Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Globalisterna, Eliten, The Great Reset

Publicerad 2023-05-15 19:17:46 i Allmänt,

Vilka är dom som har fått en massa olika namn (det kommer hela tiden nya) och som alla samhällskritiska hemsidor och bloggar kritiserar och vänder sig emot dag efter dag?

Kan Åke Olsson i Strängnäs eller Sigrid Andersson i Västerås eller i Malmö eller deras dito i andra länder måhända vara globalister, en elit eller the great reset?

Varför alla ständiga varningar på samhällskritiska bloggar för att globalisterna, eliten, the great reset eller vad man nu väljer att kalla dem kommer att ta över hela världen om de inte själva är intresserade av att ta reda på vilka de är?

Vilka är de egentligen och som man hela tiden varnar för? Har de, globalisterna, eliten, the great reset något gemensamt? Om och i såna fall vad har de gemensamt?

Kan det vara så att de äger mycket pengar och att pengar betyder makt och inflytande? Att det är möjligt att köpa människor om man har mycket pengar? Att det är möjligt att de som har mycket pengar kan köpa andra (oavsett vilka de är) som förvisso kanske också har en del pengar men inte lika mycket och till att gå deras intressen tillmötes så att de också kan bli globalister, elit, the great reset för dem som står under dem?

Om detta går runt och fortsätter vilket det verkar göra vilka är till slut globalister, elit eller the great reset och vem eller vilka skall man klandra när allt fler människor slås ut och/eller som idag tvingas till att anamma GLOBALISMENS världsvida kontrollsamhälle via telefonin?

Är inte Olle i Borås en globalist om han köper den senaste smarta (jättesmarta) telefonen som kommer ut på marknaden? Har han inte med det slagit ett slag för globalismen, för eliten, för the great reset genom att köpa sin smarta (jättesmarta) telefon och som kan kontrollera alla steg han tar?

Vad finns det då att ondgöra sig över om man heter Olle och bor i Borås? Olle vet ju att han alltid har gjort rätt för sig (liksom många andra svenskar) och därför har han inget att frukta. Att hans vilja till att göra rätt för sig (vilket han har gjort hela sitt liv) en dag kan användas emot honom om han får för sig att tänka eller tycka en obekväm tanke eller göra något som inte passar hans telefon (samhället) eller AI (den artificiella intelligensen) och han kanske känner sig som en fånge och vill tala om det, vad händer då?

Kan han då ställa någon eller något till svars eller blir det han som får står till svars för att han uppmanades till att köpa en jättesmart telefon som globalisterna, eliten, the great reset har tjänat på att han köpte?

Om man är ointresserad av vilka globalisterna, eliten, the great reset är (vad de för dagen kallas) och bara konstaterar allmän fakta som man gör på de samhällskritiska hemsidorna/bloggarna och försöker att tjäna pengar på det, då är det bättre att knipa käft och ägna sig åt något annat.

Detta tyder inte på något annat än att de själva inte hade haft något emot att vara globalister, elit, the great reset eftersom de är ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt för egen del.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik