Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vita offer betraktas inte som rasism

Publicerad 2015-10-31 08:00:42 i Mångkultur,

"Sen stack han svärdet i min kompis mage. En klasskompis började skrika, men alla trodde fortfarande att det var ett skämt." Elev till Expressen.

Några sådana diskussioner fördes aldrig efter dubbelmordet på IKEA. Ingen har heller fördömt IKEA-mördaren Abraham Ukbagabirs rasistiska motiv. Till polisen har han sagt att han valde ut sina offer just för att de "såg svenska ut".

Frågan är: Vad uppnår Stefan Löfven med sin så tydliga agenda att fördöma allt våld från svenskar, men ignorera allt våld från invandrare? Bara den senaste veckan har sex planerade asylboenden brunnit i Sverige.

Risken är att i takt med att svenskarna blir mer och mer övertygade om att ingen längre för deras talan, känner ett växande behov av att ta saken i egna händer.

När locket väl åker av tryckkokaren i Sverige, kommer det att ske med betydligt större styrka." Ledarskribenten Hans Davidsen-Nielsen i danska Politiken.

Torsdagen 22 oktober chockades Sverige av ännu ett vansinnesdåd som uppenbarligen är kopplat till mångkulturen.

Iklädd svart rock, Darth Vader-mask beväpnad med ett svärd och en kniv steg Anton Lundin Pettersson, 21, in på grundskolan Kronan i Trollhättan och började mörda. När polisen sköt honom hade han dödat en person och skadat tre andra mycket svårt, en dog senare på sjukhuset.

I mångt och mycket liknar attacken den på IKEA i Västerås 10 augusti slumpmässigt utvalda personer dödas på grund av sin hudfärg. På IKEA dödades vita av en svart gärningsman, på skolan dödades svarta av en vit gärningsman.

Reaktionen var dock helt annorlunda: Efter IKEA blev det dödstyst, medan skolattacken fullständigt dominerade nyheterna. En vit gärningsman som dödar svarta offer betraktas uppenbarligen som betydligt värre än en svart gärningsman som dödar vita offer.

Läs hela artikeln här:

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/sverige-vita-offer-betraktas-inte-som-rasism/

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik