Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Är Israel en demokrati?

Publicerad 2023-05-15 16:50:23 i Allmänt,

Vem har inte fått höra att Israel är en demokrati och den enda demokratin i mellanöstern?

Stämmer det när Israel är en exklusiv judisk stat enbart för judar och saknar allt vad grundlagsenliga rättigheter för icke judiska medborgare och invånare heter?

Stämmer det när Israel aldrig har fastställt till lands (stats) gränser utan ständigt expanderar genom att lägga under sig ytterligare palestinska och arabiska områden?

Stämmer det när Israel vägrar att låta, av Israel fördrivna palestinier, få återvända till sitt och till sina fäders hemland (inte ens för att begravas) när Israel släpper in alla utländska judar som saknar all hemortsrätt i landet, så kallade bosättare som anländer från länder i hela världen?

Stämmer det när Israel bryter mot den allmänt praktiserande principen bland alla civiliserade stater om att inte blanda sig i andra staters inre angelägenheter och håller sig med sionistiska agenter som bedriver spionage och lobbyverksamhet för Israel via de av Israel underställda världssionistiska och världsjudiska organisationerna som styr de judiska församlingarna och som är väl etablerade i USA, Sverige och i andra länder?

Stämmer det när Israels sionistiska lobbygrupper har skaffat sig ett totalt grepp om USA,s president och kongress?

Med tanke på bland annat detta stämmer det då att Israel är en demokrati enligt den allmänna definitionen av vad som kan kallas för demokrati och vad som är demokratiskt?

Vad kommer det sig att Sverige/svenskarna oavsett vilket parti eller vilka partier de stödjer/röstar på och som kallar sig för demokratiförespråkare (kallar sig för demokratiska) ena stunden kan lovprisa demokrati och demokratiska principer för att i nästa stund gå emot sig själva och vad de tycker och tänker när det handlar om Israel, om staten Israel anno 1948?

Vad kommer det sig att den politiska ideologin SIONISMEN är den enda ideologi/ISM som inte får lov att kritiseras i Sverige och i många andra länder och som det är förbjudet (tabu) att ifrågasätta eller knappt ens att tala om då sionisterna och de som stödjer sionismen (bland annat de så kallade ”kristna sionisterna och deras kyrkor”) menar att det är lika med ANTISEMITISM och judehat?

Invandring/massinvandring av människor som kommer till Sverige från hela världen får dock lov att kritiseras och dom som gör det (självutnämnda samhällsdebattörer och partier, speciellt ett som är Sverigedemokraterna) menar att de som kommer (alltså en massa främmande folk och allt vad de för med sig in i landet) tränger ut svenskarna (skapar orda i landet) vilket kan leda till att svenskarna blir en minoritet i sitt eget land.

Detta har de rätt i men när judar som flyttar till Israel (uppmanas att göra det) och som knappt har sett Palestina/landet på vykort och tränger ut dem som redan bor i landet (som så kallat bosättare) och som har bott där sedan många generationer tillbaka, då är det helt okej.

De som tycker att det är fel och odemokratiskt blir alltså kallade för ANTISEMITER och JUDEHATARE om de vänder sig emot eller ifrågasätter vad invandringskritiker får lov att ifrågasätta (att vända sig emot) när det gäller olika folk och grupper som kommer till Sverige, speciellt muslimer.

De (invandringskritikerna) kan dessutom tjäna mycket pengar på att sätta grupp mot grupp (se SD med Ekeroth samt Katerina Janouch, båda med judiskt påbrå/sionister, den sistnämnda har det skrivit om i tidigare inlägg) men de tillåts att hållas så länge som de är smidiga och vaktar sin tunga och går sionisternas ärenden.

Men om fattigpensionärerna Algot och Olga rasar ut på nätet mot islam, invandring och islamisering (vilket SD, Åkesson, Ekeroth, Janouch kan göra varenda dag och får betalt för) då riskerar de att bli dömda för HETS MOT FOLKGRUPP.

Nog är det både sjukt och galet i en demokrati som påstår att alla har ett lika värde när vissa kan uppvigla folk (hejas på och få betalt) medans andra blir straffade om de kritiserar Islam/islamismen eller den enda ISM som inte får lov att kritiseras (ifrågasättas) och som är den politiska sionismen?

Om en kristen menar att staten Israel (anno 1948) och den ”politiska sionismen” inte har något med Jesus Kristus/GUD eller bibeln att göra (JESUS SA ATT MITT RIKE ÄR INTE AV DENNA VÄRLDEN!!) då tar det hus i helvete i kyrkorna och bland majoriteten av de kristna.

Men judarna, gapar de i kör, måste vi inte stå upp för judarna??? För judarna och Israel!!! Om man då säger att judarna inte heller har något med Jesus Kristus att göra i det nya förbundet i Kristus Jesus (de var som folk och som grupp utvalda i det gamla förbundet i GT) och att han i det nya förbundet inte bryr sig om vad någon kallar sig och om den kallar sig för jude, grek, svensk, tysk, slav, plebej etcetera, då reser de ragg och blir som judarna som skrek KORSFÄST, KORSFÄST!!

Står man inte upp för den politiska sionismen, för Israel, så är man inte någon riktig kristen enligt dem. Man klassas även då som en ANTISEMIT och judehatare även om inget i bibeln (i NT, de nya testamentet) säger att kristna måste stå upp för politiska ideologier eller för speciella stater eller länder, folk eller grupper eller människor.

Majoriteten av dom ”kristna” har blivit berusade av skökans bittra vin som de har fåtts till att dricka av. Det är därför som de står upp för EKUMENIK med judar, med Rabbiner, med katoliker, med katolicismen och med det mesta och stöttar den politiska ideologin sionismen som är den ideologi som kommer att sätta ANTIKRIST (Satan) på tronen inom en snar framtid.

Sionisterna eller staten (landet) Israel är inte ute efter att sprida demokrati, kärlek, rättvisa, jämlikhet, allas lika värde varken i Sverige eller någon annanstans utan deras ideologi/deras politiska ideologi är en ideologi som de använder sig av för att få makt och kontroll över hela mänskligheten. Och de använder sig av sina egna, av de ”vanliga” judarna men även av lättledda kristna, muslimer med flera för att nå sitt mål.

Så länge denna ideologi/sionismen inte får ifrågasättas (nu talar vi inte om en ideologi som har startats av eller som stöds av fattiga arbetare/proletärer i olika länder) och det är förbjudet att kritisera allt vad judar och judendom och sionism heter, så kan denna ideologi/sionismen fortsätta mot nya ”segrar” och tids nog ta kontrollen över hela mänskligheten via PENNINGEN och genom att sätta grupper mot grupper vilket de har gjort sedan länge.

De krafter som stödde både Hitler och Stalin med pengar och bakom kulisserna (och som blev och har blivit ännu rikare på att starta nya krig och konflikter) är samma krafter som idag styr Sverige och resten av världen även om det är andra personer som har tagit vid och tagit över inom familjerna som sedan århundradena tillbaka äger världen via pengarnas makt och därför kan styra utvecklingen i den riktning de vill.

Detta förstår inte majoriteten av dom vanliga människorna oavsett var de bor i världen eller vad de är eller kallar sig eller vilken religion de bekänner sig till. De kallar sig för svenskar, tyskar, fransmän, judar, muslimer, kristna, liberaler eller för konservativa, socialister, kommunister, invandringskritiker och allt annat, mycket mer, och de tror (låtsas tro) att om just deras ideologier (deras läror) får människor med sig då kan de förändra något till det bättre.

Detta är dömt att misslyckas så länge som alla kan köpas och låter sig köpas och sedan sållar sig till dem som tjänar mycket pengar (som vill ha mer) och som blir en grupp i sig och som med det tvingas kämpa mot sina egna och det de påstår (ha påstått) sig stå upp för.

Sverigedemokraterna är ett nutida exempel på detta. På hur ett parti som minsann ville förändra Sverige till det bättre (enligt dem) men som sedan bjöd in judar och sionism till sitt läger och som idag sitter vid köttgrytan och endast är ute efter att behålla sina löner och privilegier och med det fullständigt går sionisternas ärenden. Det gick väl inte ens att närvara vid SD,s senaste kongress om man inte var fullvaccinerad och om jag inte minns fel?

Detta hände även med ”ARBETARPARTIET Socialdemokraterna” när det begav sig. De bjöd in krafter som fick dem att avskärma sig från arbetarna/folket (majoriteten av folket på den tiden och som röstade på dem) och inte minst lönemässigt och de började att kompromissa med dessa främmande krafter som hade pengar och med det makt.

Idag ger man från sionistiskt håll (se Katerina Janouch och Sverigedemokraterna) Socialdemokraterna skulden för allt möjligt ont som har skett de senaste decennierna.

Att Fredrik R,s regering var lika goda kålsupare eller ännu värre är glömt sedan länge. Det gäller ju som alltid att hitta syndabockar vilket sionisterna är världsmästare på att göra. Det är på det sättet som de kan (har) tjäna sina pengar och kan tjäna ännu mer pengar och genom att sätta grupper mot grupper.

Demokrati är de inte intresserade av så länge som de stödjer den odemokratiska staten Israel/sionismen och har sitt på det torra med sionisterna. Faktum är att de inte ens tycks veta vad demokrati är.

Var det något etablerat parti i Sverige som ens ryckte på ögonbrynen när de på uppdrag av en främmande makt (som kunde berika sig ännu mer) tog till rena FASCISTISKA metoder bland sina väljare (hela befolkningen) tillsammans med sionistmedierna? Alla skulle vaccineras och punkt slut!!!

Vad säger dessa MÄHÄN (folkförrädare) idag när människor bevisligen har blivit sjuka, dött eller blivit allvarligt skadade av vaccinet? Kommer de att någonsin ställas till svars eller kan de fortsätta på nästa steg av sionisternas agenda och med 4000 kronor i löneökning två gånger om året?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik