Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nationalsocialism råder i de flesta länder

Publicerad 2017-09-27 15:52:34 i

Nationell socialism, det vill säga nationalsocialism, är vad som råder i dom flesta demokratier (länder) i världen men även outtalat i länder som inte är några direkta demokratier på pappret.

Gemensamt för de så kallade ”demokratiska” länderna och för de länder där demokratin kan ifrågasättas (där det inte existerar något som kan kallas demokrati) är att de olika ländernas BEFOLKNINGAR (oavsett vad de väljer att kalla sig) står upp för nationalsocialism vilket betyder att de i FÖRSTA hand ser till sitt land, sitt folk, sin kultur, sin historia och allt som har med det egna folket att göra och i andra hand till andra länder och deras befolkningar (om de gör det överhuvudtaget) vilket inte är fallet i Sverige där nationell socialism (nationalsocialism) har blivit något fult och skamligt då nationalsocialism förknippas med Hitler sedan andra världskriget.

Om någon tror att det var en slump att Hitler kom till makten med finansiell hjälp från de falska sionistiska och Satans dyrkande judarna, bankirerna, massmedia (som sedan århundraden tillbaka har ägt penningen/bankerna samt massmedia med mera), så är det fel.

Det ingick i deras plan för världen (de ägde och kontrollerade penningen redan då och de såg till så att Hitler kunde få makten) att för all framtid svärta ner nationalsocialismen vilket man har lyckats ypperligt med i dag genom att hänvisa till Hitler och utrotningen av sex miljoner judar i syfte att kunna fortsätta ta makten över mänskligheten (Se Sion vises protokoll nedan).

Det kontantlösa samhället är nära förestående och då har vi alla förbundit oss till att tjäna de PRIVATA sionist bankirerna (deras anhängare inom media) som kallar sig judar men som är en Satans synagoga.  

Om någon tror att någon kan få makt utan att ha makt över pengarna/bankväsendet och media för att genom det kunna KÖPA sig lydiga medarbetare vilket är vad som har skett och som sker idag, så är det fel. Se på Sverigedemokrat/sionisterna vilka ville så mycket men som inte har lyckats åstadkomma någon förändring annat än för dem själva, de som sitter i toppen.

Idag handlar det för dem om att få sitta kvar vid köttgrytan och eventuellt få in andra till att få ta del av köttgrytan i nästa val utan att något kommer att förändras.

Den/de som äger penningen/media är den/de som styr och kan kontrollera både enskilda människor och hela länder. Arbetar du emot dem så kan du inte förvänta dig annat än att bli kallad nazist, rasist, antisemit, främlingsfientlig då deras agenda handlar om att alla länder och alla folk skall bli ett.

Det skall inte längre finnas några nationer och alla gränser skall suddas ut.

Deras sju punkter är:

1. Avskaffande av allt ordnat styrelseskick.
2. Avskaffande av privat egendom.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av nationalismen/patriotismen.
5. Avskaffande av alla religion.
6. Avskaffande av familj, äktenskap och god fostran.
7. Bildandet av en diktatorisk världs regering.

Allt som har med nationell socialism (nationalsocialism) i Sverige är idag lika med nazism, rasism, främlingsfientlighet med mera och alla som anser att Sverige borde ta hand om sina egna medborgare i första hand och i andra hand om andra länders medborgare, blir kallade nazister, rasister och främlingsfientliga endast för att Satan och hans synagoga har lyckats flytta fram sina positioner så mycket så att rätt har blivit fel och fel har blivit rätt..vad gäller allt.

I andra länder är nationalsocialism något helt naturligt (inte minst i staten Israel) och handlar om självbevarelsedrift. Man bjuder inte in främmande folk och ger dem allt de vill ha och som de anser sig behöva samt uppmuntrar dem till att ta dit sina olika religioner och läror och sprida dessa samtidigt som de får betalt för det.

Detta gör inte heller en SUND familj och i ett samhälle så är det först familjen (de egna) och sedan landsmännen och landskvinnorna det handlar om för att eventuellt efter det handla om främlingar som kommer utifrån om det finns några resurser över för dem och för deras religioner, tro och läror.

Hur många ”goda” mångkulturförespråkare är beredda att ge allt vad de äger och har för att mångkulturen och massinvandringen skall kunna fortsätta i Sverige och hur mycket sätter de sina egna nära och kära åt sidan i detta syfte?

Hur många lägenheter köper de som är goda PERSONLIGEN till alla invandrare/de som också kallas flyktingar som behöver bostäder och hur mycket sparar de åt dessa?

Är det inte till sina egna barn (anhöriga) de köper bostäder och annat till samt vurmar för (supportrar i första hand) och vad gör det dem då till om inte till nazister, rasister och främlingsfientliga? Något för den så kallade vänstern att tänka på!

Fy och skam! Hela Sverige är ett stort nazisthögkvarter skulle man utan att ljuga kunna kalla det för och så länge dessa nazister/rasister/främlingsfientliga tillåts att tänka på sig själva och på sin egen familj samtidigt som andra tvingas tänka på dem (deras anhöriga och barn) och samtidigt på hela världen som kommer till Sverige och vill ha bostäder och allt annat (bidrag i överflöd) och som får det på bekostnad av DE som blir utplundrade/utrotade av de goda som inte behöver ge avkall på något för att få kalla sig ”GODA”.

De vill inte betala för sin godhet (de betalar för sina nära och kära) utan slänger över kostnaden på andra oavsett om dessa ANDRA vill eller kan eller enligt lag är skyldiga att betala för deras godhet. Deras GODHET betalar andra FÖR (intalar de sig) som de hycklare de är, och då är de tvungna att kalla dem som har genomskådat deras hyckleri för nazister, rasister, främlingsfientliga med mera.  

Sverige har blivit ett experimentland för Satan och för Satans synagoga (vilket vi har skrivit om tidigare här på bloggen) och de som tror att de har sitt på det torra, tjänar bra med pengar, och tror att de alltid kommer att sitta i säkert bo, är de som kommer att få vakna upp väldigt bryskt när allt faller runt omkring dem.

När mångkulturen flyttar in i deras egna vardagsrum och när bostadsbubblan spricker och de förstår att Satans synagoga och media ljög dem rakt upp i ansiktet.

Här Sion vises protokoll:

https://100777.com/protocols_se

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/february/tyskland-och-europa-innan-hitler-kom-till-makten.html

http://experimentlandet.blogg.se/2012/november/sionismens-hot-mot-manskligheten.html

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik