Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Blogg.se,Google och Open Office

Publicerad 2024-01-12 19:23:51 i Allmänt,

Om någon funderar på att börja blogga så gör det inte hos blogg.se. För att numera kunna se läsarstatistik så är man tvungen att registrera sig hos Google via en kod av någon underlig anledning. Dom skriver:

Hej Kära bloggare!

Vi vill informera dig om en viktig uppdatering gällande tillhandahållandet av statistik för din blogg.

Tyvärr kommer vi inte längre att kunna tillhandahålla statistik för din blogg. Anledningen till detta är att Google har upphört med stödet för vår statistikfunktion via Google Analytics (GA) och övergått till Google Analytics 4 (GA4), som vi inte har stöd för.

Om du önskar fortsätta att ha tillgång till statistik för din blogg, kan du själv konfigurera Google GA4 för din blogg och installera skriptet genom att redigera ditt tema. Google har en hjälpsam guide som går igenom hur du skapar ett GA4-konto och installerar skriptet. Du kan följa guiden genom att klicka på följande länk

Med vänlig hälsning Blogg.se support

Och inte nog med det så tog blogg.se bort möjligheten att kunna ha en reklamfri blogg för ett bra tag sedan. Efter det så kan det vara vad för slags reklam som helst (även reklam som gränsar till pornografi) utan att det går att göra något.

Sedan kan man fråga sig vart alla bloggar som tidigare existerade och som inte skrev politiskt korrekt, har tagit vägen?

Jag såg till exempel att en bloggare vars blogg tidigare var mycket läsvärd hade börjat att lägga in sina egna dikter om misslyckad kärlek etcetera och ja, man undrar vad det är som händer?

Jag har pratat med olika människor om det här och dom upplever detsamma, att det är något som har hänt i bloggsfären och som definitivt inte handlar om att värna yttrandefriheten eller några som helst andra så kallade ”friheter” för vanliga människor.

Vissa bloggar/hemsidor som det tidigare gick att läsa helt gratis och som idag kallar sig för oberoende nyheter/tidningar tar nu betalt för vissa artiklar och alla vill ha donationer, för att som det så vackert heter, kunna gå runt.

Vidare är kommentarsfälten i princip borttagna överallt och om det fortfarande går att kommentera så sitter ägaren till hemsidan (bloggen) eller till den ”OBEROENDE” tidningen (som denne vill att folk skall skänka pengar till för att den skall kunna gå runt!!) och censurerar hej vilt och ger pekpinnar om någon yppar något som den inte håller med om.

På hela taget kan man säga att dom oberoende och tidigare politiskt inkorrekta bloggarna/hemsidorna (ja numera i många fall tidningar) har blivit som vilka SKITMEDIER som helst.

Likt medier som bara konstaterar fakta utan att ge några analyser eller några som helst tankar så att folk får en chans att förstå vad det är de läser och vad det är som händer så att de förhoppningsvis skall kunna ta ställning för eller emot vad det än må vara.

Det är så OBEROENDE dom har blivit!! Men oberoende från vad eller vem eller vilka är frågan??

Om en nyhet/nyheter skall kunna engagera det stora flertalet (det borde vara själva meningen med ”nyheter”) som i detta fallet bor i Sverige så måste det handla om något som har med dem att göra och som dom helst kan påverka på ett eller annat sätt.

Allt annat slår människor dövörat till. Vad kan de göra åt allt elände i världen och åt alla eländiga människor och deras situationer? Vad kan de göra åt kriget mellan Ukraina och Ryssland som exempel, och åt allt annat som händer?

Inte ett skvatt som det ser ut nu!! Dom jobbar på för fullt för att själva kunna hålla huvudet ovanför vattenytan och kan inte göra annat än att förlita sig på sina ”folkvalda” politiker/på partier som dom röstar på vart fjärde år. Och vad kan dom, dessa politiker/partier göra, och vad gör dom?

Under 1990 talet så pratades det mycket om kunskapssamhället (om ett bättre samhälle genom kunskap). Alla skulle få kunskaper och vuxenutbildningen hade bråda dagar med att ge kunskap åt alla som ville ha kunskap.

Men vad är kunskap och vilken slags kunskap var det tal om? Kan vi inte se resultatet av det idag när så många har fått kunskap samtidigt som Sverige nästintill börjar att likna ett U-Land med mycket låg kunskapsnivå?

Är det kunskapsnivån det är fel på (har varit fel på) eller handlar det om att svenskarna, varav majoriteten fortfarande tillhör arbetarklassen, har blivit fullständigt HISTORIELÖSA och avväpnade MENTALT och på alla sätt som finns genom att de har fått lära sig att den kunskap eller de kunskaper de har inte duger?

Kan man skylla detta på invandrarna/på invandringen, alltså den låga kunskapsnivån och trots kunskapssamhället, eller har det varit en medveten planering från maktens håll att så få svenskar känner till sin egen historia och i många fall inte vill göra det?

Vad hände på 1500 talet och när Gustav Vasa härjade runt och slog ner bondeuppror efter bondeuppror och avrättade de ledande bönderna genom de mest bestialiska metoder?

Dackefejden har gått till historien men Nils Dacke blev utmålad som en skurk för att han till slut förlorade kampen för bönderna. Gustav Vasa hade råd att köpa in legoknektar från Tyskland och Danmark som betalades bra för att slåss mot bönderna som bara ville leva i fred för fogdarna som vara utsända av honom och hans lierade till att förslava dem och ta deras pengar, mark, hus och allt.

Och så blev Sverige hux flux svenskt och Gustav Vasa en HJÄLTE.

Det står det inget om det jag precis har skrivit i historieböckerna som vi fick läsa i skolan men författaren Vilhelm Moberg berättar om det i en bok som heter ”min svenska historia” med en massa källhänvisningar.

Hur hade det sett ut om Nils Dacke och bönderna hade vunnit? Idag är det bondeuppror i Tyskland och allt går igen men med andra metoder.

Vad jag vill säga är att ingen människa är neutral. Det finns fortfarande dom som äger och som vill äga mer och dom som äger mindre eller inget alls. Dom som äger vill få kontroll över allt ägande (ha mer) och dom som är dagens fogdar (eller rättare sagt politiker och tjänstemän oavsett parti eller endast lismande fåntrattar) blir bra avlönade av dom som äger.

Det är så som kampen (utan kamp) ser ut idag men att säga det är tabu.

Sakta så invaggas vi alla till att tänka på ett sätt (det handlar om att vara makten till lags!) för att kunna rädda våra egna individuella skinn. Svenskar såsom invandrare. Må bäste man eller kvinna vinna!!

Svenskar har dock till skillnad mot invandrarna (nyanlända) i regel inget annat land som de kan åka till om det blir för svårt och där det finns en familj/släktingar som välkomnar dem tillbaka.

En svensk måste tiga och lida på alla tänkbara sätt i sitt eget land och gå runt med munkavle samt ögon och öronbindlar för att kunna stå ut.

Vad gäller ”Open Office” så vill även detta skrivprogram att man ska registrera sig upptäckte jag idag och vilket aldrig har behövts tidigare. Så att det är något som har förändrats på många plan och till det sämre går knappast att tvivla på.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik