Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nu kan du både åka karusell och ta vaccin på Liseberg

Publicerad 2021-10-11 15:16:21 i Allmänt,

Ja hör och häpna!

När nöjesparkens Halloween säsong drar igång kommer ”Närhälsan” att vara där och erbjuda drop – in skriver tidningen ”Göteborg direkt”!

Detta tycker Anna Holst på Närhälsan är bra då Liseberg lockar människor i alla åldrar men företrädesvis unga.

Enligt Västra Götalandsregionen finns det fortfarande cirka 260 000 invånare som inte har vaccinerat sig mot Covid – 19 och då främst i de yngre åldrarna.

Nu vill man erbjuda vaccination på ett lättillgängligt sätt och bland annat på Liseberg men också på idrottsmatcher, vid moskeér och utanför köpcentrum.

Istället för att ta dig en gratis macka, bulle så blir det att ta dig ett gratis vaccin och gärna båda doserna samtidigt.

Snart är det dags för den tredje och den fjärde dosen, sprutan, och det gäller att inte halka efter utan att hänga med i svängarna och svänger brukar det ju göra på Liseberg med alla dess karuseller.

Vad är då bättre än att ta sig ett vaccin samtidigt som man åker karusell så att vaccinet direkt börjar att snurra runt i blodbanorna och åka karusell. Hej och hopp vad kul för dom unga!!

Faktum är att man knappt vet om man skall skratta eller gråta över denna desperation till att få ALLA att vaccinera sig ”frivilligt” och vad nästa steg i galenskapen kommer att bestå av.

När detta Covid – 19 påhittet började så talade man om att äldre och riskgrupper skulle vaccinera sig men nu går det allt längre ner i åldrarna vilket är skrämmande med tanke på att ytterst få har blivit sjuka eller avlidit av detta så kallade virus.

När är det spädbarnens, småbarnens tur att bli vaccinerade och när står vaccinationspatrullerna utanför ens egen dörr med sprutan i högsta hugg?

Varför finns de vid Moskeérna men inte vid kyrkorna eller vid Synagogorna? Varför är sjukvårdpersonalen med få undantag och speciellt de ”privata” vårdgivarna/vårdcentralerna som ”Närhälsan” som trots att de är privata får pengar från staten/skattebetalarna så måna om att folk skall vaccinera sig?

Det kostar inte mer att gå till en så kallad privat vårdcentral som det kostar att gå till en vårdcentral i samhällets regi.

Ja frågorna är många och svaren få samtidigt som de blir färre ju fler som vaccinerar sig. Varför ställa frågor om något som man redan har gjort och gått med på? Varför ifrågasätta och kanske kritisera något som man redan har gått med på/gjort?

Det som sker idag handlar om att sätta grupp mot grupp och numera handlar det inte om att sätta grupper mot grupper på det sätt som vi är vana vid och som kan vara arbetslösa mot dem som har arbete, sjuka mot dem som är friska, pensionärer mot de arbetsföra, svenskar mot utlänningar, hbtq människor mot den vanliga normen och så vidare och när det passar för medierna utan det handlar om att sätta gruppen vaccinerade mot dem som är ovaccinerade och som inte vill vaccinera sig.

Nu är det inte grupper mot grupper som gäller längre utan nu har Satans hantlangare/tjänare flyttat fram sina positioner ytterligare ett steg. Det spelar ingen roll vilka politiska åskådningar en människa har eller om den är arbetslös eller har arbete, om den är pensionär eller om den är arbetsför, om den är sjuk eller frisk eller om den är homosexuell eller heterosexuell eller om den är svensk eller om den är något annat ursprung.

ALLA skall VACCINERAS och därmed basta!

Det sägs att cirka 84% av Sveriges befolkning har vaccinerat sig vilket betyder att om det nu stämmer så är de ovaccinerade en minoritet.

Inte en minoritet på vanligt sätt och som vi är vana vid att definiera minoriteter vilket är som folk och grupp, könstillhörighet etcetera utan en minoritet på grund av att de vägrar att ta läkemedelsindustrins experimentvacciner.

Vilket skydd kommer vi att få från samhället oavsett vilka vi är eller vad vi kallar oss när vi tillhör en minoritet men inte en minoritet på de vanliga grunderna?

Att börja fundera på det är inte en dag försent.

Att söka sig till en kyrka vilket är vad många som råkar ut för tråkigheter gör, är lönlöst då många och kanske till och med majoriteten inom dessa har vaccinerat sig och arbetar för världen och för Satan.

De som kallar sig för kristna står på vaccinationsivrarnas sida och det skrev vi om på bloggen för någon dag sedan vilket ni kan läsa om här:

https://experimentlandet.blogg.se/2021/october/kyrkokristnas-karlek-till-varlden-och-satan.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik