Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Globalister och helt "vanliga" människor

Publicerad 2020-08-30 22:44:03 i Allmänt,

Kan de, ”globalister”, som har tjänat pengar på globalismen och som fortfarande gör det plötsligt sätta ner foten och med det vara trovärdiga när det börjar att brinna i deras egna kalsonger eller i deras trosor?

Svar, Nej, de är inte det minsta trovärdiga utan vad de gör är att vända kappan efter vinden eller låtsas som att de har gjort det för att slippa stå till svars för vad de har gjort.

De utger sig för att vara på folkets/folkens sida utan att vara det. De kan vara på vilken sida som helst och de väljer att vara på den sida som kan ge dem mest av allt de vill ha för stunden.

Att vara för eller emot något är bara ett spel för gallerierna då de alla är för det som passar dem bäst för stunden och som ger dem bäst vinning på olika sätt.

De kan vara eller bli vad som helst/de anpassar sig efter hur vinden blåser och de känner vittringen av denna vind och anpassar sig efter den som de fega KRÄK de är.

Dessa ”KRÄK” kan stå på en diktators sida samtidigt som de i nästa andetag kan stå på folkets sida utan att ta ställning varken för diktatorn eller för folket.

Det enda de är ute efter är att få ett gott och bra liv i världen utan att välja sida.

De människor som gör så, är de värsta fienderna till hela den samlade mänskligheten. Det är de som slår ifrån sig med att jag/vi lydde bara order utan att tänka/ha tänkt själva.

Vi lydde bara order för att slippa bli avrättade/dödade eller för att slippa förlora våra tillgångar/pengar och allt vad vi har samlat på oss i världen säger de efter ett krig.

Tyvärr är majoriteten av människorna i världen ”fega kräk” som säger sig tänka på andra men som inte gör det i praktiken. De tänker på sitt och på sitt eget i första hand. Makthavarna i världen (i Sverige) gör det som även de så kallade gräsrötterna/folket gör. Alla (oavsett vilka de är) tänker på sitt och på sitt eget i första hand. Om jag har fel så får ni gärna tala om det!

Därför kan man inte skylla på makthavarna om man vet att det är så det fungerar.

Om dessa makthavare gör något som man inte gillar och som antagligen många andra inte heller gillar då handlar det om att ställa sig frågan hur man själv skulle hantera eller tackla samma situation och,, och om man vill ta över. Om man är beredd på att ta över och göra något utan att tänka på sig själv och på sina nära och kära i första hand! Är man det? Svar: Nej.

Att sitta på kammaren och gnälla samtidigt som man strävar efter guld och gröna skogar och allt vad rikedomar här i världen heter och för egen/för sina näras och käras del, gör en inte särskilt trovärdig.

Då handlar det om ren avundsjuka och om att missunna dem som har lyckats få ett bra och ett gott liv i världen. Ni som klagar och gnäller och knorrar borde ställa er frågan om allt hade varit bättre om ni och era nära och kära hade fått styra denna världen.

Hur skulle det se ut då??

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik