Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Minoritetsgruppen OVACCINERADE!

Publicerad 2021-10-11 16:46:05 i Allmänt,

Vi som är ovaccinerade verkar vara i minoritet idag i Sverige enligt statistik från folkhälsomyndigheten och deras vaccinations register som alla som vaccinerar sig placeras in i.

De kan med det räkna ut hur många som inte har vaccinerat sig och även vilka det är som inte har gjort det.

Nog känns det lite olustigt för vem vet när de tar ett steg längre om det inte fungerar med att stå med sprutorna klara på Liseberg, på skolor där barnen går, utanför moskeér och köpcentrum etcetera vilket vi skrev om i föregående inlägg och som ni kan läsa här:

https://experimentlandet.blogg.se/2021/october/nu-kan-du-bade-aka-karusell-och-ta-vaccin-pa-liseberg.html

Det kanske bara är en tidsfråga innan de skickar brev om att man kanske har GLÖMT att vaccinera sig eller kanske inte har haft TID att göra det och en dag står utanför dörren där man bor och med det vill göra det ännu mer lätt tillgängligt.

Om man inte öppnar så kanske de med polisens och hela rättsväsendets hjälp har rätt att bryta sig in i syfte att tvångsvaccinera.

Detta är ett skräckscenario men dom som redan har tagit experimentvaccinet och som är i majoritet kommer bara att säga att de får skylla sig själva oavsett om de heter Sven, Gudrun, Sara, Mohammed, Ali, eller något annat eller om de tillhör vänsterrörelsen eller högerrörelsen eller något mitt emellan, är Samer eller om de har en annan sexuell läggning än vad som är norm i samhället.

Då handlar det inte längre om att värna om minoritetsgrupper när gruppen ”ovaccinerade” är i minoritet vilket lär bli en svår nöt att knäcka för dem som värnar minoriteter.

Självfallet tror de inte att det skall gå så långt. De tror att alla skall låta sig övertygas till att bli vaccinerade och inte bara två gånger utan flera gånger och att vaccinationer skall ses som något fullkomligt normalt i framtiden och från vaggan till graven.

Mänskligheten måste förlita sig på läkemedelsindustrin men vad är det läkemedelsindustrin är ute efter i första hand? Är det inte efter att tjäna pengar?

Vaccinet mot Covid 19 handlar inte om att minska någon påstådd smitta utan om att minska befolkningen på jorden. När majoriteten har vaccinerat sig har satanisterna fritt spelrum och då öppnar man upp för nya vacciner och nya djävulska påhitt och successivt minskar befolkningen utan att någon förstår eller vill förstå varför.

Läkare i Sverige och i den övriga världen har blivit belagda med munkavle och riskerar att förlora sina arbeten och sina positioner om de talar emot dessa experimentvacciner och all sjukvårdpersonal likaså.

Läkarna har ett gott samarbete med läkemedelsindustrin vilket ni kan läsa om här:

https://gospel.jesuslever.eu/lakare-och-lakemedelsindustrin/

Politikerna är köpta, läkarna är köpta liksom sjukvårdspersonalen, rättsväsendet är köpt, medierna är köpta men vilka är det som har köpt dem? Vilka har så mycket pengar så att de kan köpa allt och alla och vad är deras mål med det?

Vilka äger, styr och kontrollerar penningen i världen? Är det Jonas från Borås eller är det Masmoud från mellanöstern eller är det Frank från USA?

Börja att fundera på det innan det är försent.

 

Kommentarer

Postat av: Athanasios

Publicerad 2021-10-15 16:41:56

En informativ video om Henning Penning, vem som äger och vem som styr: https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-10-25 09:54:58

Jag har barn. Små barn. Det oroar mig att dessa kan tänkas bli bortförda pgr av mitt motstånd till vaccinet. Vet inte hur jag ska kunna hantera det. Jag tror det är märkningen som skiljer vetet och ogräset. Vem som ska vara evigt skild från Jesus. Och jag kan acceptera att mina vuxna skenheliga släktingar tar märkningen. Det är okej att folk väljer det. Men när mina oskyldiga barn tvingas till det, hur ska jag leva med det? Hur ska jag kunna prisa gud då?

Postat av: Ron

Publicerad 2021-11-23 14:10:33

Till Anonym 2021-10-25 09:54:58:
Vi står inför en mycket stor prövning, kanske den största i våra liv.

Någon form av secession tror jag kommer att bli nödvändig.

Det finns mig veterligen ingen LAG som tvingar svenskar att vaccinera sina barn. Kriminellt "tvång" är inte samma sak som lag.

Sverige bygger (dessvärre) på grupptryck och tyckande. Det är svårt att stå emot när "alla" går en väg och du bara vet att det är fel väg.

Men du är inte ensam. Det finns fler som tänker som du. "Majoriteten" har inte alltid rätt. Spelar ingen roll hur högt de än skriker och gapar.

Gud är livets kraft. Vi behöver den kraften nu. Mer än någonsin.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik