Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den kärlekslösa svenska medelklassen

Publicerad 2015-11-01 14:52:00 i Satans synagoga,

Än så länge är inte massinvandringen ett problem för den övre medelklassen i Sverige eftersom denna grupp fortfarande bor i områden där majoriteten är svenskar eller assimilerade invandrare, som efter att ha fått bra jobb har kunnat flytta in i den övre medelklassens bostadsområden.

Det fåtal inom den övre medelklassen som kritiserar massinvandringen av outbildade och ofta ointegrerbara människor från hela världen vilka anländer till Sverige för att höja sin levnadsstandard med hjälp av allehanda bidrag är sådana som visar solidaritet med dem som av olika anledningar är tvingade att bo kvar i de gamla arbetarklassområdena, mångmiljonprograms områdena Rosengård, Rinkeby, Hjällbo, Biskopsgården med mera som byggdes under sextiotalet och under tidigt sjuttiotal.

Detta är sann solidaritet och en humanism som stöds av bibeln, Guds ord säger att du skall älska Gud, Herren Jesus Kristus av hela ditt hjärta och din nästa såsom dig själv. Det betyder att om du inte själv vill bo i otrygga områden så kan du inte utgå ifrån att din nästa vill det heller.

Då måste du göra allt för att hjälpa din nästa bort från det du själv förkastar. Allt annat är hyckleri. I detta fall att bo i otrygga områden där din nästa riskerar att bli rånad, våldtagen eller mördad utan att rättsväsendet (den korrupta polisledningen som styrs av av frimurare) ägnar det minsta intresse åt att skydda dem som inte har kunnat ta sig därifrån men som är lika mycket värda som de människor vilka har lyckats ta sig därifrån.

Alla är lika mycket värda, eller hur? Visst står vi upp för allas lika värde!!

Men di fattiga får alltid skylla sig själva så resonerar man. Men Herren Jesus Kristus står på de utsattas sida och vet vad sanning kontra lögn är och han har gett varje troende, hjälparen, den Helige Ande, som verkar och beskyddar alla som står fast i tron på Herren Jesus och som vill följa hans enkla evangelium.

Majoriteten av den svenska medelklassen flyr konstigt nog från massinvandringens negativa konsekvenser (även de som kallar sig kristna) och vill inte bo tillsammans med människor som känner lojalitet till sitt hemland, sin egen familj och sitt eget folk (sina landsmän) i första hand vilket de bevisar genom sina handlingar, och till Sverige och det svenska folket i andra hand.  

Den svenska självupptagna rasistiska och kärlekslösa medelklassen (som leds än hit och än dit allt efter hur opinionen svänger) skulle varit mycket mer kritiska ja rent av hatiska mot den destruktiva invandringspolitiken om de hade fått ta del av invandringens negativa konsekvenser som de gör allt för att skydda sig ifrån.

När vänsterorienterade debattörer och politiker från den övre medelklassen pratar om tolerans så pratar de egentligen om att andra än de själva ska visa tolerans och öppna sina hjärtan och sina plånböcker. De är uppenbarligen inte "toleranta" utan har distanserat sig ifrån allt som liknar en nyanländ invandrare.

Trots att det är tydligt att det är de mest utsatta i samhället som bär invandringens sociala kostnader och att de som påverkar den offentliga debatten lever i homogena områden, där mångkultur är en kebabtallrik eller en arabisk filmfestival, så finns det opinionsbildare som inte ser detta. Aftonbladets krönikör Ehsan Fadakar skriver:

"Grunden för en generös invandringspolitik är exploateringen av samhällets utsatta. Vanliga människor som inte har nog med pengar för att flytta från invandrartäta områden får leva i misär för att någon i Örgryte, Södermalm ska känna att han har ett samvete. Utan denna exploatering skulle en generös invandringspolitik inte vara möjlig i Sverige".

Skulle en svensk krönikör/journalist som jag själv med examen från det svenska universitetet och journalisthögskolan kunna säga detta? Knappast! För det behövs en som inte är etnisk svensk.

Finns det då någon lösning förutom är att göra en redan totalt gränslös invandring ännu mer gränslös? Att öppna portarna för alla som vill ha ett bättre liv och ge dem allt de vill ha och som de förväntar sig att få när de kommer till bidragslandet Sverige som våra landsförrädarpolitiker (de som är överheten i Sverige) har sålt ut till lägstbjudande så att oseriösa entreprenörer likt Bert Karlsson kan få fortsätta sko sig på de fattigas bekostnad genom att köpa fastigheter, herrgårdar och slott som alla lycksökare får bo i fram tills att... Ja just det, fram tills att....?

Lösningen är kanske att böja våra nackar för den sionistiska maffian som styr och äger världen. Att böja våra nackar och buga för dessa herrar och fruar som har lyckat dupera ett helt folk till att tro att ett par miljoner arbetande människor i Sverige (invandrare såsom svenskar) kan försörja alla dessa som idag kommer hit och vill ha en bättre levnadsstandard än den de har i sina hemländer utan att de (ägarna av Sverige, de som äger och kontrollerar bankerna, sionisterna och satansdyrkarna/kabbalisterna) ger tillfälliga lån till Sverige som när tiden är inne skall betalas tillbaka med ränta. Vilka är det man skuldsätter? Skuldsätter satanisterna (sionisterna) sig själva eller dem som de har tagit makten ifrån och som de har fått i uppdrag att ta makten ifrån?

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/november/global-terrorbluff-pa-vag-att-spricka.html

Kommentarer

Postat av: Jan Einar Ekermark

Publicerad 2015-11-01 20:47:23

Förbannat bra skrivet och sant så in i helvete!

Svar: Tack!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Richard

Publicerad 2015-11-04 15:51:15

Du är duktig, välkunnig, vältalig, påläst, men du använder dina styrkor till manipulation angående ämnen du själv inte tycker om, och dessutom använder du våran Gud och religion som redskap.

Svar: Det får du gärna utveckla.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: alert

Publicerad 2015-11-05 13:19:12

Hej Richard som skrivit här!

Du har helt fel. En kristen ska kunna döma. Varför tror du Gud vill ha väktare på muren (se Hesekiel 33 t.ex.)om inte för att hindra Guds fiender att komma in!

Om du ser en kristen broder vara på helt fel- i fel lära ska du då inte säga det till honom så han kan bli räddad från att gå evigt förlorad (till helvetet)?

Här är ett par bibelverser du bör studera: - Matt 7:15-20; Matt 24:11

Varför tror du Jesus varnade om han sen menar att vi inte ska varna? Och du kallar det för att döma!

Det är viktigt om du vill bli frälst att du studerar Bibeln själv och inte låter dej luras av falska lärare och falska pastorer (de är många!).

Om du kan engelska så finns det bra kristna artiklar om "att DÖMA" på nätet.

Postat av: Richard

Publicerad 2015-11-07 02:17:13

"En kristen ska kunna döma" Jag har inte studerat Bibeln fullt ut som man borde, men jag har läst den, kommer ihåg mycket väl att det står skrivet - Det vi dömer andra för, kommer vi själva att bli dömda för. Jag har dock aldrig nämnt ordet döma som du påstår, och jag dömde dig aldrig. Det jag snarare menade var att med all kunnighet du besitter om alla värdsliga ting samt förmåga att se hur saker o ting fungerar, hade du kunnat använda det till annat än jude, invandring etc etc då det aldrig kommer få ett slut. Människorna upprepar historien gång på gång med jämna mellanrum. Folk säger sky is the limit, men 99% av folk är primater fortfarande, outvecklade och hotade av alla som inte är som de. Du däremot verkar vara en människa med öppna ögon, och människorna bor i universum, i universum finna inga gränser. No limit. Ist för att sprida propaganda precis som "de" gör. Hade du kunnat försöka med din vältalighet o kunnighet försökt få primaterna över på rätt sida, för i ärlighetens namn framstår du som en sur internetrasist min vän. När du istället hade kunnat göra stordåd. Dock håller jag med om mycket och vet att det är sant det du skriver. Men hur kan vi sätta stopp för allt? Ser ingen annan tillvägagångssätt än våld, och det önskar väl ändå inte Gud? Därför tycker jag du hade kunnat använda dina kvaliteer till något annat. Dock ja, borde saker o ting uppmärksammas, men folk läser, pratar om det över en kopp kaffe på lunchen, sen är det glömt. Hade vi alla följt och älskat Gud, hade inget av dina inlägg behövt skrivas om. Du har förmågan att öppna ögonen på folk, på ett starkare och viktigare sätt än du gör nu. Det var allt jag mena. Ursäkta långt inlägg.

Svar: Ok, tack för ditt inlägg!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-07 02:52:37

Och en annan sak, såg någonstans, minns inte var på sidan, där du nämnde att svenskar är mest lättlurade. För tillfället studerar jag utomlands, i en kurs jag hade förra året stötte jag på ett par tvillingbröder, födda, uppväxta, militär 3 år i israel. Av ren nyfikenhet bestämde jag mig för att studera de på ytterst nära håll, då vi båda var på neutralmark och därmed i samma situation var det för enkelt. Sov hemma hos, åt deras mat, drack och festa, lyssnade på deras historier, hälsa på deras föräldrar över skype, ja de öppnade sina hjärtan för mig, jag var en av dem. Jag var som dem enligt dem.

Jag visade prov på uthållighet och självbehärskan, för judarna själva i israel, är mer lättlurade, manipulerade rent utav helt hjärndöda och enögda, HerreGud .... i alla fall som andra generationens invandrare född och uppväxt i sverige, tar jag mig friheten och berättar att svenskarna långt mindre lättlurade än israelerna själva. Det kan jag lova dig. Till slut sa jag sanningen till dem, kommer aldrig glömma att ni öppna ert hem till mig, men det är bättre att vi skilda vägar går. Tycker nästan synd om dem. Militären bryter ner dem, och bygger upp dem precis som om de vore robotar.

Svar: Intressant. Tack för din kommentar.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Björgunnar

Publicerad 2015-11-30 09:56:10

Såklart när någon är så frispråkig som Satanssynagoga så kommer det att utlösa reaktioner från oinformerade men hjärntvattade individer och det är väl just så det var tänkt, med hjärntvätten.
Därför var artikeln väldigt bra och intressant men även bland kommentarerna kommer förhållanden fram!

Svar: Tack!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik