Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Newsvoice i samarbete med Katerina Janouch

Publicerad 2023-05-13 16:00:04 i Allmänt,

Newsvoice och Kristoffer Hell har intervjuat Katerina Janouch och ni kan läsa intervjun här: 

https://newsvoice.se/2023/05/sverige-2030-katerina-janouch/

Jag skrev ett mail till Kristoffer Hell angående denna intervju men som av någon anledning inte kom fram och det lyder så här:

Hej Kristoffer!

Jag har några frågor till dig. Först undrar jag var din hemsida ”Blueshift” samt ”Alfheimr news” har tagit vägen?

Sedan undrar jag varför du och Newsvoice intervjuar judinnan/sionisten Katerina Janouch angående Sveriges framtid när hon helt uppenbart tillhör den kontrollerade oppositionen?

Några bevis på det är att hon tillåts att skriva om ämnet invandring/massinvandring/mångkultur/Islam/muslimer som det behagar henne och alltid i gravt kritiska ordalag.

Hon kan gå ut med sitt namn, sitt ovanliga efternamn och med bilder på sig själv samt företag på de sociala medierna samtidigt som hon fiskar efter donationer (pengastöd) och efter att få sälja sina böcker.

Detta utan att hon behöver vara orolig över att bli utsatt för repressalier, över att klassas som hatisk/främlingsfientlig, bli ställd till svars för hets mot folkgrupp och över att få sina konton nedstängda (frysta) vilket brukar vara fallet när det gäller övriga invandringskritiska röster.

Att uppmärksamma en person som livnär sig på/får betalt för och hyllas för att sätta grupper mot grupper så att hon och hennes gelikar (grupp) kan fortsätta med sin hatiska agenda gentemot Sverige och svenskarna som de menar sig värna om, är ett lågvattenmärke.

Vad ville du uppnå med att intervjua henne och var det något nytt, något av värde som hon kläckte ur sig i denna så kallade intervju?

Har Katerina J någonsin riktat kritik mot vilka krafter det är som äger, styr och kontrollerar Sverige och svenskarna samt även de så kallade makthavarna och då bakom kulisserna eller skulle något sådant klassas som Antisemitism eller Rasism?

Vad tror du själv som är påläst?

Om inte, varför låter du och Newsvoice ägare som jag är övertygad om också är pålästa, låta henne få komma till tals och agera likt någon slags förståsigpåare med gedigen utbildning inom det område hon uttalar sig kring?

Om denna kvinna (judinna) hade varit seriös och verkligen brytt sig om Sverige och svenskarna (vilket hon påstår för att få sälja sina mediokra böcker) så hade velat gräva efter orsakerna till att det har blivit som det har blivit och som hon förfasar sig över.

Hur Sverige kunde bli ett multikulturellt land och om det fanns några pådrivande krafter bakom det faktum att Sverige blev mångkulturellt (att de svenska politikerna ställde upp på det) och till mångt och mycket muslimskt, om vi ser till hur det ser ut idag, är det något som hon skulle kunna tänka sig att ens ta i med tång?

Nej, knappast! Istället skall symptomen botas och då gäller det att göra allt för att dölja det faktum att Sverigedemokraterna bara är, och sedan de kom in i riksdagen har varit en bricka i ett fult politiskt spel och vars existensberättigande ligger i det att de kan fånga upp människor som inte skall fås till att fundera över de verkliga orsakerna till att Sverige och landet har blivit som det har blivit.

Hon har även lagt ut ”intervjun” på sitt magasin, Katerina magasin och verkar numera se dig och Newsvoice som sina samarbetspartners vilket du/ni kan läsa om här:

https://katerinamagasin.se/en-dystopisk-profetia-las-intervjun-med-mig-pa-newsvoice/

För er som minns Kristoffer Hell och hans hemsida ”Blueshift” så hamnade han i trubbel som påstått antisemitisk och man släckte ner hans konton (gjorde det väldigt besvärligt för honom) om jag inte minns fel.

"Alfheimr news" som samlade upp olika samhällskritiska bloggar/texter släcktes även den ner. Att Kristoffer Hell för några år sedan ens skulle komma på tanken att intervjua Katerina Janouch och göra henne till en taleskvinna för den framtida utvecklingen i Sverige skulle vara otänkbart.

Men tiderna förändras (det gjorde dom även i Tyskland efter Hitler) och speciellt om man vill sälja sina böcker som både han och Katerina vill. Vad är då inte bättre än att samarbeta? Kanske hon slår ett slag för böcker som han har skrivit eller som han tycker är läsvärda? Då får båda en Win Win situation.

Tyvärr är det så här illa det ser ut när det endast handlar om att tjäna så mycket pengar som möjligt och om att anpassa sig till den Ism som det är förbjudet att kritisera och som är SIONISMEN vilken flyttar fram sina positioner dag för dag samtidigt som de som hade kunnat vara en röst emot och som tidigare var det, som kallade sig för sanningssägare, endast är ute efter att tjäna pengar så mycket som möjligt och så länge det bara går.

Så här kommer det att fortsätta och därför är det ingen vits för dom som vill något annorlunda, som vill ha en seriös debatt, att köpa deras böcker som bara konstaterar att det är så här eller så här det är/ser ut just nu vilket är något som förändras i takt med att dom själva tjänar mer och mer pengar och kan göra det.

Läsningen i sig (all läsning) kan vara intressant men inget kan eller kommer att förändras annat än för dem som vill sälja/som säljer sina böcker eller som går in i politiken och blir menlösa Ja - sägare (knapptryckare) i riksdagen som lyder sina partiers minsta vink och blir rikligt belönade med 75.000 kronor i månaden eller mer för att göra det.

Det som tidigare kunde kallas för att ha något slags hopp om samhället (om förändring) och i en demokrati där allas lika värde råder (åtminstone på pappret) har helt och hållet försvunnit i och med att det finns så många som bara vill sko sig själva på andras bekostnad. Men kanske vi kan sätta vårt hopp till Katerina Janouch som vill rädda oss alla och hela Sverige tillsammans med Newsvoice och Kristoffer Hell?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik