Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Islam i Sverige

Publicerad 2018-02-27 20:27:55 i Allmänt,

Islam i Sverige är som kamelen som stack in nosen i arabens tält och som sedan flyttade sig allt längre och längre in tältet. Araben märkte inget eftersom det skedde i små steg men när hela kamelen väl var inne i tältet och sa att ”JAG ÄR HÄR” och min fru står utanför och vill också komma in i tältet, så började araben plötsligt ana ugglor i mossen men då var det redan försent.

Araben tvingades motvilligt att även släppa in kamelens fru i sitt tält (en kamel utan en partner är ju inte kul att ha och göra med) för han var ingen ingen ”kamelofob”, och när båda två hade tagit plats i tältet så sa de att ”VI ÄR HÄR”! Efter att de hade länsat arabens matförråd så började de att skaffa sig det ena kamelbarnet efter det andra som självklart araben och hans familj tvingades att försörja då det var i deras tält (under deras tak) de befann sig. 

Men araben som var en vänlig och god man och som hade fått lära sig att stå upp för ”ALLAS LIKA VÄRDE” tyckte in i det längsta att än så länge är det ingen fara. De är ju snälla kameler och att de har ätit upp mitt och familjens matförråd både en och flera gånger måste man ha överseende med. Det kan inte alla gånger vara så lätt att tillhöra kamelsläktet.

Trots allt så blev det trängre och trängre i tältet och kamelerna började inbördes att kämpa emot varandra (de slogs och härjade) och tog varje tillfälle i akt att gå bärsärk men då hukade sig araben och hans familj, gömde sig på den lilla ytan de hade kvar i tältet och tänkte att låt oss för Guds skull inte få bli kamelofober.

Vi står ut med allt men kalla oss inte för kamelofober. Kalla oss vad ni vill men kalla oss inte kamelofober och säg inte att vi har varit kärlekslösa, obarmhärtiga, kamelofobiska som har släppt in kamelerna (rena helvetet) i vårt eget hem.

Vi är beredda att flytta ifrån vårt tält (det vill säga från vårt land) och låta kamelerna ta över det om ni bara inte beskyller oss för något vi inte är.

Hur långt skall det behöva gå innan människor i ”Experimentlandet” Sverige vaknar upp?  

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik