Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Psykologisk och biologisk krigföring

Publicerad 2020-09-25 20:50:00 i Allmänt,

Det är svårt att idag erövra ett land via vapen och vapenmakt eftersom att de som äger, styr och kontrollerar pengarna (den djupa staten), har köpt och kan köpa människor för sin sak (hela regeringar) så att de är med dem och stöttar dem och arbetar för dem.

De får bra betalt för att vara landsförrädare och folkförrädare och förrädare till hela landet och till hela folket. De är inte intresserade av vad som är rätt eller fel eller sant eller falskt för de arbetar bara för att få ett så bra liv som möjligt för sig själva och sina närmaste.

De låter sig köpas än till höger och än till vänster (ja, så var det säkert också förr) och vad som driver dem är vad de själva kan tjäna mest på för stunden.

De är som vilka kriminella som helst men det vill de inte erkänna.

De påstår i många fall att det är dom som gör skillnad och som har rätt att döma andra kriminella trots att de själva är kriminella (men på ett högre plan) och de som är de värst kriminella.

Det är så som vårt RÄTTSVÄSENDE ser ut och som styrs av FRIMURARE som har spridit sina tentakler över hela världen.!

De friar gärna brottslingar som har kommit till landet i syfte att begå brott (som har begått de mest hemska brott) men sätter gärna åt en snattare eller någon som på fyllan gick bärsärk så att det slutade med att någon fick ett blått öga och en svullnad på läppen eller som gjorde sig skyldig till det som idag kallas för ”HATBROTT”?

Det värsta brottet som någon kan begå i dagens Sverige är ”Hatbrott”! Det säger väl ganska mycket om hur det är ställt med landet?

Vem/vilka är det som hatar?

Misshandel, våldtäkt och mord om det inte handlar om att någon svensk har begått ett sådant brott ses mellan fingrarna för de som har kommit hit kan ju inte veta att det inte är OK att misshandla, att våldta eller att mörda en annan människa.

Det kallas då för att de har vuxit upp i en annan kultur.

Att de trots allt och frivilligt har valt att komma till Sverige och begå brott som hade handlat om att de direkt hade blivit frihetsberövade under en lång tid eller rent av hade fått dödsstraff i sina egna länder om de hade begått samma brott, det ser det svenska rättsväsendet som en förmildrande omständighet.

Vad det handlar om i Sverige av idag, och det vet många nu för tiden, är att ta in så många som möjligt till landet i syfte att skada landet och befolkningen och att söndra och splittra så att den ”djupa staten” (med medhåll från dem som är styrande på pappret, de folkvalda, landsförrädarna, folkförrädarna i regeringen och i riksdagen som betalas av dem, vi lever ju trots allt i en DEMOKRATI), som inte bryr sig om varken Sverige eller svenskarna skall kunna få makt och ta över.

De betalar landsförrädarna/folkförrädarna för att gå deras intressen tillmötes.

De, (”den djupa staten”) vill ta bort kontanterna illa kvickt och sedan vill de ha kontroll och makt över människor via teknologin, mobiltelefoner, datorer och de drar sig inte för deras dröm skall kunna gå i uppfyllelse.

De planterar inte ut några virus som skulle kunna drabba deras egna nära och kära och deras snälla och fina barn eller barnbarn som de håller så mycket av. Det är ju de som en gång skall ta över.

Men vad de kan är att idag rikta in sig på människor via teknologin och som de anser är obekväma för dem och för det mål de vill nå som är att max 500 miljoner människor skall finnas på jorden.

Dessa Satanister (de är satanister) behöver inte sju eller åtta miljarder människor som lever på jorden idag och som de kallar för menlösa ätare. Det räcker med att en bråkdel finns kvar och kan serva dem så att de kan leva bra.

Nu kommer inte detta som satanisterna har planerat att gå i uppfyllelse för Jesus/Gud kommer att komma tillbaka innan dess men detta är det mål de strävar efter.

Jesus/Gud kommer att döda dem med sin muns anda när han kommer tillbaka och han kommer att bränna upp deras falska verk i eld.

Läs mer här om vad allt handlar om:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

Och här med en massa länkar om hur allt började:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-09-27 21:29:03

Jag har en fråga.

Now in that day the remnant of Israel, and those of the house of Jacob who have escaped, will never again rely on the one who struck them, but will truly rely on the LORD, the Holy One of Israel. (Isaiah 10:20)

Men hur ska de kunna ändra sig? Är de inte märkta? Slipper judarna undan märkning? Är judarna de enda som Gud förlåter för det? Varför är det enbart judar som ska räddas på sista dagen, 144 000 st. Detta skapar vrede i mig och jag behöver hjälp.

Postat av: Anonym

Publicerad 2020-09-29 08:39:40

Jag har Problem med denna vers, hur ska jag ställa mig till detta?

"Liksom kvinnorna tiger i de heligas alla församlingar, skall de tiga i era församlingar. De får inte tala utan skall underordna sig, som också lagen säger. Vill de veta något, skall de fråga sina män där hemma. Ty det är skam för en kvinna att tala i församlingen"

Jag som kvinna upplevde att min gåva var att profetera. Att skilja på andar. Men nu insåg jag att mitt enda jobb är att hålla käft. Varför ska jag vara kristen om mitt jobb i jesus är värdelöst

Postat av: Experimentlandet

Publicerad 2020-09-30 07:08:08

Hej!

Jag skall försöka att förklara lite kort vad jag tänker om det du frågar.

När Jesus/Gud frälser en människa (kvinna som man) och den tar emot frälsningen så får den hans Ande boendes inom sig. Den får därmed efter sin frälsning en personlig relation till Jesus/Gud (genom att den har fått del av hans Ande) och kan ta emot vad han säger när han talar till den vilket han kan göra på olika sätt.

Jesus/Gud talar direkt till den frälsta (till sina barn) och i det nya förbundet så behövs därför inga präster eller pastorer som agerar mellanhänder vilket var fallet i det gamla förbundet då människorna endast kunde nalkas Gud (komma i förbindelse med Gud) via prästerskapet.

Så när den (de) som har fått del av Jesus/Guds Ande talar i Ande och i Sanning så är det inte människan som talar av sitt eget. Det är Jesus/Gud som talar genom människan.

Jesus/Gud ger sina gåvor (nådegåvor) till vem han vill och om en kvinna har fått en nådegåva eller flera så skall hon använda sig av dem för det är endast på det sättet som hon (de) kan bära frukt i Jesus/Guds rike.

Du skall därför inte alls hålla käften om du vet att det du säger kommer från Jesus/Gud för det är inte du som då pratar av ditt eget eller för ditt eget bästa. Det är som sagt Jesus/Gud som talar genom dig och använder dig som sitt redskap för att hans rike skall kunna spridas här på jorden.

Det här med att kvinnor skall tiga i församlingen tror jag handlar om att det fanns kvinnor som hade för vana att prata, tissla och tassla med varandra (kanske skvallra) under mötena och genom det så störde de mötena.

Det som dessa kvinnor talade, det talade de inte i Ande och i Sanning och på uppmaning från Jesus/Gud utan de talade för att de var allmänt pratsjuka (pratglada) och det de talade var inget som kunde tillföra församlingen (och inte heller Jesus/Gud) ett endaste dugg.

Att mannen står över kvinnan (är kvinnans överhuvud som bibeln lär) handlar inte om att Jesus/Gud anser att mannen är mer värd än kvinnan eller att mannen är bättre på något sätt utan det handlar om att undvika kaos. Det handlar om att bevara ordningen i Guds/Jesus rike. Därför är det först man, sedan kvinna, och sedan barn som gäller. Kvinnan står i sin tur över barnen.

Detta att jämföra med hur det ser ut på arbetsplatser där det finns en högsta chef (VD), mellanchefer och övriga anställda. Att det ser ut så betyder inte att den högsta chefen är mer värd (eller bättre) än mellancheferna eller de övriga anställda utan det ser ut som det gör för att ordning skall råda (kunna bibehållas) så att inte ett fullständigt kaos bryter ut som skulle kunna förstöra hela företaget/arbetsplatsen vilket skulle drabba alla negativt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik