Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Muslimsk protestledare fick pris av Satans kyrkor

Publicerad 2018-01-30 21:44:14 i Mångkultur,

Fatima Khawari som är talesman för en rörelse som kallar sig ”Ung i Sverige” och som har lett protesterna mot utvisningarna av illegala och i vissa fall kriminella afghanska män (ett fåtal kvinnor) vilka har kommit till Sverige de senaste åren som så kallade ”ensamkommande flyktingbarn”, har tilldelats Martin Luther Kings pris av Satans kyrkor samt den ”kristna” fredsrörelsen.

Prissumman är på 25.000 kronor  och generalsekreteraren för Sveriges ”kristna” råd (ett råd som borde kallas vid sitt rätta namn det vill säga Sveriges sataniska råd), Karin Viborn som även är ordföranden för priskommittén säger att responsen på att ge ”muslimen” Khawari (som även har uttryckt en önskan om att bli Sveriges statsminister) priset, har varit positivt och hänvisar till ett inslag på TV4 morgon som förstås, vilket vi alla som vill följa Jesus, vet är en ”kristen” TV kanal likt alla andra TV kanaler.

Fatima (hon har påstått att hon är sjutton år trots att hon ser ut som minst 25 +, en del tror till och med att hon är en man eller något mittemellan), som innan hon kom till Sverige som anhöriginvandrare till en bror (ett stackars ensamkommande ”flyktingbarn”), har sin rötter i Afghanistan men likt många andra lögnare (bidragsparasiter) har hon växt upp i IRAN som är ett land dit Iranier och andra har kunnat åka på semester till de senaste decennierna utan problem. Det går fullbokade flyg flera dagar i veckan från Sverige till Iran och även från Sverige till Afghanistan vilket vi har skrivit om på bloggen tidigare (Se länk nedan!).

När brodern (ett som sagt ”ensamkommande barn”) väl hade fått sitt uppehållstillstånd med allt vad ett sådant innebär i Sverige, så kunde Fatima (kanske vår blivande statsminister om vi har TUR och hon får som hon vill ivrigt påhejad av Satans kyrkor samt Satans synagoga) och hela familjen komma hit som anhöriginvandrare eller med ett annat ord som anknytningsinvandrare.

Att skicka i väg det ensamkommande barnet (brodern) till Iran där han växt upp och där det inte råder något krig, när det väl uppdagades att han hade en familj där (med andra ord att han LJÖG för de svenska myndigheterna) och därför inte var så ensam som han antagligen påstod när han kom till Sverige (inte heller var han något litet barn mellan 1- 12 år) för att han ville ha ett permanent uppehållstillstånd (med allt vad det innebär) för sig själv först och senare för hela sin familj (bland annat Fatima som kunde komma efter och som idag upphöjs till skyarna av Satans kyrkor), skulle vara lika med rasism i Sverige.

I Sverige, Laglöshetens näste nummer ett, tas lögner och lögnare emot med öppna armar. Det brukar kallas för kärlek, barmhärtighet och medmänsklighet inom kyrkorna och samfunden och inom alla världens barns organisationer och dylikt. Om det är kärlek så kanske det är kärlek men då måste man (tänker jag) gå hela vägen ut och berätta för alla världens fattiga människor  som vill ha ett bättre liv, vad kärlek, den kärlek man i Sverige idag står upp för, går ut på så att ALLA får en rättvis chans att ta sig till Sverige medans tid är.

Och därför säger jag till alla er  som vill komma till Sverige (ni som läser min blogg, jag har besökare från de flesta länder) och som vill ha ett bättre liv än vad era hemländer kan erbjuda er (få allt GRATIS), att det är bara till att skramla ihop till en biljett, en enkelbiljett för en person.

Vid ankomst så är det viktigt att ni inte ha några giltiga identitetshandlingar på er (ni får nya identiteter på plats) och att ni säger att ni är minderåriga barn ”ensamkommande barn” alternativt påstår att ni kommer från länder där det verkligen pågår krig (vilket land det än handlar om även om ni bott i andra länder där det inte har varit några krig som ni känner till) men kan visa upp ett pass, någon identitetshandling som styrker att ni är från någon krigshärd och att ni därför har förlorat allt (familj, släkt, hus och hem) även om ni inte bott i det landet sedan det eventuella kriget bröt ut.

Ni som har ett medborgarskap i till exempel Syrien men som har bott i USA under de senaste tjugo åren, långt innan Satans synagoga valde att starta krig mot det landet, och kan visa upp ett pass, visa att ni är medborgare i Syrien, även om ni har en välfungerande rörelse/ett blomstrande företag i USA (ni kanske har blivit miljonärer, miljardärer, på er rörelse) , eller en familj som lever bra i det landet ni påstår er komma från, trots krig där, kan idag komma till Sverige och söka asyl för er själva, få permanent uppehållstillstånd, och sedan kan hela er familj/släkt komma efter som anhöriginvandrare och precis som er få tillträde till gratis utbildning samt till hela socialförsäkringssystemet samtidigt som ni kan ha kvar era medborgarskap i andra länder.  

Så bry er inte om ifall ni eventuellt har fått grått hår , har en massa rynkor eller om ni har tappat alla tänder om ni väljer att komma till Sverige som ensamkommande flyktingbarn. Sånt kan ju även barn råka ut för och det är inget konstigt att lida av ett för tidigt åldrande (det finns en sådan sjukdom till och med som jag inte minns vad den kallas för).

Tänk på det positiva när ni traskar in till en kyrka eller till ett samfund när ni väl har tagit er till Sverige och det står folk på kö som vill hjälpa er och sedan hela er familj/släkt. Det är kärlek det handlar om och medmänsklighet. Det finns inga gränser mellan troende på Herren Jesus Kristus och dem som inte tror på honom och som  kommer till Sverige för att sprida sina religioner och läror. Alla är vi människor och om en muslim vill bli präst/biskop i svenska kyrkan eller pastor i någon frikyrka så är det väl inget som kan hindra den från att bli det,, eller att bli statsminister.

Sverige är öppet för allt och för alla ”I KÄRLEKENS NAMN”  och för alla som inte ens vet när de är födda, vet sitt födelsedatum  som Fatima Khawari som  inte vet när hon är född och som sagt ”att jag kan glömma bort vad jag vill” i en intervju (Se länk nedan!)

 Läs mer här:

https://samnytt.com/afghanledaren-fick-pris-av-sveriges-kyrkor/

Och här:

 https://samnytt.se/afghanledaren-minns-inte-sitt-fodelsedatum-jag-kan-glomma-bort-vad-jag-vill/

 Och här om alla flyg som kör i skytteltrafik mellan Sverige och Afghanistan varje dag:

http://experimentlandet.blogg.se/2017/november/det-gar-minst-tjugo-flyg-till-afghanistan-kabul-fran-bade-goteborg-och-stockholm-sa-gott-som-dagligdags.html

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik