Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Folkgrupper

Publicerad 2018-12-29 14:41:00 i Allmänt,

Definitionen på vad som kan kallas för folkgrupp och som därför (på grund av att det är en folkgrupp eller med andra ord en grupp av folk) är i behov av särskilt skydd, stöd eller hjälp börjar numera gå helt överstyr när intressegrupper kallas för FOLKGRUPPER i Sverige.

Grupper som är tillräckligt stora (det spelar ingen roll vad de tror på eller vad de gör) men inte så stora så att de är i majoritet, klassas som folkgrupper i experimentlandet Sverige och allt fler grupper (folkgrupper) tillkommer hela tiden trots att vi får lära oss (har fått lära oss) att inte sätta grupper mot grupper samt att ALLA är SVENSKAR vilket borde innebära att vi tillhör en och samma GRUPP.

SAMMA FOLKGRUPP!!

Men svenskar är dock ingen folkgrupp enligt landsförrädarna (det inkompetenta packet som styr Sverige och som är köpta av Satans synagoga/de falska judarna).

Exempel på folkgrupper i Sverige är judar, muslimer, HBQT personer och snart är väl även fotbollsentusiaster/ishockey entusiaster etcetera en folkgrupp som skall skyddas mot dem som inte gillar fotboll (folkgruppens intressen) och som inser att det är likt ett opium för folket (bröd och skådespel) som i det gamla romarriket).

Pedofiler och Satanister eller gravt kriminella om de tillhör en grupp vilket de gör (de umgås med likasinnade) måste ju också skyddas genom lagen som handlar om HETS MOT FOLKGRUPP och det är så som man håller på.

Om ett gemensamt intresse finns för något hos en grupp av folk/folkgrupp (människor) så kan de hux flux bli en FOLKGRUPP som måste skyddas från dem som inte kan eller vill se dem som en folkgrupp trots att de tillhör en större grupp om de kallar sig för svenskar.

Vad är en folkgrupp?

Är massmördare en folkgrupp? Är ett gäng biologer en folkgrupp? Är ett gäng som gillar fotboll eller någon annan sport en folkgrupp eller är transsexuella en folkgrupp? Är socialarbetare en folkgrupp etcetera etcetera?

 

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik