Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hur mycket behövs för att "kristna" skall vakna?

Publicerad 2021-02-09 17:04:00 i Jesus,

Många så kallade ”kristna” tror och vill tro att odjuret, Vilddjuret som beskrivs i Uppenbarelseboken) är en person, en antikrist, som skall framträda utan att några förberedelser har gjorts och först efter det börja bygga upp sitt imperium.

De förstår inte att vad det handlar om är ett Antikristligt system som har varit verksamt sedan Jesus och apostlarna vandrade på jorden (i det som bibeln kallar för ”LAGLÖSHETENS HEMLIGHET”) och att detta system snart är fullt utvecklat.

Genom en jättelik kontrollapparat kommer detta system/världsrike som styrs och kontrolleras av luftens furste, av Satan och av hans tjänare bland människorna, att tvinga alla till lojalitet med en satanisk världsordning, ett antikristligt ekonomiskt, socialt, religiöst och andligt system under vilket majoriteten av världens befolkning (även de ”kristna”) kommer att bli slavar.

Kristna” undrar idag vad som kan vara det ”MÄRKE” (Vilddjurets märke) som Uppenbarelseboken varnar dem för att ta och vem som eventuellt kan vara den kommande Antikrist som bibeln, Jesus och apostlarna talar om.

Kan möjligtvis Covid 19 vaccinet vara märket frågar de sig och kommer fram till att nej, det kan det ju inte vara. Ett ”harmlöst” vaccin kan knappast vara vilddjurets märke och så börjar de att försvara de pågående massvaccinationerna utan att fundera över om massvaccinationer/tvångsvaccinationer möjligtvis kan vara ett förstadium till ”Märket” och en del av det system (det antikristliga systemet) som Antikrist (den värsta av alla hittillsvarande antikrister) en dag kommer att utropa sig till herre över.

Regeringen har sagt att redan till sommaren så kommer Sverige att ha tagit fram DIGITALA VACCINATONSPASS (Läs mer om det i länk nedan) men hör man några varningar från så kallat ”kristet” håll??

Och vad innebär detta om inte att för att kunna resa och röra sig fritt så måste människor bevisa att de har vaccinerat sig? Det tycker vissa är okej för det är ju trots allt inte livsnödvändigt att resa, gå på konserter, besöka museum, gå på bio, vistas i folksamlingar med mera med mera.

Och digitala vaccinationspass har förstås inte heller något med ”Märket”, med Vilddjurets märke att göra (absolut inte enligt dessa kristna!) och så sover de lugnt vidare tills den dag då det krävs att de måste vara vaccinerade och kunna visa upp ett vaccinationspass/intyg för att kunna gå till affären och handla mat (kunna handla något överhuvudtaget) eller för att ens kunna vistas utanför sina hem.

Förstår ni ”kristna” (eller som kallar er för det) som försvarar det Antikristliga systemet (vacciner, borttagandet av kontanterna med mera) och därmed Satan och hans tjänare, vart vi är på väg eller tror ni att Satans tjänare bland människorna en dag kommer att säga till er att: ”Nu kära kristna medmänniskor och troende på Jesus/Gud, har ”MÄRKET” kommit och det är förstås upp till er om ni vill ta det? Det är FRIVILLIGT!!!

Tror ni att det är så det kommer att bli eller kommer ”märket” att smygas på er om ni inte är nyktra (i synnerhet andligt nyktra) och vakna?

Om era tankar och handlingar går hand i hand med det ANTIKRISTLIGA SYSTEMET (med Satans och världens system) hur skall ni då kunna veta om eller när ni har tagit märket eller om någon annan/andra har gjort det?

Spelar det någon roll om märket är en tatuering, ett chip under huden, vaccinationer eller något annat när ni väl har tagit märket och först eventuellt då inser att ni har tagit det?

Märket/Vilddjurets märke är ett märke (oavsett vad det är eller hur det ser ut) som kommer att vara det yttersta beviset för vilket rike (vilken herre) en människa tillhör/tjänar och har valt att tillhöra/tjäna den dagen då JESUS/GUD KOMMER TILLBAKA.

Jesus/Gud vet vilka som har tagit märket när han kommer tillbaka och då går det inte längre att låtsas vara ett barn till honom eller en lärjunge till honom vilket är möjligt idag då vem som helst kan säga att den är en kristen utan att vara det.

VAD SÄGER JESUS OCH BIBELN OM DEM SOM TAR MÄRKET?

Går det att vända om till honom efter det och få förlåtelse på samma sätt som det går att få förlåtelse om man som kristen begår synder och ber om förlåtelse/vänder om?

Ni ”kristna” kanske förlitar er på villolärare som säger att ni aldrig kommer att behöva stå inför valet att ta märket eller ej för att ni kommer att bli uppryckta till skyarna av Jesus innan dess och slippa ifrån den stora VEDERMÖDAN, den sista tiden, avskiljandets sista tid?

Ni kanske precis som de villolärare ni förlitar er på och som säger vad ni vill höra och som kliar er i öronen, tror att vedermödan och vredesdomen är samma sak vilket det inte är om ni själva läser era biblar?

Läs nedan i länk om skillnaden mellan den stora vedermödan och vredesdomen som Satans ”kristna” (kan tyvärr inte säga annat) blandar ihop för att de vill vara/bli populära bland ”kristna” såväl som bland världens barn.

Här om vaccinationspass:  

https://www.dn.se/sverige/sverige-arbetar-for-att-fa-fram-godkanda-vaccinationsintyg/

Här om den stora vedermödan och vredesdomen:  

https://experimentlandet.blogg.se/2020/march/att-blanda-ihop-den-stora-vedermodan-med-vredesdomen.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-09 23:29:18

Har väldigt svårt att tro att det är okej att ta vaccinet, för att sedan neka märket. Det är nog ett helt paket, och det går inte att backa ur. Troligtvis så väntar de att märka tills fler har gått i fällan. Det vore allt för uppenbart om märkningen kom direkt. Men nu när vi måste ha vaccinpass för att resa och besöka diverse platser, så talar det tydligt var allt är påväg. Bill Gates verkar ha stora planer för att märka som vaccinbevis. Tror tyvärr att vaccinet är märkningen. Har redan bevittnat många kristna som tagit det, pgr av stolta yrkesval.

Jag drömde att jag gick in i en affär och var tvungen att skanna in mitt märke (vaccinbevis) för att få komma in i butiken. "Coronasignering".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik