Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Krigsböneskolan Naemi, ett människoverk?

Publicerad 2024-01-17 06:50:06 i Allmänt,

Nu finns (hör och häpna) en krigsböneskola och anmälningsavgiften är 800 kronor för två dagar. Sedan går det att ge en frivillig ”gåva” vid varje kurstillfälle.

Så här skriver dom ansvariga på sin hemsida och jag kommenterar:

Varför Krigsböneskolan?

Krigsbön är mer än bara ord vi uttalar. Det är en djupgående andlig disciplin som kräver insikt, fokus och total överlåtelse till den Helige Ande. På Krigsböneskolan Naemi lär vi oss de bibliska principerna bakom effektiv krigsbön och hur vi kan använda detta mäktiga verktyg. Detta för att förändra våra liv och omständigheterna omkring oss och vår nation”.

Min kommentar:

Var i bibeln står det något om bibliska principer bakom effektiv ”krigsbön” eller om krigsbön överhuvudtaget? Och ”en djupgående andlig disciplin som kräver insikt, fokus och total överlåtelse till den Helige Ande” hur hänger det ihop när deltagarna överlåter sig till en skola (betalar pengar för att få vara med) och till undervisande ”LÄRARE” som kommer från vitt skilda håll och bland annat från sekter som ”Livets ord”? Var i bibeln står det om att ”kristna” skall starta skolor oavsett vad dessa skolor kallar sig? Är inte det ett MÄNNISKOVERK?

Vad kan du förvänta dig?

Dyka in i Guds ord och få en grundläggande förståelse för att upptäcka de bibliska principerna för krigsbön. Förstå den djupgående betydelsen av andlig strid, och insiktsfullt lära oss hur dessa principer är rotade i Fadern, Sonen och den Helige Ande. Vilket resulterar i att du kan tillämpa detta aktivt i ditt dagliga liv”.

Min kommentar:

Det finnsinga bibliska principer för krigsbön. Det är något som så kallade kristna har hittat på för att kunna tjäna pengar på godtrogna människor och för att kunna bli några i världen. Andlig strid handlar för dem om att bli kvitt Jesus/Guds Ande. De vill inte att någon skall gå med Jesus/Gud och hans Ande för då hade hans Ande, om den finns i dem, avslöjat dessa falska ”kristna” och deras ”skolor” och allt vad de ägnar sig åt. Vad dessa ”kristna” (och det gäller även ”kristna i kyrkor) är ute efter är att hålla Jesus/Guds Ande fången i speciella byggnader, i skolor, i kyrkor etcetera i syfte att få makt och kontroll över den och där de tror att de kan tukta denna Hans Ande.

Praktiska Övningar:

På Krigsböneskolan Naemi lär du dig också att praktisera bön med styrka och auktoritet genom riktade böneövningar. Som inte bara stärker din andliga disciplin utan också fördjupar din förståelse och koppling till Guds suveräna vilja för varje överlåten troende, vilket gör att du kan stå fast trots utmaningar och andliga attacker”.

Min kommentar:

Vad denna krigsböneskola lär är alltså att människor av kött och blod och som jobbar för den skolan kan lära ut böneövningar som gör att troende kan stå fast vid utmaningar och andliga attacker. Med andra ord är det ett MÄNNISKOVERK som Jesus/Gud förbjuder!

Gemenskap:

Du ansluter till en community av troende som är lika passionerade av bön som du. Där du kan dela dina erfarenheter, stödja andra och bli coachad i din andliga resa, samt växa tillsammans i andlig auktoritet, studier och i kraft av den Helige Ande.

Min kommentar:

Bli coachad i sin andliga resa och växa tillsammans i andlig auktoritet, studier och i kraft av den Helige Ande?? Eftersom det handlar om studier så måste väl alla som betalar 800 kronor och sedan en ”gåva” vid varje kurstillfälle rätta sig efter lärarna (ägarna för skolan) eller kommer dom att tillåta att Jesus/Guds Ande, om den mot all förmodan finns i deltagarna, plötsligt börjar att vandra fritt och kanske säger sanningen om att det är fel att starta bönekrigsskolor eller andra skolor för troende?

Sedan fortsätter det så här på deras hemsida:

Att utrusta och inspirera troende att djupdyka i kraften av auktoritetsbön, sätta Namnet Jesus i centrum och bli mäktiga soldater i andlig krigföring”.

Min kommentar:

Att djupdyka i kraften av auktoritetsbön?? Och att sätta namnet Jesus i centrum?? Vilken auktoritet och räcker det med att använda sig av Jesus namn? Är det inte så att krigsböneskolan och dess lärare och ägare vill vara i centrum för dom eventuella troende för att skolan skall kunna tjäna pengar på dem?

Mer från skolan:

Genom Bibelns sanningar och praktisk undervisning, strävar vi efter att tända en passionerad bönerörelse där varje troende står stadigt oavsett omständigheter, genom Guds Ord och den Helige Andes outtömliga kraft och nåd.

En mobilisering måste nu ske gällande denna kraftfulla och strategisk bön som bryter fästen och flyttar fram de andliga positionerna i vårt land. Krigsböneskolan Naemi är en tydlig kallelse given från himlen att nu kalla samman till detta kraftfulla bönearbete”.

Min kommentar:

Har Jesus/Gud bett om att denna skola skall startas? Och vad är ett bönearbete som vill att kristna skall betala pengar till en skola för att få lyssna till pastorer när det i Jesus/Guds rike (i det nya förbundet i Kristus Jesus) inte finns varken pastorer eller präster?

Speciellt utvalda präster är en kvarleva från det gamla testamentet och om pastorer kan vi inte läsa något i varken det nya testamentet eller i det gamla tetamentet. Det är hitte på grejer av människor som kallar sig för kristna och som vill ha makt och kontroll över andra människor/kristna och som vill vara och bli något i världen.

Här är lärarna för krigsböneskolan:

LÄRARE

De som undervisar på skolan är:

  • Joseph Daniels

  • Åke Carlson

  • Harry Andersson

  • Johnny Foglander

  • Daniela Persin

  • Isak Ståhle

  • Patricia Ask

  • m.fl. tillkommande

Ledare för skolan är Ronny Wallin och Roland Wolst

ANMÄLAN

Anmälan sker genom att betala in en anmälningsavgift på 800 kr på BÖNEApostolisktCENTER.

  • Plusgiro 199 68 09-8

  • Swish 123 596 22 46

OBS! Ange ”Krigsböneskolan nov. 2023” och skriv ditt namn och mejladress.

En frivillig gåva kommer även att kunna ges vid varje kurstillfälle till stöd för omkostnaderna för Krigsböneskolan.

VÅR VISION

Låt oss aldrig glömma, att uppriktig och kraftfull bön i auktoritet är ett ”dödligt vapen” i den förtrupp som bereder vägen för en väckelse i det här landet. Att tro att det finns några genvägar, vid sidan om ett trosfriskt och djärvt bönearbete riktat mot fiendens fästen och territorier är att bedraga sig själv.

Min kommentar:

Vilka är fiender, deras fästen och territorier? Har kristna som välkomnar allt och alla till sina kyrkor och samfund och till ”skolor”, bönemöten med mera några fiender?

Vidare kan vi läsa:

Om vi låter den kraftfulla bönen vara vårt epicentrum, så skall marken beredas för det apostoliska och det profetiska, som är en förutsättning för en radikal förändring i det här landet…låt oss därför överlåta oss helt och fullt till Herrens sak!

Min kommentar:

Överlåta oss helt och fullt till Herrens sak!? Är det vad bönekrigsskolan gör när de startar ett MÄNNISKOVERK och helt uppenbart suktar efter makt och kontroll över ”kristna”?

Det fortsätter så här:

Om Gud lagt en ”bönebörda”, en nöd på ditt liv för det här landet och om han kan lita på att du fullföljer och tar konsekvenserna av den ”bönebördan” är du välkommen att anmäla dig till Krigsböneskolan Naemi.

Bönegeneralen i Uganda, pastor John Mulinde skriver; ”Väckelse kommer när greppet av mörker över människor eller områden är brutet eller försvagat och den Helige Ande tillåts att uppnå mer kontroll och därmed frambringa större manifestationer av Guds rike och Hans syften”.

Min kommentar:

Bönegeneral?? Och ända borta i Uganda? Var i bibeln kan vi läsa om att kristna kan vara böne”generaler” officerare, överstar etc etc? Vem/vilka eller vad har hittat på alla dessa olika TITLAR (denna hierarki bland kristna)?

Och vad kommer det sig att ”kristna” som menar sig vara frälsta av och till Jesus/Gud inte kan eller vill förstå att det inte finns några speciellt utvalda präster eller pastorer (av kött och blod) i det nya förbundet i Kristus Jesus?

Om inte Jesus/Gud (HANS ANDE) har talat om detta för dem vad är det då för ande/andar som ligger bakom verk som ”krigsböneskolan”, samt alla kyrkor och församlingar där det finns så kallade präster och pastorer som skor sig på fåren och som vill ha makt och kontroll över dem och ytterst sätt över Jesus/Gud och HANS ANDE?

Läs mer här:  

https://krigsboneskolan.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik