Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Katerina Janouch och hennes hatiska magasin

Publicerad 2023-05-13 13:31:50 i Allmänt,

Alla har rätt att tycka vad dom vill om Islam, islamism, muslimer, mångkultur, massinvandring, socialdemokrater, moderater, socialism, kapitalism, kommunism, Svenska kyrkan, Sverige, svenskar med mera med mera men är det inte fler än jag som reagerar när en kvinna vid namn Katerina Janouch tillåts att så ensidigt ösa galla över Islam och muslimer i sitt som hon kallar det MAGASIN?

I Katerina magasin!

I detta hennes, magasin, (och i inlägg efter inlägg) beror allt elände i Sverige på muslimer och Islam och det är Socialdemokraterna som är dom skyldiga för att detta parti har gjort det möjligt för muslimerna (Islam) att komma in i landet och förstöra det.

Detta vill Katerina Janouch som menar att hon är en seriös journalist och författare (hon har även lyckats med att ge ut en del böcker) råda bot och bättring på då hon vill RÄDDA Sverige och om hon så skall göra det själv.

Detta gör hon genom att ge sig på muslimer och Socialdemokrater (enskilda företrädare för S) urskiljningslöst och om vartannat. Ibland får sig även den övriga vänstern sig en känga eftersom Katerina minsann vet vilka som bär skulden till att ”hennes” Sverige inte är (ser ut) som det borde. De (dom skyldiga) skall därför jagas med blåslampa samtidigt som hon tigger donationer (pengar) på sin hemsida så att hon kan fortsätta sitt DREV.

Att detta kan tillåtas är märkligt med tanke på att det finns något som kallas för ”hets mot folkgrupp” och som är straffbart och som många medborgare har straffats för genom åren när de har hängt ut en grupp som orsak till allt elände.

Men med sitt eget namn och med en massa bilder på sig själv samt med olika konton som hon har lagt ut på sitt ”Katerina Magasin” och som hon ber folk om att skänka pengar till (så kallade donationer) kan hon konstigt nog fortsätta med att hata utan att myndigheterna ens bryr sig om att spärra hennes konton.

I takt med att pengar trillar in så kan hon fortsätta sin viktiga mission (som hon själv tycker att det är) med att få folk på sin sida och för att RÄDDA Sverige.

Det hon gör hade inte varit möjligt för en ”etnisk” svensk att göra utan att den hade hamnat i klammeri med rättvisan, fått sina konton spärrade för att sedan bli dömd för hets mot folkgrupp eller för förtal eller något dylikt.

Men denna människa (kvinna) kan tydligen härja som hon vill samtidigt som hon blir rikare och rikare för att folk har fått en taleskvinna som de villigt skänker en krona eller två till.

Hon säger ju de sanningar som dom inte själva kan säga om de heter Anders, Petter, Johan, Karin eller Stina med mera och då hade plockats in till polisen/säpo direkt om ingen person redan innan det hade stämt dom för hets mot folkgrupp/förtal etcetera.

Att Katerina J kan uppvigla som hon gör (och samtidigt tjäna pengar på det) utan att någon, någon en enda myndighet/politiker sätter ner foten, är häpnadsväckande när det är många svenskar som har blivit dömda för så kallade hatbrott?

Hon hänvisar till yttrandefriheten när hon gör sina egna analyser om sakernas tillstånd (hänger ut enskilda personer, politiker och nu är det Magdalena Andersson som är på tapeten) och verkar vara beredd på att gå över lik för att få folk med sig och för att kunna tjäna så mycket pengar som möjligt.

Detta är inget specifikt svenskt beteende men Katerina J är ju svensk eller hur? Är hon inte ”PURSVENSK”?

Om hon har ett svenskt medborgarskap så är hon ju lika mycket svensk som många av dom muslimer/socialdemokrater, som hon ondgör sig över, är.

Men ger detta henne rätt att sätta sig på piedestal och döma ut alla muslimer/socialdemokrater och andra som är påstått emot henne och att dessutom tjäna pengar på det?

När hon använder sig av syndabockstänkandet så till den grad som hon gör så är det som sagt inget specifikt svenskt beteende och därför måste vi fråga oss var och eller rättare sagt till vad Katerina har sin lojalitet?

Att kritisera en ism, islamism, socialism (andra ismer) kan vara befogat enligt yttrandefriheten, tryckfriheten men att ensidigt haka upp sig på speciella ismer (partier) och utan några analyser från fall till fall (se till vad det är som har hänt och se till historien) samt på allt och alla som går emot henne, handlar inte om seriös JOURNALISTIK. Men trots det så kallar hon sig för journalist och för författare.

Socialdemokraterna har alltid varit ett riktigt skitparti sedan lång tid tillbaka (från första början) enligt Katerina J och med det så ger hon alla dagens socialdemokrater skulden för vad partiet har gjort eller inte gjort i det förflutna trots att dessa inte ens hade sett dagens ljus (var födda) när socialdemokraterna klubbade igenom diverse olika beslut som idag har fått negativa konsekvenser för dem och för alla svenskar.

De skall med andra ord känna skuld och dåligt samvete trots att de inte ens fanns på jorden då. Det finns dock en ism som Katerina J vägrar att ta i med tång och det är SIONISMEN. Den politiska sionismen (rasismen) som idag breder ut sina tentakler mer och mer över hela världen är inget som hon skulle våga sig på att kritisera eller sätta sig emot.

Varför inte? Kanske det beror på att hon i grunden är judinna (alltså inte bara en helt vanlig svensk) och har sin lojalitet till judar, judendom och till sionism?

Är hon inte stolt över det??

Om man vill förstå hur hon kan skriva och hata som hon gör i sitt ”Katerina magasin” samtidigt som hon tjänar pengar på det utan att varken bankerna eller myndigheterna (enskilda, polisen/säpo) reagerar så kanske det är detta det beror på.

På att hon tillhör den kontrollerade oppositionen och har gjort sig till en taleskvinna för det allmänna missnöjet i Sverige och som syftar till att fånga upp missnöjda röster via känsloargument och inte via kunskap. Hade hon tagit parti för Sverigedemokraterna om inte Sverigedemokraterna hade stått upp för SIONISMEN?? Ställ er den frågan innan ni eventuellt väljer att donera pengar till hennes ”Katerina magasin”.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik