Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Förintelsen av "judar"

Publicerad 2020-01-29 03:23:35 i Ideologier,

Det firas något slags jubileum igen (har inga tidningar men gick förbi en löpsedel idag) som handlar om att vi aldrig får glömma förintelsens offer med judarna i spetsen.

Alla de offer som förintades i det gamla Sovjet under kommunismens tid som varade fram tills i början av nittiotalet (1991) har vi dessvärre glömt för länge sedan eller med andra ord vi som lever idag och tillhör de levande generationerna efter förintelsen av JUDARNA i Tyskland (som alla måste komma ihåg) har aldrig fått höra om hur många som avrättades i Sovjet fram tills att allt brakade sönder och samman.

När jag gick i skolan på nittonhundra åttiotalet (typ 1983) så var det som det är nu. Läroböckerna och lärarna var som de är nu och inget har förändrats. Det sägs att vinnarna är de som skriver historien men judarna var väl inga vinnare. De var endast offer och är så fortfarande. Det kommer de antagligen att vara i all evighet.

Trots det så har man skrivit deras historia och bortsett från en annan historia som handlar om hur judar som bytte namn kunde slakta cirka 100 miljoner ryssar och de flesta högutbildade inom olika områden men som hade det emot sig att de inte var judar..

Bland dem som inte kom undan de judar som hade bytt namn som Leo Trotskij, en ledare för den så kallade ryska revolutionen (han hette Bronstein i efternamn och var en jude men vi har fått lära oss i skolan att han var en ryss liksom hans medarbetare som också bytte namn) fanns det biskopar och präster och värt att veta är att under den tiden så skonades alla synagogor men kyrkorna och de som fanns i dessa skövlades och man stal rikedomarna från kyrkorna vilket en del sedan kom till Sverige i form av Olof Aschberg.

Han var en judisk bankir (och är tv stjärnan Robert Aschbergs farfar) som grundade den ”Nya banken” i Stockholm 1912 vilken senare bytte namn till ”Svenska ekonomibolaget”

Olof Aschberg sympatiserade med den kommunistiska rörelsen och hjälpte till att förmedla ekonomiska medel från den judiske finansmannen Jacob Schiff i förenta staterna till de judiska bolsjevikerna och deras revolution i Ryssland. Därför fick han namnet “Den röde bankiren”.

Bolsjevikerna satte igång en fruktansvärd och systematisk förintelse av miljontals ryska kristna och oliktänkande och dess ledarskap bestod till största delen av judar, något vi aldrig fått lära oss i skolan (endast de sex miljoner judarna i nazityskland som var Hitlers offer brukar nämnas och generation efter genaretion förväntas att känna skuld för något de inte var med om) eftersom det är lika med antisemitism och rasism att yppa sanningen.

Det finns en film som heter ”I skuggan av Hermes, kommunismens hemligheter och som finns att beställa här nedan och som jag hoppas kan öppna era ögon:

https://jyrilina.com/svenska/i-skuggan-av-hermes-kommunismens-hemligheter/

 

 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik