Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Min blogg en säkerhetsrisk?

Publicerad 2019-09-29 22:17:40 i Allmänt,

Det verkar som att min blogg har blivit en säkerhetsrisk på samlingsplatsen för kristna bloggare.

Samlingsplatsen för kristna bloggare skriver så här:

Här finner du många svenska kristna bloggar samlade i en bloggkatalog. Vi hoppas att du som söker efter intressant och inspirerande läsning kan hitta det här. Du som är kristen och skriver blogg - välkommen att lägga till din blogg hos oss nu. Enkelt och snabbt - lägg till din blogg idag!

Min blogg ”Laglöshetens hemlighet” finns med på denna samlingsplats för kristna bloggare men man varnar för den och det går inte att klicka in sig på sidan. Detta är vad som kommer fram:

Warning: Potential Security Risk Ahead

Firefox detected a potential security threat and did not continue to www.experimentlandet.blogg.se. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.

What can you do about it?

The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it. You can notify the website’s administrator about the problem.

Learn more”…

Skall man skratta eller gråta? Jag väljer att skratta och tänker att alla snart är säkerhetsrisker och att de som inte är det är onormala och de som är de verkliga säkerhetsriskerna i detta totalt utspårade samhälle som Sverige har blivit och där rätt är fel och fel är rätt och där sant är falskt och falskt är sant.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik