Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mer om Fascism

Publicerad 2023-05-11 12:50:45 i Allmänt,

WHO kan få besluta om att låta injicera dig och dina barn med experimentella genvacciner.

Generaldirektören för WHO kan få diktatoriska befogenheter i maj 2023.

WHO kan påtvinga dig medicinska undersökningar och tvångsvaccinering. WHO får då även avgöra vad som är desinformation och därigenom sätts den svenska tryckfriheten ur spel.

Vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 kommer WHO:s medlemsländer att ta beslut om dessa ska låta WHO styra över nationernas hälsobeslut åt sina befolkningar. Margareta Skantze varnar i denna opinionsartikel för konsekvenserna.

Ett varningens ord till dig som ska deltaga vid World Health Assembly den 21–30 maj 2023 i Genève och fatta beslut om de föreslagna förändringarna av International Health Regulations det juridiska styrdokumentet för WHO, avsett att träda i kraft i maj 2024.

  • Har du förstått vad dessa förändringar innebär?

  • Har du förstått att WHO:s uppdrag ska övergå från att vara rådgivande till att bli ett överstatligt organ med rättsligt bindande direktiv i 196 länder?

  • Har du förstått att generaldirektören för WHO, utan hörande av experter, får mandat att på egen hand utropa ett så kallat internationellt nödläge och att detta ger generaldirektören Tedros Ghebreyesus diktatoriska befogenheter? Det till och med räcker med hotet av ett kommande nödläge för att dessa befogenheter ska gälla.

  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att tvinga Sverige att ge ”nödvändigt bistånd, såväl ekonomiskt som materiellt” åt andra länder och organisationer?

  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att påtvinga alla svenska medborgare medicinska undersökningar och vaccin?

  • Är du beredd att med din röst ge WHO mandat att definiera och förbjuda vad WHO anser vara desinformation och därigenom sätta den svenska tryckfrihetsförordningen, världens äldsta, ur spel?

Ovanstående utgör bara ett axplock av de många föreslagna förändringarna som kommer att ge WHO möjligheten att skapa en världsomspännande hälsodiktatur.

Vet du att WHO till åttio procent finansieras av läkemedelsbolagen och diverse organisationer med ekonomiska intressen i den sanslöst lönsamma vaccinbranschen?

Läs mer här:

https://newsvoice.se/2023/05/who-nya-experimentella-genvacciner/

Detta var intressant och speciellt det sista att WHO till åttio procent finansieras av läkemedelsbolagen och diverse organisationer med ekonomiska intressen i den sanslöst lönsamma vaccinbranschen.

Inte minst med tanke på att vi i tidigare inlägg har skrivit om FASCISM kontra DEMOKRATI.

Hur hade det sett ut eller rättare sagt hur hade det låtit om en POLITISK rörelse (en antidemokratisk rörelse) hade finansierat WHO, alltså världshälsoorganisationen?

Hade det då inte talats/skrikits om FASCISM? Nu är ju inte läkemedelsbolagen och deras samarbetspartners med ekonomiska intressen i den lönsamma vaccinbranschen (i alla branscher) någon politisk rörelse, något parti på pappret, men kan de inte och har vi inte redan blivit varse om att de kan påverka politikerna, de politiska partier från höger till vänster och från högsta till minsta nivå genom att gå läkemedelsföretagen (deras samarbetspartners) tillmötes?

Vilka beslutade om att köpa in deras vaccin och vilka gjorde PR för vaccinet (tillsammans med medierna) och uppmanade människor till att ta det samt införde tvångsåtgärder för att få människor till att ta det?

Inte bara en dos utan flera doser? Var det inte DEMOKRATINS förkämpar, de FOLKVALDA från höger till vänster som bidrog till att att de, vaccinbranschen, blev ännu rikare?

Då är frågan hur de kommer att använda sig av dessa rikedomar eller med andra ord av den MAKT (ännu större makt) som rikedomarna för med sig? Talar inte artikeln ovan sitt tydliga språk om vad de vill och är ute efter?

Fast har det något med FASCISM att göra? Jag menar att vi har ju fortfarande rätt att välja vilket parti (allt från vänster till höger) vi vill rösta på vart fjärde år och då går det väl inte att ens nämna ordet FASCISM eller att tala om en FASCISTISK/DIKTATORISK utveckling? Så länge det hålls val vart fjärde år så är väl allt i sin ordning i DEMOKRATIN? Eller? Att vaccinbranschen och andra ljusskygga branscher som inte verkar för något som kan kallas för demokratiskt, för demokrati, utan endast verkar för att öka sina vinster som när vinsterna blir tillräckligt stora kan köpa allt och i detta fallet även WHO, (en organisation som sedan kan husera hur de vill) vad kan man säga om det?

Har detta (att det ens är möjligt) gått på en dag eller är det så att det har skett i små steg för att de folkvalda/demokratins förkämpar har suttit och sitter i knät på dem som även har köpt dem? Som, som sagt, inte är intresserade av något annat än att tjäna pengar (öka sina vinster) som de sedan kan och kommer att använda för att lägga hela mänskligheten under sig?

Vi är många som har varnat och varnar för denna utveckling och för att det inte spelar någon roll hur många ”demokratiska” partier som finns (från höger till vänster och som det går att rösta på vart fjärde år) om dessa inte arbetar för Sverige och för folket utan istället för STORKAPITALET, för privata intressen som varken bekänner sig till höger eller vänster utan som kör (kan köra) och som vill köra sitt eget race genom att med den makt som pengar har, TA MAKTEN. Inte bara över enskilda länder och deras makthavare utan GLOBALT.

Trots teknikens utveckling går Sverige (och många andra så kallade demokratiska länder) tillbaka till forna tider utan att majoriteten reflekterar över det (för att vi kan rösta vart fjärde år på högern eller vänster och allt däremellan) i och med att det går att köpa sig sin vilja fram.

Det sägs att det inte är möjlig i en demokrati men vi har alla fått se det motsatta under den så kallade pandemin med vaccinationshysterin (införande av vaccinpass vilket inte slog bra ut denna gången) men även gällande massinvandringen vilket alla vet som är pålästa. Genom att äga pengar och med det MAKT så går det att arbeta för FASCISM i det fördolda så länge som det finns politiska partier att välja mellan, att rösta på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik