Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vaccinerade är biologiska tidsbomber och ett hot mot samhället

Publicerad 2021-03-31 17:21:00 i Allmänt,

Artikeln är hämtad från "Bakom kulisserna".

Människor som är tillräckligt okunniga för att injiceras med ett experimentellt vaccin som påskyndar genereringen av mycket smittsamma superstammar i sina egna kroppar går omkring som biologiska tidsbomber och ett hot mot samhället.

Globalisterna vet detta, och i överensstämmelse med sina mål för global massutrotning, ger de de farligaste och mest smittsamma människorna ”vaccinpass” så att de fritt kan ströva runt i samhället och sprida sina superstamvirus vida omkring. Återigen, allt detta är genom design.

De säkraste är de som har starkt medfött immunförsvar och redan har byggt upp antikroppar mot coronaviruset utan att behöva någon medicinsk ingripande. Detta görs enkelt för de flesta med hjälp av vitamin D3, zink, näring, god sömn och undvikande av giftiga livsmedel och mediciner. m

Ändå vägrar hela ”vetenskapsindustrin” att erkänna någon roll alls i medfödd immunitet, och antikroppar som individer skapar på egen hand erkänns inte alls som någon funktion. Du kan till exempel inte få ett ”antikroppspass” för att visa din egen medfödda immunitet, även om du redan har besegrat patogenen tack vare din guda-gåva i immunsystemet.

Modern ”vetenskap” – om vi vågar ens kalla den det – vill att du ska tro att du inte har något immunsystem alls och att din kropp måste kapas av mRNA-vacciner för att fungera. Detta är en gigantisk, farlig lögn, och den upprepas av nästan alla medier, medicinska tidskrifter och medicinska ”myndigheter” runt om i världen (varav de flesta arbetar för att CCP (Kinas kommunistiska parti = deep state) för att förstöra västerländska länder, naturligtvis).

Om lockdown, karantän och masker skulle krävas för någon, borde det vara för de vaccinerade!

Det är de vaccinerade människorna som är farligast för samhället och mest sannolikt är att de infekterar andra med superstammar som redan visar fullständig immunitetmot befintliga vacciner. Vaccinerna har med andra ord redan gjorts i stort sett föråldrade.

Det är bara det medfödda mänskliga immunsystemet som kan hantera de snabba mutationerna och besegra dem på några timmar snarare än att vänta i 10+ månader på att vaccinindustrin ska rulla ut ytterligare en ”covid booster shot”.

Vaccinindustrin kommer att jaga dessa varianter och mutantstammar för alltid, på exakt samma sätt som antibiotika, för att alltid jaga superbugs i sjukhusmiljöer. Men idag är hela världen en superstamfabrik för vaccin / biovapenindustrin, och i sanning finns det här något mycket mer olycksbådande. 

Fauci, NIH och CCP behövde miljarder människor för att fungera som biovapenfabriker för att påskynda deras ultimata folkmordsbiovapen

Det visar sig att Fauci, NIH och CCP inte lyckades bygga ett dödligt biovapen som skulle utplåna mänskligheten. Vapnet de byggde – SARS-COV-2 – var endast avsett för att övertyga miljarder människor om att ta vacciner som skulle förvandla sina egna kroppar till biovapenfabriker, så att utvecklingen av mutationen sedan  kunde  fortsätta globalt.

På detta sätt kunde det centraliserade militära komplexet för biovapenvaccin ”decentralisera” sitt biovapenutvecklingsprogram genom att släppa ut en relativt mild stam i naturen och följa upp det med ett vaccin för att påskynda superstamsanpassningarna. I själva verket är varje människa som har tagit vaccinet nu en vandrande biovapenfabrik, som slår ut superstammar och ”utgjuter” dem över hela samhället med hjälp av sina vaccinpass.

Eftersom kryssningsrederier, idrottsarenor, flygbolag, universitet och andra organisationer nu tillkännager ”endast vaccinerade” policyn för vem de tillåter att återuppta normala aktiviteter, skapar de den ”perfekta stormen” -förhållandena för att sprida nästa globala mördarvirusstam som kommer att vara resultatet av slumpmässiga mutationer hos en vaccinerad person, inte en avsiktlig konstruktion i ett genetiskt laboratorium.

Det verkliga medicinska syftet med vaccinet är att utplåna de mindre dödliga stammarna och tillhandahålla virala anpassningsbara som påskyndar skapandet av fler dödliga stammar.

Allt detta var gjorts med design. De visste att de inte kunde designa det perfekta vapnet i labbet … de behövde sätta människor i arbete som vandrande labbexperiment. Och det är precis det vaccinet åstadkom. 

Vaccinerade människor är farliga att vara tillsammans med.

Nu måste den som vill överleva mördarens ”superstam” -våg som muterar just nu i de vaccinerade kropparna inse, att det kan handla om liv eller död, att hålla sig borta från vaccinerade människor. Det är de vaccinerade som är de farligaste och därför får de mest tillgång till samhället.

I sin egen själviskhet och vetenskapliga okunnighet hjälper dessa frivilliga biovapenfrivilliga att utföra det största brottet mot mänskligheten som någonsin kan föreställas: En global pest, driven av  decentraliserad, accelererad, adaptiv genetisk formning som förlitar sig på miljarder frivilliga volontärer för att tjäna som mutationslaboratorier.

Omfattningen av detta globala medicinska experiment på levande mänskliga försökspersoner skämmer ut hela nazistregimen.

När nästa dödsvåg kommer, kommer naturligtvis media att skylla på de ovaccinerade, även om de ovaccinerade inte tillåts gå någonstans – alltmer. Det är de vaccinerade som kommer att döda sig själva och andra, varför jag säger att de är en del av ”vaccinsjälvmordskulten”.

Läs mer här:

https://bakomkulisserna.biz/2021/03/28/vaccinerade-manniskor-gar-omkring-som-biologiska-tidsbomber-och-som-ett-hot-mot-samhallet/

Och här:

https://www.nordfront.se/kanadensisk-gym-infor-omvant-vaccinpass-vaccinerade-personer-portas.smr

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik