på den lokala polisen som överlämnade dem till den bayerska regeringen.

Regeringen gav order till polisen att genomsöka Illuminaternas högkvarter vilket ledde till att ytterligare dokument blev beslagtagna. Dessa dokument avslöjade att konspiratörerna hade världsvida målsättningar. Alla dessa noggrant dokumenterade bevis publicerade i en vitbok av den bayerska regeringen 1787. Denna vitbok sändes till regeringarna i England, Tyskland, Österrike, Frankrike, Ryssland och Polen.

Kommentarer

Postat av: Ulrik Petersson

Publicerad 2018-05-19 22:18:27

Du kan bli fri från frimureri

Frimurarorden är hemligt sällskap och ockult religion. Frimurarorden, Odd Fellow och Tempelriddarordern engagerar tiotusentals svenska män.

I hemliga möten genomförs mörka riter och ockulta seanser. Det är ett nätverk av beslutsfattare, opinionsbildare, politiker, företagare, direktörer, jurister, biskopar, författare m fl, som har invigt sig åt en kult som få utanför har någon aning om eller insyn i.

Dess syften, målsättningar, ritualer och trosuppfattningar har hållits dolda för allmänheten, som man slagit blå dunster i ögonen på genom respektabelt beteende, lovvärda ideal, filantropisk verksamhet och allmän religiositet.

Frimurarna har fått sprida ut sig ostört över hela västvärlden och har byggt upp ett sofistikerat nätverk, där utomstående inte har en aning om vad som egentligen pågår, där tunga eds besvärjelser och dödsritualer binder medlemmarna, där de som yppar hemligheter är under starka förbannelser och förräderi domar.

Jesus Kristus i frimureriet är en människa som visat vägen till Gud, men ju högre upp du kommer, desto mer visar det sig att Jesus inte är "vägen, sanningen och livet", och att man inte tror på Jesu exklusivitet att öppna vägen till fadern utom genom mig", Johannes 14:6

Det skulle störa hela frimurarideologin och dess system av kontakter. De säger sig tjäna ljuset, men har invigt sig åt mörkret. Man säger sig tjäna Jesus, men bakom fasaden har man böjt knä och lovat tro och lydnad åt djävulen, för det är han som "förskapar sig till en ljusets ängel", 2 Kor 11:14, och visar ett "kristet religiöst" ansikte i frimurarideologin.

Du kan bli fri

Vill du bli fri från frimureri?
Bed denna bön med mig nu!

"Fader i Himlen, i Herrens Jesu namn bekänner jag min synd. Jag bekänner att jag tillåtit mig själv att falla under Lucifers makt och auktoritet, frimureriets gud. Jag bekänner det som synd och ber att du ska förlåta mig. Jag avsäger mig det och kastar det ifrån mig och kommer omedelbart att ta bort mitt namn från deras medlemsregister och rullor! Jesus, jag erkänner dig som Herre och Frälsare och ber att du skall komma in i mitt hjärta och fylla mig med din kärlek och Ande. Låt inget orent finnas kvar i mig! Jag är din, endast din! Jag är frigjord! I Jesu namn, Amen

Ulrik Petersson

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2018-08-28 23:43:24

Artikeln ovan är mycket gedigen och förklarar på ett bra sätt hur både länder och grupper av länder kan styras bakom kulisserna fast man inbillar sig leva i en "demokrati".


Sverige är det land i världen som sett i relation till folkmängden har flest medlemmar i olika ordenssällskap.


Här kan ni läsa en mängd artiklar i tidningen Västerbottens-Kuriren som behandlade en härva i Umeå där just sådana "informella" kontakter och beslut fattats inom ordenskretsar.

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-11-10 09:38:46

Tack för att du väcker folk, må Jesus Kristus välsigna dig. Han vet sitt jobb och varenda en av dessa kommer att brinna i helvetet.

Postat av: Michael

Publicerad 2021-05-19 08:45:54

Jag har träffat flera lågrankade frimurare som är riktigt bra folk. Men jag har aldrig sett en högrankad frimurare som inte är.en tjuv, bedragare, mytoman,mördare, psykopat osv. Nu fattar jag varför. Frimureriet har en sekt i sekten som skiljer sig markant från vad dem påstår sig stå för uttåt. Därimot har jag en vän i israel som är frimurare av 44 graden o det är en riktigt bra man han söker visdom o säger som det är. Så uppenbarligrn finns det skillnader mellan frimurare. Sinnesvaga människor.går med i sekter. Frimureriet som jag ser det efter läst deras enclopydia kan inte något om något. Ser mer ut som ett skämt. Världen är ett dårhus som drivs av de intagna. Syftet med frimureriet från början var gott men sen har det blivit det korrupta hån det är idag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik