Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Folkvalda KRISTNA!!

Publicerad 2023-05-24 14:35:20 i Jesus,

Precis som alla andra kan ”kristna” bli folkvalda in till riksdagen eller regeringen där de sedan kan sitta och tjäna en massa pengar utan att behöva anstränga sig något nämnvärt.

Det handlar bara om att vara samarbetsvillig för då trillar det in massvis med pengar på kontot varje månad.

Vissa folkvalda politiker ses som gudar av kristna (oavsett hur länge de har varit ”kristna”) och de är helt övertygade om att Jesus/Gud har placerat dem på sina positioner.

De tror att dessa (oavsett vilket parti de tillhör) kan stå upp för Jesus/Gud och för hans rike som inte är av denna världen i

partiet och utom partiet, med olika partier och all slags OGUDAKTIGHET och vad dessa partier står upp för.

De kallar ju sig för ”kristna” och vill KYRKORNA, DE KRISTNA OCH SAMFUNDEN ALLT VÄL.

Detta, att de har fått sina positioner av Jesus/Gud är så absurt och LÖGNAKTIGT så att man nästan tappar hakan eftersom de folkvalda kristna går hand i hand med sitt parti och inte med Jesus/Gud och med HANS vilja.

Det finns inga politiska partier (företrädare) som vill det ena eller det andra, i Jesus/Guds rike!

Jesus Guds rike är ett rike som inte grundar sig på tyckande och tänkande (på MÄNNISKOVERK, på politik) utan på om personen (personerna) i fråga har blivit frälst av och till honom och med det fått del av HANS ANDE, den Helige Ande.

Om så är fallet så gör de (borde göra) HANS vilja och inte något partis vilja bara för att få tjäna en massa pengar.

De ger sig inte in i vad världen (något parti) står upp för även om de önskar bli en del av ÖVERHETEN (bara för att få vara/bli några i världen), som bibeln talar om.

Jesus/Gud och bibeln talar om två helt olika riken men att som kristen frivilligt ge sig i kast med människor som inte TROR (inom partiet eller utanför partiet och genom att samarbeta med andra partier och med allt och med alla) är lika med att söka sig till det territorium (till världen) som Satan är herre över.

Genom att göra så kan de inte bevara sin frälsning som endast finns hos Jesus/Gud. ”Jag är vägen, sanningen och livet”, säger han.!

De kan inte heller leda andra till frälsning för vad kan de säga annat än att det är fritt fram för andra kristna att göra som dem och att gå i världens ledband (söka sig till politiska partier) och sedan kunna kalla sig för en kristen moderat, en kristen socialdemokrat, en kristen miljöpartist, en kristen vänsterpartist eller en kristen sverigedemokrat etcetera?

Då detta kan fortgå (och kristna hejar på) handlar det inte om att det är något som är väldigt fel eller står det något i bibeln om att kristna kan tillhöra en massa olika politiska partier (som vill det ena eller det andra) och att det med det inte finns något som binder ihop alla som har blivit SANT frälsta av och till Jesus/Gud?

Är det Jesus/Guds vilja att HANS BARN skall vara moderater, socialdemokrater, sverigedemokrater eller något annat och med det vara i (dras in i) ständiga kontroverser med varandra vilket Satan och hans tjänare (världen) njuter av?

Är det hans vilja att dem som han har frälst TILL SIG, skall tillhöra olika kyrkor och samfund vilka bara blir fler och fler? Eller är hans vilja att alla som han har frälst till sig skall ha ENHET I ANDEN?????

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik