Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mer om Israel 75 år

Publicerad 2023-05-17 19:17:30 i Allmänt,

Holger Nilsson på ”Flammor” skriver i ett annat inlägg på sin hemsida:

Det var en profetisk uppfyllelse som skedde.

Vem har hört något sådant, vem har sett något liknande? Kan ett land födas till liv på en enda dag, eller ett folk födas på en enda gång, eftersom Sion föder sina barn redan när födslovåndan börjar?” Jes. 66:8”.

Svar:

Det är knappast möjligt att ett land kan födas (uppstå) på en enda dag utan att någon eller några köper landet (ett land eller vad som helst) vilket var vad som skedde men som Holger och många med honom (och som kallar sig för kristna) väljer att se som en profetisk uppfyllelse.

Holger och många andra ”äldre kristna” i Sverige vill inte förstå att det inte var en slump att staten Israel såg dagens ljus strax efter Hitlers och Nazitysklands härjningar och där så många judar (som inte trodde på Gud, på Jesus som kom till dem) råkade illa ut.

Inte heller vill (eller kan) de förstå att det var judar (judiska stenrika bankirer) som med hjälp av sina pengar (och nu talar vi inte om några tusenlappar) stöttade Hitlers fram marsch precis som dom stöttade Sovjet och Bolsjevikerna varav många var judar i ledande ställning. De gav stöd till båda (alla) sidor och genom det kunde de göra sig ännu rikare på bekostnad av ”vanliga” judar och alla andra.

Men så var det, och som vi vet, dom vanliga tyskarna som fick skulden för visst behövs syndabockar i alla smutsiga spel?. För att göra en längre historia kortare så bestämdes det efter kriget/andra världskriget att alla judar (det hade ju varit så synd om dem under Nazityskland) i hela vida världen skulle få sig ett eget land och det var staten Israel anno 1948.

Holger skriver vidare:

Det var många turer innan nationen kunde återupprättas, men när det väl hände så skedde det med hast, en dag. Det var när David Ben Gurion reste sig upp på sabbatsaftonen den 14 maj 1948 i Tel Aviv och sade: ”Jag vill läsa upp Israels oavhängighetsförklaring.” På en enda dag förändrades bilden, judarna fick ett hemland att återvända till. Det judiska folket och staten reste sig ut ur historiens dunkel och steg fram på världsarenan.

Svar:

Om Holger hade ansträngt sig att ta reda på vilka turer det var (och som han skriver om) och ta reda på vem David Ben Gurion och hans anhängare var och om dessa ens trodde på Gud (på Jesus) eller om dom bara trodde på PENNINGEN, på att tjäna så mycket pengar som möjligt för att med det kunna lägga under sig så mycket makt som möjligt, så hade han kanske varit trovärdig och slutat upp med att blint dyrka alla judar och staten Israel.

Holger fortsätter:

Profeten Jesajas ord fick då sin uppfyllelse, han hade profeterat om landet skulle komma till liv med hast: ”Kan ett land komma till liv på en enda dag, eller ett folk födas på en enda gång, eftersom Sion föder sina barn redan när födslovåndan börjar?” Jes. 66:8.

Det var inte bara att landet skulle komma till liv på en dag som Jesaja profeterat om, han profeterade också i samma andetag ”när födslovåndor börjar”.

Svar:

Då majoriteten av judarna som folk och som grupp inte har trott på Gud, på Jesus/Gud, på den Messias som kom till dem för 2023 år sedan och när de skrek korsfäst, korsfäst och inte heller trodde på honom 1948 vad är det då för födslovåndor som Holger Nilsson talar om? Det är rent ut sagt ABSURT!!

Holger Nilsson fortsätter:

Klockan sex på morgonen dagen efter den nya statens bildande, ljöd sirenerna över Tel Aviv, det första egyptiska angreppet mot Israel var ett faktum.

Det visade sig att Egypten inte var ensam i sitt anfall på den nyutropade staten, flera arabstater hade som målsättning att krossa den nya statsbildningen direkt. Dessa stater var Libanon, Syrien, Transjordanien och Irak”.

Svar:

Är det konstigt med tanke på att staten Israel köptes av rika judiska bankirer (som inte brydde sig om de fattiga judarna som blev utrotade i Nazityskland för att dessa bankirer stödde både Hitler och även Stalin och allt som var till deras fördel) med stöd av dem som de innan dess hade köpt och lierat sig med (bland annat Sverige, England med flera länder) och att Egypten, Libanon, Syrien med mera visste vart allt skulle barka hän??

Holger Nilsson skriver:

Födslovåndorna hade börjat…

Dessa våndor har sedan fortsatt. Israel har tvingats in i ett flertal krig under sin relativt korta existens. Inte ett enda av dem hade man önskat. I princip kan man säga att landet inte haft en dag av verklig fred sedan dess tillblivelse. Likväl har man lyckats överleva och man kommer i fortsättningen också att göra det.

Gud har nämligen inte låtit staten återuppstå för att förgöras. Det finns ett högre syfte”.

Svar:

Det finns inte något syfte (ett högre eller lägre syfte) med en stat/ett land som har skapats av människor, av människohänder, av gudlösa och penningstinna individer som kallar sig för judar och som tjänar på att staten finns, som tjänar på att vara judar när det behagar dem och som tjänar på alla så kallade kristna ”sionister” som finns inom alla kyrkor och samfund.

Se Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9. Det finns inget försvar för ”kristna” som säger sig tro på Jesus Kristus men som tror på judarna och på en stat/ett land som inte tror på Jesus/på Gud utan som inväntar en annan messias.

Det är så HORIBELT så att man får nypa sig i armen. Att dessa så kallade kristna kan stödja en stat som är både odemokratisk och rasistisk (som grundar sig på politisk sionism) och som bjuder in icke troende judar (icke troende på Jesus/Gud) från hela världen och som inte har eller har haft någon anknytning till denna stat/land och som tränger ut människor som har bott där sedan generationer tillbaka, är inte ett VERK AV JESUS/GUD vilket Holger Nilsson och andra kristna tror.

Det är ett VERK AV SATAN. Jesus Kristus/Gud säger att ”mitt rike är inte av denna världen” men dessa kräk till kristna är för fega för att tro på det. De har blivit indoktrinerade av judar/av judiska rabbiner under så många decennier (de samarbetar med dem i sina kyrkor/församlingar och på nätet) och som idag inte bara har fått en stat/ett land utan massvis med länder där de verkar för att sprida judendomen/judaismen/sionismen för att kunna ta över alla länder via PENNINGEN.

Läs Holgers inlägg här:  

https://flammor.com/14-maj-1948-14-maj-2023-p2578.html

Och läs gärna vad jag har skrivit här och om Israel verkligen är en demokrati som det brukar heta: 

https://experimentlandet.blogg.se/2023/may/ar-israel-en-demokrati.html

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik