Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

"Giving Peoples" den nya socialtjänsten för fattiga barnfamiljer

Publicerad 2017-12-13 16:23:25 i Allmänt,

Jag blev för några dagar sedan uppringd av en organisation som kallar sig ”Giving Peoples”, de ville att jag skulle bli månadsgivare, och som sedan starten i september 2013 arbetar med att ge akut hjälp (mat och andra förnödenheter) till de 230.000 barn och deras familjer som lever i fattigdom (är på väg in i fattigdom) i Sverige.

Giving People arbetar med ärenden. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People gör organisationens administratörer ett utredningsarbete för att säkerställa att familjen lämnat sanningsenliga uppgifter. När utredningsarbetet är utfört och barnfamiljerna blir godkända för att få hjälp skapas ett ärende.

Barnfamiljen matchas sedan i Giving Peoples givarregistret, läggs ut som ett ärende på Giving Peoples Facebook sida (och inom kort även på webbplatsen) eller tilldelas presentkort. Barnfamiljen får hjälp snabbt och väntetiderna är korta.

De sökande informeras om att eventuella kreditupplysningar kommer att tas och de måste alltid lämna personnummer, fullständig adress samt telefonnummer. Giving Peoples utredningsarbete är enkelt, målet med utredningen är att bekräfta att de uppgifter den sökande lämnat är sanningsenliga och att hindra bedragare från att lura till sig hjälp.

Det började med att en kvinna vid namn Linda Hellqvist hade en önskan om att få hjälpa barnfamiljer som har det svårt att få ihop mat för dagen. Nu har Linda Hellqvist "Giving People" blivit en etablerad hjälporganisation som hjälpt över 2700 familjer.

Här ett utdrag ur en artikel från Sveriges radio i april 2014 (läs resten nedan):

Organisationen hjälper till att para ihop barnfamiljer som behöver hjälp med mat och andra förnödenheter med människor som vill hjälpa.

– Det finns en stor vilja att bidra. I de större städerna kan det vara fler som anmäler sig frivilliga att hjälpa än som behövs i varje enskillt fall.

Från att ha varit en sidosysselsättning har Giving People blivit Linda Hellqvists heltidsjobb. Hon har tre anställda och verksamheten kommer att utvidgas än mer.

- Vi vill knyta till oss människor i hela landet som kan hjälpa till att leverera det som skänks via organisationen. Dessutom arbetar vi mer med juridik, hjälp att fylla i blanketter, få samtalsterapi, frisörbesök eller liknande.

Enligt ”Giving People så finns det alltså 230.000 fattiga barn i Sverige vilket måste innebära att det finns många många tusentals fattiga föräldrar. Dessutom finns det ett par hundra tusen fattigpensionärer (som lever under eller en bra bit under EU,s gräns för fattigdom) och övriga fattiga vuxna och unga vuxna som inte tillhör ”Giving Peoples” målgrupp.

Detta är dock inget som medierna lyfter fram.

Istället heter det att Sverige är ett välmående land (ekonomin har aldrig varit bättre) och därför är det inga problem att ta emot tiotusentals asylsökande (ekonomiska migranter/lycksökare) varje år från fjärran länder och ge dem permanenta uppehållstillstånd, bostäder och tillgång till allt vad det sociala välfärdssystemet har att erbjuda även om de har kommit hit och uppgett falska identiteter (har kallat eller kallar sig för barn trots att de är vuxna) och saknar skyddsskäl.

Det räcker numera med att vara fattig eller påstå sig vara det samt att hävda att man saknar möjligheter i sitt hemland för att få uppehållstillstånd i Sverige för egen del och på sikt för hela familjen (som förr eller senare dyker upp likt gubben i lådan som anhöriginvandrare) och allt serverat på silverfat.

Detta trots att det uppenbarligen (enligt Giving People) finns hundratusentals fattiga i Sverige (däribland 230.000 stackars oskyldiga barn) som behöver akut hjälp med mat och andra förnödenheter och som nu inför jul dessutom förväntar sig någon julklapp vilket de fattiga föräldrarna inte har råd att ge dem men som däremot ”Giving People” och Linda Hellqvist samt hennes anställda kan ge dem genom att tigga allmosor och pengar av allmänheten för att sedan kunna ta åt sig äran.

Sedan när blev det tillåtet för hjälporganisationer att starta alternativa socialtjänster (utreda de hjälpbehövande genom att ta kreditupplysningar, tvinga dem att uppge personnummer, adress och telefonnummer) för det är ju vad det handlar om och var i hela fridens namn håller Socialtjänsten, som har det yttersta ansvaret, för att alla medborgare får sina fundamentala behov tillgodosedda (numera gäller det även alla som sätter ner fötterna i Sverige) hus?

Får alla dessa fattiga barnfamiljer (barn) ingen hjälp från socialen (även om föräldrarna arbetar eller har arbetat och betalat massvis med skatt) samtidigt som det väller in folk från hela världen till Sverige (ett tusental varje vecka) vilka får hjälp från främst  försäkringskassan (läs mer nedan) som numera kan kallas för hela världens socialbyrå men även från socialtjänsten inklusive arbetsförmedlingen utan att ha betalat ett öre i skatt?

Vad är det som händer och vad är syftet med detta om inte att på sikt (det har redan börjat och började för många år sedan) avveckla hela välfärdssystemet som människor har betalat för (många under den största delen av sitt liv) och som deras förfäder även de har betalat för, för att sedan finna ut att det endast finns hjälporganisationer bestående av människor som tar parti för vad de personligen står upp för och det kan var barn, barnfamiljer, handikappade, zigenartiggare från Rumänien eller Gambianer från Gambia med mera med mera, att förlita sig på när det inte längre finns något som kallas socialtjänst, försäkringskassa, arbetsförmedling eller dylikt och som skall vara och har kallat sig opartiska.

Laglösheten fortskrider och alla människor (även Bert Karlsson) vill självfallet det bästa för sina medmänniskor oavsett om de kallar sig kristna eller inte och har inga problem med att tigga pengar och allmosor när organisationen har startats för att få ett arbete och kunna gå runt (för det mesta med en väl tilltagen lön) och för att kunna ta åt sig äran. Kanske kunna vinna fina priser som Linda Hellqvist vars hjärta blödde för barn och barnfamiljer när hon startade sin tiggarverksamhet.

Andra fina och goda människor (kristna eller ej) väljer att ta sig an vuxna barn i sina hem (vilka kommer från länder där det inte pågår något krig) i utbyte mot pengar från samhället/staten eller med andra ord från sina medmänniskor som kanske inte vill att dessa förvuxna skäggiga män och kvinnor skall få livstidsförsörjning i Sverige för sig själva och hela släkten som kommer efter (vilket ju de betalar för) eller att de sedan de anlänt skall kunna löpa amok hur som helst på gator och torg och i gränder och kunna råna, misshandla, våldta (barn) unga kvinnor och sedan inte ens bli utvisade trots att de begått grova brott.

Läs mer här om den alternativa socialtjänsten som kallar sig ”Giving People”:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=5836695

Giving Peoples hemsida:

https://www.givingpeople.se/

Och här om de bidrag som alla stackars lycksökare blir påtvingade eller som de kanske vill ha från försäkringssystemet trots att fattigdomen eskalerar i Sverige och de inte har betalt en enda krona till försäkringen: 

http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/nyanlandas-bidrag-fran-forsakringskassan.html

Här om äldreförsörjningsstödet till nyanlända äldre vilka inte heller de har betalat en enda krona till social"försäkrings"systemet:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/april/aldreforsorjningsstodet-till-aldre-parasiter.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik