Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

EU maffian stryper skeptiska debatter

Publicerad 2014-01-31 09:05:00 i

Jag har sedan ett tag tillbaka undrat varför det inte kommer in några kommentarer till de olika artiklarna här på bloggen trots att läsarantalet har ökat markant. Nu vet jag varför. Det beror på att kommentarerna stoppas på vägen av något eller någon.

Förmodligen är det EU och EU,s nyutbildade tjänstemän (avlönade av befolkningarna) som reagerar målinriktat och relevant men inte genom att tillhandahålla fakta och siffror eller genom att dekonstruera myter som det så vackert står i dokumentet nedan, utan helt enkelt genom att i “demokratisk ordning” hindra den fria debatten.

Det går ju inte att förneka att denna blogg innehåller en och annan artikel som riktar skarp kritik mot EU diktaturen och mot de fega krakar, så kallade tjänstemän, som medverkar till att förråda EU,s befolkningar, (framtida befolkningar) i utbyte mot höga livstidsförsörjningar och privilegier.

Dokumentet nedan förklarar på ett utmärkt sätt EU,s stora passion för demokrati och ett fritt meningsutbyte.
 
Europaparlamentet planerar att spendera en summa om 2 miljoner engelska pund som skall användas för att övervaka och identifiera EU skeptiska debatter på Internet under upptakten till EU valet i juni 2014.

Strategin kommer att baseras på allmänna övervakningsverktyg av opinionen, för att identifiera Internet baserade inlägg i sociala medier och bloggar som kan locka medias och medborgarnas intresse.

Enligt en konfidentiellt dokument ska särskild uppmärksamhet ägnas åt länder som har upplevt ett uppsving i EU skepsis.

Dokumentet fortsätter med att parlamentets institutionella kommunikatörer måste ha en förmåga att övervaka det offentliga samtalet och känslan på marken samt ha kapacitet att reagera snabbt på ett målinriktat och relevant sätt i syfte att påverka konversationen till exempel genom att tillhandahålla fakta och siffror samt dekonstruera myter.

Utbildningen av parlamentets tjänstemän ska påbörjas senare denna månad.

Lär mera här: 
 
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9845442/EU-to-set-up-euro-election-troll-patrol-to-tackle-Eurosceptic-surge.html
 
Ni som eventuellt har skickat kommentarer skall veta att jag inte har raderat ut dem utan att jag tacksamt tar emot kommentarer. Försök gärna igen!
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik