Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mer om Katerina Janouch

Publicerad 2023-05-13 17:45:29 i Allmänt,

Det fanns en tid när invandringen inte var särskilt stor men levde då alla svenskar i sus och i dus vilket de borde ha gjort eller fanns det många fattiga svenskar?

Om lösningen är att skicka ut alla invandrare som rasisten/sionisten Katerina Janouch på ”Katerina magasin” menar, kommer då hon och alla andra svenskar (för visst är hon pursvensk?) att få det bättre?

Kommer alla pengar som hon menar skulle kunna sparas på det att gå till svenskarna så att de, varenda svensk, kan leva i sus och i dus efter det?

Kommer dom som är rika (som äger och kontrollerar pengarna) då att låta svenskarna få ägna sig åt vad de vill? Kanske åt att odla sin trädgård, måla lite tavlor, skriva poesi, ägna sig åt släktforskning eller åt något annat?

I vilken verklighet lever denna människa/kvinna/judinna som tror att lösningen för Sverige och svenskarna är att kasta ut alla invandrare som idag på grund av att många av dem inte har etablerat sig i Sverige eller kan språket, tar alla så kallade SKITJOBB som hon själv inte skulle kunna tänka sig att ta?

Vem/vilka skall ta hand om henne när hon blir gammal (hon är ju idag inte helt purung även om de bilder hon lägger ut på sitt Katerina magasin kanske får en del till att tro det) och vilka är det idag som till mångt och mycket arbetar inom vården/hemtjänsten, på fabriker?

Tror hon att någon svensk frivilligt skulle vilja städa hos henne, tvätta hennes tvätt, se till att hon får frisk luft eller duscha henne på ålderns höst eller vår eller vinter?

Så nej, det är nog inte så enkelt som att bara kasta ut alla invandrare. En dag kommer hon att behöva hjälp på det ena eller på det andra sättet om hon inte har gjort sig ekonomisk oberoende och kan betala vad det kostar att få sin hjälp utan statlig inblandning.

Att se längre än vad hennes smink (kanske diverse skönhetsoperationer) räcker är dock inte hennes melodi när hon vill rädda Sverige och svenskarna och befria dem från invandrarna vilket hon påstår att hon vill.

Det hon vill är inte det utan att som en slags sanningssägare (utan att det finns någon substans i det hon skriver/förmedlar) kunna göra sig ekonomiskt oberoende genom att tigga donationer/pengar på sin hemsida och få människor till att köpa hennes böcker.

Hon är inte mer annorlunda än dem hon kritiserar inom socialdemokratin och vänstern som hon menar har sålt ut Sverige, svenskarna och kanske även henne trots att hon kör sitt eget race och konstigt nog tillåts att göra det utan att någon myndighet reagerar när hon tigger efter donationer och HATAR i inlägg efter inlägg.

De socialdemokratiska företrädarna som hon ondgör sig över och som är skyldiga till att Islam och muslimer har tagit över Sverige sitter bara på arslet och inkasserar pengar månad efter månad enligt henne (de gör inte sitt jobb) samtidigt som hon minsann vet vad allt handlar om och har analyserat tillståndet i Sverige och kommit fram till att alla invandrare (särskilt de ”kriminella” som har gjort sig skyldiga till någon form av brott) skall kastas ut.

Hon vägrar se att om det inte vore för invandrarna (de så kallade kriminella) och om Sverige hade varit ett fridfullt land med låg brottsstatistik då hade hon inte behövts. Inte heller Sverigedemokraterna som hon påstår sig vurma för hade behövts.

Då hade hon inte tjänat en enda krona på att vara emot det hon påstår sig vara emot för ingen hade väl då varit intresserad av att läsa vad hon skriver eller av att köpa hennes böcker?

Att Katerina Janouch kan tjäna pengar på sakernas tillstånd samtidigt som andra svenskar döms för hets mot folkgrupp om de yttrar sig som hon gör, handlar inte om ”ALLAS LIKA VÄRDE” eller om något som ens är i närheten av det.

Alla hennes konton (samt Swich nummer) till vilka människor kan donera pengar, en liten gåva som det brukar heta, till henne (när hon arbetar för Sverige och för svenskarna) och som finns på ”Katerina magasin” och bland annat ett konto från SE banken borde sättas under lupp/granskning och ifrågasättas på grund av att hon tjänar pengar på ett ohederligt sätt och genom att hata och uppvigla människor.

Hatbrott är enligt lag förbjudet!!

ALLAS LIKA VÄRDE OCH ALLAS LIKA RÄTT!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik