Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Satan finns i kyrkorna men vem i hela fridens namn har bjudit in honom?

Publicerad 2020-02-26 16:29:23 i Jesus,

Det är lustigt att så många som kallar sig ”kristna” idag hävdar att Satan har fått tillträde till kyrkor och samfund (även till deras egna kyrkor och samfund) men de kan inte förstå hur detta har gått till utan ställer sig helt frågande.

Det verkar bara vara något som helt hux flux har skett. Utan deras medgivande har Satan fått tillträde till deras kyrkor och samfund där han nu löper amok bland de stackars kristna som har svårt för att värja sig för hans härjningar och som hela tiden måste försvara sig (ducka) om de skall kunna ha något existensberättigande som ”kristna”.

Det är förstås inte så att kyrkorna och kanske de själva (medlemmarna i dessa) har någon del i att hela kristenheten befinner sig på fallrepet utan man måste söka en syndabock eller syndabockar på annat håll. Intoleransen är något som man kan skylla på eller varför inte på kärlekslösheten som breder ut sig i samhället och i världen och som inte dom utan alla intoleranta och kärlekslösa står upp för.

"Har vi inte varit kärleksfulla, toleranta samt även snälla, barmhärtiga och goda”? säger de. ”Inte kan väl Satan då kunna komma in i vår kyrka (i kyrkorna och i samfunden) och sätta klorna i dem”?

Inte har vi väl gjort något fel i det att vi har varit toleranta, kärleksfulla, goda, barmhärtiga och snälla?

Är inte frågan vem man har varit tolerant, kärleksfull, snäll och barmhärtig etcetera gentemot och handlar inte allt om att dessa ”kristna” har varit toleranta och kärleksfulla mot människor som de absolut inte skall hata (se liknelsen om den barmhärtiga samariten) men som de inte heller skall bjuda in till sammankomster bland de ”Heliga” som bibeln kallar dem som har kommit till tro på Jesus/Gud och som har fått hans Ande (som inte längre drivs av världens och av Satans ande utan av Guds/Jesus ANDE) vilket de så gärna gör för att få vara toleranta, kärleksfulla, snälla, barmhärtiga med mera?

De vill inte förstå att det inte är människor av kött och blod vi skall kämpa emot (vilket de för övrigt inte heller gör) utan att det är mellan Guds/Jesus Ande och världens ande som är Satans ande som kampen står. Guds/Jesus rike är ett andligt rike till skillnad mot världens rike och när ”kristna” bjuder in människor som drivs av ”anden i världen” och som är Satans ande till gemensamma sammankomster i deras kyrkor och samfund så kan de inte förvänta sig annat än att det blir en krock på det andliga planet.

Guds/Jesus Ande kan inte samarbeta och kompromissa med världens, med Satans ande som alla ofrälsta fram tills att de eventuellt blir frälsta, drivs av.

Men det är detta man tror och vill tro om bara anden eller andarna som bjuds in verkar vara snälla, trevliga, goda och fina till det yttre och om de säger att dom tror eller vill tro på Jesus/Gud.

Kanske de kan komma till tro på Jesus/Gud om de får kunskap, om de lär sig att börja tro, ungefär som de kan lära sig något slags yrke genom att studera och praktisera. Men kan man lära sig något av betydelse och som kommer från Jesus/Gud, som kommer från ett andligt rike, genom att studera böcker, genom att studera bibeln, eller genom att praktisera?

Vore inte detta lika med det som de skriftlärda och fariséerna hade för sig? De studerade och läste det gamla testamentet dagarna i ända men fann de NÅD hos Jesus Kristus/Gud när han kom till jorden som människa och Gud och ville de ha hans NÅD? Nej, de ville inte veta av varken honom eller hans NÅD. De förkastade honom och såg till så att han, via romarna då de var för fega för att göra jobbet själva, hängdes upp på korset.

Att pröva andarna är något som man inte gör inom kyrkorna. Allt och alla är välkomna med sina OFRÄLSTA och ORENA ANDAR och som sagt så skall vi inte hata dem eller vara elaka mot dem men vad har de i kyrkorna och samfunden (som kallar sig för Jesus/Guds församlingar), att göra?

Vad har någon som gillar segling och inte fotboll i en fotbollsförening att göra? Vad kan den uträtta där och som gör att fotbollsföreningen kan utvecklas?

Knappast något. Den borde istället söka sig till seglarföreningar istället för till fotbollsföreningar och samma sak gäller de homosexuella, de ofrälsta invandrarna och alla andra som inte har blivit frälsta till Jesus/Gud men som söker sig till kyrkorna och samfunden för att få ta del av alla deras trevliga aktiviteter som är gratis.

De behöver inte ens vara medlemmar i kyrkan (vilket brukar krävas när det gäller andra intresseföreningar) för att få ta del av alla dess aktiviteter/utbud på programmet.

Och sedan ondgör man sig över att Satan har fått tillträde till kyrkorna men det är egentligen inte Satan själv (personligen) som har fått tillträde till kyrkorna utan människor som drivs av hans ande och som genom det kan sprida hans, Satans ande, i kyrkorna och i samfunden.

Människor som är Satans barn och inte Guds/Jesus barn (och som drivs av Satans ande) har fått tillträde till kyrkorna och samfunden men så länge de verkar vara snälla och goda så låter man dem hållas.

Värre blir det när de börjar att tala om att de har samma rättigheter som alla andra medlemmar när de väl har blivit medlemmar i kyrkan/kyrkorna som har bjudit in dem.

Då måste man ta hänsyn till deras homosexualitet (otukt), till deras tro på andra gudar och läror etcetera etcetera och så plötsligt befinner sig kyrkan/kyrkorna i ett stort dilemma där det gäller att börja samarbeta och kompromissa med alla som de själva och ingen annan har bjudit in. Detta vare sig de vill eller inte.

Samma dilemma råder i Sverige idag och på det världsliga och politiska planet. När en människa från fjärran land blir medborgare i Sverige så har den alla de rättigheter som en som har bott i Sverige i hela sitt liv och vars förfäder har bott i Sverige sedan många generationer tillbaka.

Den som får ett svenskt medborgarskap idag är med andra ord lika mycket svensk som den som inte har något annat hemland att falla tillbaka på och vars förfäder är de som har byggt upp landet Sverige.

Alla är därmed lika mycket ”kristna” om de väljer att söka sig till en kyrka och att bli medlem i denna eller lika mycket ”svenska” om de har fått ett svenskt medborgarskap eller strävar efter att få detta vilket kyrkorna inte är sena att hjälpa invandrarna (ockupanterna) med om de fäller några krokodiltårar.

Då (när det är försent) så är det svårt att säga att Jesus/Gud inte står upp för homosexuella, för otukt eller för invandrare som i sitt hjärta bekänner sig till andra religioner och läror och som drivs av Satans ande.

Det finns ett ordspråk som säger att har man bjudit med SATAN i båten så får man ro honom i land men Satans kyrkor vill inte ro Satan i land och släppa av honom utan de vill fortsätta att samarbeta och att kompromissa med honom av någon ”outgrundlig” anledning.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik