Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nationalsocialism råder i de flesta länder

Publicerad 2017-09-27 15:52:34 i

Nationell socialism, det vill säga nationalsocialism, är vad som råder i dom flesta demokratier (länder) i världen men även outtalat i länder som inte är några direkta demokratier på pappret.

Gemensamt för de så kallade ”demokratiska” länderna och för de länder där demokratin kan ifrågasättas (där det inte existerar något som kan kallas demokrati) är att de olika ländernas BEFOLKNINGAR (oavsett vad de väljer att kalla sig) står upp för nationalsocialism vilket betyder att de i FÖRSTA hand ser till sitt land, sitt folk, sin kultur, sin historia och allt som har med det egna folket att göra och i andra hand till andra länder och deras befolkningar (om de gör det överhuvudtaget) vilket inte är fallet i Sverige där nationell socialism (nationalsocialism) har blivit något fult och skamligt då nationalsocialism förknippas med Hitler sedan andra världskriget.

Om någon tror att det var en slump att Hitler kom till makten med finansiell hjälp från de falska sionistiska och Satans dyrkande judarna, bankirerna, massmedia (som sedan århundraden tillbaka har ägt penningen/bankerna samt massmedia med mera), så är det fel.

Det ingick i deras plan för världen (de ägde och kontrollerade penningen redan då och de såg till så att Hitler kunde få makten) att för all framtid svärta ner nationalsocialismen vilket man har lyckats ypperligt med i dag genom att hänvisa till Hitler och utrotningen av sex miljoner judar i syfte att kunna fortsätta ta makten över mänskligheten (Se Sion vises protokoll nedan).

Det kontantlösa samhället är nära förestående och då har vi alla förbundit oss till att tjäna de PRIVATA sionist bankirerna (deras anhängare inom media) som kallar sig judar men som är en Satans synagoga.  

Om någon tror att någon kan få makt utan att ha makt över pengarna/bankväsendet och media för att genom det kunna KÖPA sig lydiga medarbetare vilket är vad som har skett och som sker idag, så är det fel. Se på Sverigedemokrat/sionisterna vilka ville så mycket men som inte har lyckats åstadkomma någon förändring annat än för dem själva, de som sitter i toppen.

Idag handlar det för dem om att få sitta kvar vid köttgrytan och eventuellt få in andra till att få ta del av köttgrytan i nästa val utan att något kommer att förändras.

Den/de som äger penningen/media är den/de som styr och kan kontrollera både enskilda människor och hela länder. Arbetar du emot dem så kan du inte förvänta dig annat än att bli kallad nazist, rasist, antisemit, främlingsfientlig då deras agenda handlar om att alla länder och alla folk skall bli ett.

Det skall inte längre finnas några nationer och alla gränser skall suddas ut.

Deras sju punkter är:

1. Avskaffande av allt ordnat styrelseskick.
2. Avskaffande av privat egendom.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av nationalismen/patriotismen.
5. Avskaffande av alla religion.
6. Avskaffande av familj, äktenskap och god fostran.
7. Bildandet av en diktatorisk världs regering.

Allt som har med nationell socialism (nationalsocialism) i Sverige är idag lika med nazism, rasism, främlingsfientlighet med mera och alla som anser att Sverige borde ta hand om sina egna medborgare i första hand och i andra hand om andra länders medborgare, blir kallade nazister, rasister och främlingsfientliga endast för att Satan och hans synagoga har lyckats flytta fram sina positioner så mycket så att rätt har blivit fel och fel har blivit rätt..vad gäller allt.

I andra länder är nationalsocialism något helt naturligt (inte minst i staten Israel) och handlar om självbevarelsedrift. Man bjuder inte in främmande folk och ger dem allt de vill ha och som de anser sig behöva samt uppmuntrar dem till att ta dit sina olika religioner och läror och sprida dessa samtidigt som de får betalt för det.

Detta gör inte heller en SUND familj och i ett samhälle så är det först familjen (de egna) och sedan landsmännen och landskvinnorna det handlar om för att eventuellt efter det handla om främlingar som kommer utifrån om det finns några resurser över för dem och för deras religioner, tro och läror.

Hur många ”goda” mångkulturförespråkare är beredda att ge allt vad de äger och har för att mångkulturen och massinvandringen skall kunna fortsätta i Sverige och hur mycket sätter de sina egna nära och kära åt sidan i detta syfte?

Hur många lägenheter köper de som är goda PERSONLIGEN till alla invandrare/de som också kallas flyktingar som behöver bostäder och hur mycket sparar de åt dessa?

Är det inte till sina egna barn (anhöriga) de köper bostäder och annat till samt vurmar för (supportrar i första hand) och vad gör det dem då till om inte till nazister, rasister och främlingsfientliga? Något för den så kallade vänstern att tänka på!

Fy och skam! Hela Sverige är ett stort nazisthögkvarter skulle man utan att ljuga kunna kalla det för och så länge dessa nazister/rasister/främlingsfientliga tillåts att tänka på sig själva och på sin egen familj samtidigt som andra tvingas tänka på dem (deras anhöriga och barn) och samtidigt på hela världen som kommer till Sverige och vill ha bostäder och allt annat (bidrag i överflöd) och som får det på bekostnad av DE som blir utplundrade/utrotade av de goda som inte behöver ge avkall på något för att få kalla sig ”GODA”.

De vill inte betala för sin godhet (de betalar för sina nära och kära) utan slänger över kostnaden på andra oavsett om dessa ANDRA vill eller kan eller enligt lag är skyldiga att betala för deras godhet. Deras GODHET betalar andra FÖR (intalar de sig) som de hycklare de är, och då är de tvungna att kalla dem som har genomskådat deras hyckleri för nazister, rasister, främlingsfientliga med mera.  

Sverige har blivit ett experimentland för Satan och för Satans synagoga (vilket vi har skrivit om tidigare här på bloggen) och de som tror att de har sitt på det torra, tjänar bra med pengar, och tror att de alltid kommer att sitta i säkert bo, är de som kommer att få vakna upp väldigt bryskt när allt faller runt omkring dem.

När mångkulturen flyttar in i deras egna vardagsrum och när bostadsbubblan spricker och de förstår att Satans synagoga och media ljög dem rakt upp i ansiktet.

Här Sion vises protokoll:

https://100777.com/protocols_se

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/february/tyskland-och-europa-innan-hitler-kom-till-makten.html

http://experimentlandet.blogg.se/2012/november/sionismens-hot-mot-manskligheten.html

 

Kommentarer

Postat av: M.Moe

Publicerad 2017-10-01 23:16:50

En annorlunda infallsvinkel:

Det folk som drabbades värst av Hitler var det judiska folket. 78 procent av Europas judar mördades av nazisterna. Om nu Europas kulturelit och politiker vill kompensera för det lidande Hitler orsakade, borde man rimligen kompensera judarna mer än några andra. Men så är det inte. Den europeiska kultureliten (eller kanske snarare kulturdräggen) tycks hata det judiska folket. Det judiska landet Israel, som är en garant mot en ny förintelse, eftersom judar alltid kan fly dit (och just nu flyr dit från Frankrike och även Sverige), hatas besinningslöst av merparten av Europas intellektuella. Det uppenbara målet är att avlegitimera staten Israel och ersätta denna med ett Storpalestina, där judarna (i den mån de tillåts leva) blir ett förtyckt folk som lever i ständig skräck. Man säger sig visserligen inte vara antisemit utan antisionist (dvs man är inte mot judar utan mot Israel), men den totala frånvaron av kritik mot arabsidan och det besinningslösa hatet mot den judiska staten visar att det handlar om antisemitism och inget annat. Och samtidigt som man hatar judar tycks man inte veta hur väl man vill den arabiska sidan och islam. Trots att denna religion gjort sig skyldig till mycket värre folkmord än någonsin Europa (ca 270 miljoner människor har hittills mördats av islam sedan jihad startade år 622 e Kr. Och trots den arabiska/muslimska slavhandeln i Afrika, vilken pågick i över 1000 år och omfattar mångdubbelt, mångdubbelt fler offer än den europeiska slavhandeln. Och trots att islam har samma inställning till judar som Hitler. Och uppenbarligen också samma slutmål (inga judar alls på jordens yta). Kritik mot islam anses av kulturdräggen vara rasism av värsta slag. Inte ens islams människosyn eller kvinnosyn får kritiseras i Europa (annat än kosmetiskt).

Observera, inga muslimer/araber mördades av Hitler! Tvärtom så var islam "särskilt gynnad religion" i Nazityskland och Hitler uttryckte sig många gånger positivt om islam (samtidigt som han avskydde kristendomen "med sin mildhet och ynklighet"). Himmler satte f ö upp två muslimska SS-bataljoner, vilket begick grova krigsförbrytelser i bl a Polen.
Stormuftin av Jerusalem, som sökt sin tillflykt till Nazityskland under kriget, och sågs som en ärad gäst där, hade fått ett löfte av Hitler att, när Mellanöstern erövrats av fältmarsalk Rommels Afrikakår, "ta hand om" judarna i området på exakt samma sätt som nazisterna tog hand om Europas judar (dvs genom massmord). Nu satte som tur var de Allierade stopp för detta folkmord genom att i grunden besegra Rommels styrkor.

Muslimerna behöver definitivt inte kompenseras för Hitlers illdåd. De förföljdes inte på något sätt. Tvärtom så gynnades de. Som sagt, hur kan hat mot judarna och obegränsad välvilja mot islam/muslimerna (som hatar judar) kompensera för Hitlers illdåd mot det judiska folket? Ondskan är sannerligen motsägelsefull. Sannerligen, sannerligen!

http://www.gluefox.com/komment/cardsin.shtm

Svar: Du verkar vara dåligt påläst. Den politiska sionismen har inget med judar och judendom att göra då det är en ideologi, en politisk ideologi, som grundar sig på rastänkande och utvaldhet vilket gör ”sionismen” till en nazistisk ideologi. I Israel råder nationalsocialism alltså en sådan slags socialism som inte tillåts att råda i Sverige och i övriga länder med motiveringen att det är nazism/rasism/främlingsfientligehet att stå upp för sitt land och sitt folk i första hand och i andra hand om alla andra länder och deras befolkningar.
De sionistiska judarna, de politiska judarna som inte är några judar utan en Satans synagoga vilka arbetar för att lägga under sig alla folk och alla länder med hjälp av pengarnas makt (de äger och kontrollerar världens centralbanker liksom så gott som all etablerad media, underhållningsindustri, industrier, storföretag med mera, finansierade Hitler.

Jag rekommenderar dig att se filmen ”I skuggan av Hermes, Kommunismens hemligheter av Juri Lina som finns att beställa på hans hemsida. Där beskrivs detta samt att den ryska revolutionen inte var någon rysk revolution utan en judisk revolution (en revolution iscensatt av falska judar, sionister, frimurare, ja av Satans synagoga) men som kallades för en rysk revolution som ryssar och andra sedan fick skulden för.

Alltså samma klientel som låg bakom den ryska revolutionen (i vilken många hundra miljoner människor mördades brutalt) låg också bakom Hitler (gav sitt stöd till Hitler) och detta klientel har legat bakom de flesta blodiga revolutioner de senaste århundradena samtidigt som de har skapat alla ismer (ideologier) i syfte att sätta grupper mot grupper för att kunna flytta fram sina positioner steg för steg.

Vänster, mot höger, vänsterextremister mot högerextremister, Islamister mot vänstern och högern, högern och vänstern mot Islamister, religioner mot religioner, Hbqt anhängare mot dem som är emot Hbqt, rika mot fattiga, fattiga mot rika och så vidare i all oändlighet. Krig och konflikter (med allt vad det innebär av lidande för människor) över hela världen är och har varit deras paroll.

Utan dessa motsättningar mellan människor och grupper (som valt den ena eller den andra sidan) så hade de aldrig kunnat behålla sin makt och även utöka den. Då de äger media och därför kan bestämma vad som får skrivas i dessa så kan de genom det bestämma vilka som är dom goda och vilka som är dom onda och vilka vanligt folk (gemene man) skall tycka är dom goda kontra dom onda.

Dom goda är förstås dom som står på deras sida och som arbetar för dom i syfte att krossa nationalstaterna, varje lands och varje lands befolknings möjlighet att driva en självständig politik som folket vill ha och som de har rätt att påverka. Av den anledningen så måste allt nationellt motstånd krossas enligt dem för annars går det inte att att ena hela världen (alla länder) och skapa en enda världsregering vilket blir en diktatur vars regering alla folk och länder är tvunga att rätta sig efter vare sig de vill eller inte.

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html

Och här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/man-erovrar-inte-en-fastning-genom-att-halla-tal.html

Och här kan du se en film som heter "HELLSTORM" om förintelsen av tyskar EFTER att kriget tagit slut:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/may/forintelsen-av-tyskar-efter-andra-varldskriget.html
experimentlandet.blogg.se

Postat av: M.Moe

Publicerad 2017-10-02 22:18:22

Som sagt: En annorlunda infallsvinkel.

Texten och länken längst ned är http://www.gluefox.com/
Krister Renard.

Jag anser också att det råder en okunskap om skillnaden mellan de falska judarna och det judiska folket, vilket naturligtvis utgör satans verk att förkläda sig till ljusets ängel (läs, "Guds egendomsfolk till vilket löftena ställts").
Han har ju gjort precis samma sak med kristendomen när han omvandlade det ockulta romerska imperiet till katolska kyrkan genom kejsar Constantin - som gjorde kristendomen till statsreligion och förföljde de äkta kristna genom inkvistion m.m.

Tack för din utläggning - till gagn för många!

Svar: Håller med och frågan är om någon som tror på Jesus (har Jesus som sin Herre och frälsare) men som stödjer de falska judarna/Satans synagoga och det antikristliga systemet, dess framväxt som pågår framför våra ögon, kan vara FRÄLST.
De Talmud och Kabbala troende judarna, de som följde de äldstes stadgar och de äldstes stadgar = Talmud och inte GT (det gamla testamentet) och som tog initiativ till att korsfästa Jesus och som fick folket med sig, var inte frälsta.

Om de blev frälsta efteråt är det ingen som vet men när de skrek ”Korsfäst, korsfäst” och uppviglade folkmassan till att göra detsamma, så var de definitivt inte frälsta utan motståndare till Gud/Jesus och barn till djävulen.

Den viktigaste boken inom judendomen är än i vår tid Talmud (inte GT) som fördömer Jesus, de kristna och allt vad kristendom heter (och som bland annat påstår att Jesus mor var en hora och att hon fick Jesus tillsammans med en romersk soldat) och det är de Talmud och Kabbala troende judarna (med andra ord Satansdyrkarna/Satans synagoga) som äger och styr vår värld och som med hjälp av Satan har byggt upp sitt rike inom judendomen i syfte att förvilla judar som eventuellt skulle kunna komma till tro på Jesus men också i syfte att förvilla de kristna som har fåtts till att tro att dessa judar (de kallar sig judar men är inga judar, se Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9) tillhör Guds utvalda folk trots att de hatar och motarbetar Gud/Jesus lika mycket idag som de gjorde under Jesus och apostlarnas tid på jorden.

Den ideologi (vilken är en politiskt ideologi) man har använt sig av och använder sig av i vår tid för att utbreda Satans (världens) rike här på jorden på bekostnad av Guds rike, är SIONISMEN. De falska judarna har infiltrerat kristenhet (i princip alla kyrkor och samfund) och fått många av de kristna att kalla sig för kristna sionister och att stödja staten Israel som har kommit till genom politiska beslut (denna stat är ett människoverk) och som därför inte är ett verk av Gud.

De kristna har lockats in i fällan (Satans fälla) och hjälper idag till att framana den kommande Antikrist som enligt bibeln kommer att vara den värsta av alla antikrister som har funnits. Oavsett om det sker medvetet eller omedvetet så har dessa kristna valt sida och i och med att de har valt Satans sida (de falska judarnas sida/de står upp för Satans synagoga) så är det svårt att tro att de kan vara frälsta hur mycket de än påstår sig vara det.

Här angånde det nya förbundet i Kristus:

http://experimentlandet.blogg.se/2013/may/det-nya-forbundet-i-kristus.html

Och här (länk nedan) om vad som hände Martin Luther när han skulle översätta bibeln till tyska och därför tog kontakt med judiska rabbiner som lovade att lära honom hebreiska. Han fick då veta vad som står i judarnas Talmud angående Jesus, de kristna och kristendomen och gick ut med detta genom att skriva en bok som heter ”Om judarna och deras lögner”.

Detta ledde till att Marin Luther på ålders höst blev kallad antisemit för att han försvarade Gud/Jesus (de kristna) och precis som Luther efter att ha skrivit sin bok blev kallad antisemit (från att tidigare ha varit mycket vänligt inställd till judarna) så blir alla som idag riktar kritik mot de falska judarna/mot Satans synagoga, de som äger och styr världen tillsammans med dem de har lyckats köpa (regeringar och enskilda på höga positioner men också kyrkor och samfund) till att arbeta för dem, kallade för ANTISEMITER, NAZISTER, JUDEHATARE, FRÄMLINGSHATARE med mera.

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/martin-luther-och-satans-synagoga.html
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-12-13 12:05:41

Bra skrivet. Gud älskar judarna. Jesus själv är jude och Messias. Judarnas ögon ska öppnas och de får ta emot Jesus som sin Messias

Svar: Alla judars ögon kommer inte att öppnas och de flesta kommer att gå förlorade. Endast en tredjedel, en kvarleva, kommer att bli räddade och det är de som under detta jordelivet har blivit frälsta och förstått att Jesus är deras Messias.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik