Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hitlers Tyskland och Sion äldstes protokoll

Publicerad 2016-03-31 18:48:00 i

I slutet av 1800 talet möttes de äldste av Sion i syfte att dra upp riktlinjerna för hur de skall kunna lägga hela världen under sin kontroll. Dessa protokoll kom i händerna på utomstående i Ryssland och fram tills denna dag har man från maktelitens håll gjort allt för att få allmänheten (de som har hört talas om dem) att anamma åsikten att protokollen är antisemitisk propaganda.

Det “märkliga” är att sedan dess och fram tills dags datum har världen utvecklats precis som förestavats i dessa protokoll.

En handskriven kopia av protokollen som ursprungligen utgavs av Sergei Nilus fördes ut till England där de än idag finns förvarade på Brittiska Stadsmuseet.

Den Österrikiska fackföreningsmannen Walter Rathenau skrev i tidningen “Winer Freie Presse" 24 december 1912:

“300 män, av vilka var och en känner varandra, styr ödet av den europeiska kontinenten, och de väljer själva sina ersättare ifrån lojala lärjungar”.

Finns det någon sammanslutning/organisation i världen som har 300 medlemmar? Vilka styr i såna fall denna sammanslutning?  

Protokollen menar att frihet och rättigheter inte existerar för människorasen. Rå styrka dikterar vad som är rätt och då sionisterna har denna styrka och deras gud (Satan) har gett dem i uppdrag att lägga hela världen under sig, är det deras plikt att utföra detta.

Endast genom att tillsätta skrupelfria diktatorer kan människor piskas till underkastelse. Människomassor utan ledare är vilda och onda och kan av den anledningen lätt utnyttjas av despoter som styr dem.

Ungdomen måste förledas genom spridande av alkohol och andra droger samtidigt som man måste bryta ner ungdomarnas moral vilket sker genom att krossa familjen och det inflytande familjen kan tänkas ha på ungdomarna. Man förespråkar en lös sexualmoral och sionisterna skall själva gå i täten för detta genom ekonomisk marknadsföring.

Kristendomen skall ersättas med en humanistisk och social livsfilosofi som kommer leda till att de kristna förlorar greppet om vad som är rätt och fel.

Är inte allt detta precis vad som har skett och sker?

Då protokollen är sataniska (en Satans plan för den samlade mänskligheten) är det inte särskilt konstigt om människor som har givit sin själ till Satan genom att anamma ockultismen (Satansdyrkan) blir alldeles till sig och detta var vad som hände en av nazismens ideologer, en man vid namn Albert Rosenberg.

Albert Rosenberg var en ung och förmodligen ganska olycklig man (24 årig studerande och son till en skomakare i staden Reval (Tallin i Estland) som mitt i revolutionens Ryssland (sommaren 1917) sitter i Moskva och läser och studerar när plötsligt en okänd man kommer in och lägger en kopia av Nilus senaste bok på bordet för att sedan försvinna lika plötsligt som han kom.

Den unge Alfred tror att något övernaturligt har hänt och att boken kommer att ge honom de svar han söker.

Skall tilläggas att Ryssland vid denna tiden hade tagit Estland från Sverige och gjort det till en rysk provins. Hela hans nation har sålunda fallit samman och för Alfred finns det ingen säkerhet mer. Han talar om att den andemakt (demon) som har fått nationerna att gå emot varandra har talat till honom och att han, Alfred, har fått i uppgift att tyda detta övernaturliga budskap.

Visst låter det som en saga (en tragisk sådan) men det mest tragiska är att Alfred Rosenberg flydde till Tyskland där han blev en av Hitlers närmaste män. Han använde boken till att utveckla den terror som nazisterna släppte lös på det tyska folket och på judarna samt på alla dem som blev förslavade av de tyska nazistarméerna.

Rosenberg anlände till Munchen 1919 och blev medlem i det nationalsocialistiska partiet, som vid denna tid inte hade Hitler som ledare. Här mötte han män som skulle komma att spela en ledande roll i utvecklingen av det nazistiska partiet bland annat Ernst Röhm som var en före detta kapten i tyska armén tillika homosexuell samt Rudolf Hess med flera.

Tids nog när Hitler hade blivit introducerad till partiet blev Rosenberg chefredaktör för partiets tidning “Völkischer Beobachter”. Rosenberg utvecklade det nazistiska partiets ideologi, det vill säga dess intellektuella utformning.

Som bas hade han Nilus bok samt idéer som Houston Stewart Chamberlain hade utvecklat angående de mänskliga raserna. När Hitler satt i fängelse efter den misslyckade kuppen 1923 blev Rosenberg partiets ledare fram tills att Hitler blev frisläppt. År 1934 kom han ut med en bok som hette “Tjugonde århundradets myt” och i denna behandlade han den tyska rasens överlägsenhet över andra nationaliteter.

Rosenberg var när han flydde från Ryssland djupt förankrad i den kristna tron men efter det att Hitler tagit makten blev Rosenberg en fanatisk fiende till de kristna samfunden i Tyskland (så kan det gå när Satan får styra) och var den som ledde attackerna mot de kristna i Tyskland.

Rosenberg hade kontakt med den norska nazisten Vidkun Quisling och introducerade denne till Hitler som en framtida diktator i Norge under Tyskland.

Rosenberg överlevde andra världskriget och blev tillfångatagen och ställd inför rätta i Nurnberg där de män som satt som domare var samma män som hade sett till så att nazisterna kom till makten (konstigt så det kan bli). Rosenberg dömdes för krigsbrott och blev hängd den 16 oktober 1946.

Makteliten (densamma då som nu med skillnaden att det är nya människor som tagit över då Rosenberg och hans gelikar har förpassats till helvetet) följer exakt samma agenda som finns beskriven i Sion vises protokoll och det kommer dom att göra tills de nått sitt mål om världsherravälde.  

Källa:

“Bibelns budskap i de yttersta dagarna” av pastor John. S. Torell

Här kan ni läsa protokollen på svenska och mer om den sataniska sammansvärjningen (konspirationen) som varje dag gör livet outhärdligt för oskyldiga människor i Sverige och världen över (då liksom nu) och som skapar enorma flyktingströmmar (krig, elände, misär) samt sätter grupper mot grupper (vänster mot höger, höger mot vänster, religioner mot religioner, ja faktum är att även ideologierna har skapats av samma Satans hantlangare) allt medan de kristna som borde vara världens salt (samt de flesta andra) sover sött (alternativt försöker att vara så goda som möjligt) och hoppas på att det förr eller senare kommer att räcka med att säga: “Vi lydde bara order”.  

Vems order är frågan?

Protokollen finns att läsa på svenska en bit ner i artikel:
 
http://alertsweden.bloggo.nu/THE-PROTOCOLS-OF-THE-LEARNED-ELDERS-OF-ZION/
 
 

Kommentarer

Postat av: Sören

Publicerad 2016-04-08 14:09:50

Rosenberg? Då hade han alltså judiskt påbrå. Sorgligt att läsa en massa dogmer. AH introducerade 5 dagars arbetsvecka, lagstadgad semester, hjälp till ensamma mödrar, satte nästan 3 milj i arbete på något år, rensade upp i tyska slummen skapade av de som skrev Sion Vises, skapade en nationell självkänsla och gjorde Tyskland nästan oberoende av import av mat. Industrin höll på gå om Englands -då förklarade Churchill krig mot Tyskland för han såg Imperiet hotat. Nu blev de av med sitt imperium iaf, trodde det var värt det. Visst måste Tyskland ha varit en mardröm under Hitlers styre, "förslavade arméer" och fullt med "terror" över befolkningen -Sure! Snälla, vakna upp och läs historia. Kan vara en god idé att läsa historia som inte är uppdiktad av "segermakterna" eller sion.

Svar: Hej och tack för kommentaren! Ja, Rosenberg hade efter vad som sägs judiskt påbrå. Vad är det jag har missat i historieundervisningen enligt dig?
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Meter

Publicerad 2016-04-24 21:09:40

Ja, här har det nog bitvis lite tillsnurrat.

Varför tycks troende kristna ha så svårt att se nyktert på Hitler och Nationalsocialismen. I just det här fallet så köper man maktens version av historien rakt av. Dagens sjuka samhälle framhåller Hitler, Nationalsocilaisterna och perioden 1933-1945 i Tyskland som det sjukaste, värsta, mest ondskefulla som någonsin hänt, sedan universum skapades. Och detta köper det kristna samfundet rakt av. Om man nu gjort sig jobbet och möda att börja ifrågasätta och försöka förstå vår sjuka samtid, och kommer till insikt att lögnen är maktens främsta vapen, kan man då inte försöka använda hjärna även när det kommer till fallet Hitler?
Såklart var inte Hilter ond, och den histora som idag är honom behäftad är mycket enkel att slå hål på. Förintelser, världhärravälde-ambitioner, krigsbegär, psykopati, Rotschild-marjonet, etc. etc. är inte vad Hitler var - det är däremot mycket passande epitet på hans triad till fiender - Churchill, Rosevellt och Stalin (samtliga 33-gradens frimurare).

Problemet med Hitler och Nationalsocialisem är att de använde liknande metoder som våra fiender i försöket att bekämpa dem - alltså makt. Om man är införståd med att maktutövande i grunden (som dikterande över andra människor och deras liv) är onskefullt, och att hela vårt samhälle är byggt på maktutövande och folkförtryck. Ja, då inser man att det är svårt att skapa ett paradis på jorden genom att verka inom rådande system. Problemet är bara - hur gör man för att vinna över och bekämpa en ytters mäktig fiende, om man inte vill verka inom samma system? Det är ytterst svårt, och det är därför som goda och ondskefulla system kan vara skenbart lika. Och på samma sätt att det är lätt att bli det som man säger sig bekämpa.

När det kommer till Hitler och kristendomen så såg sig nationalsocialisterna som kristendomens och det kristna europas försvarare. Och tänkte på vad som har hänt sedan andra världskrigets slut - kristendomen är nästan utdöd i Europa.

Avslutningsvis vill jag säga att du skriver en bra blogg. Men vi måste alltid utmana oss själva, och de grupperingar vi sällar oss till. Annars riskerar vi, precis som Jörgen ovan skriver, att fastna i dogmer och förlora siktet på sanning och frihet.

För övrigt var Rosenberg inte jude.

Svar: Hej och tack för kommentaren. Du skriver att Hitler inte var ond och sedan att problemet med Hitler och nationalsocialismen var att de använde liknande metoder som våra fiender i försöket att bekämpa dem -alltså makt.
Eftersom ingen av oss levde under den tiden så vet vi ju inte, någon av oss, exakt vad som hände och om Hitler var ond, god eller mittemellan och självklart är det så att vinnarna skriver historien.

Man skulle ju kunna tycka att det är nödvändigt att använda samma metoder som fienderna, men frågan är om det då är något gott?

Hur gör man för att vinna över och bekämpa en ytterst mäktig fiende frågar du dig om man inte vill verka inom samma system?

Själv tänker jag att det är fel att använda sig av samma metoder som fienden för då blir det ju knappast någon skillnad mellan de som bekämpar och fienden. De hamnar på sätt och vis i samma läger trots att de har olika ideologier eller olika namn.

Då blir man precis det du säger, man blir det man säger sig bekämpa och det är det jag menar att Hitler blev liksom alla andra diktatorer har blivit innan och efter honom. På så sätt kan ingen bli kristendomens och det kristna Europas försvarare.

Sedan betvivlar jag inte att många av dessa kan ha haft ett gott syfte i grunden men att med våld eller hot om våld tvinga andra människor (grupper) att anamma den egna eller en grupps åsikter (ideologier) för att få makt över dem, är fel.

Det var väl det som skedde i nazityskland och som har skett på många andra platser eller levde det tyska folket och dom andra folken i sanningen och i frihet under tiden som Hitler hade makten?
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik