Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

En kommentar (hör och häpna) till bloggen

Publicerad 2023-05-31 11:29:00 i

Det är sannerligen inte ofta som det trillar in kommentarer till bloggen nuförtiden och speciellt inte från såna som kallar sig för kristna men det kom nyligen en kommentar (hör och häpna!) från en Jarkko som har kommenterat tidigare under inlägget ”Att blanda ihop den stora vedermödan med vredesdomen”.

Vad det beror på att inga kommentarer inkommer kan man ju fråga sig men antagligen så handlar det om att jag skriver om sådant som är ”STÖTANDE” för ”kristna”.

Dom vill helst höra att allt står väl till med kristenheten i stort (med deras kyrkor och samfund) och med dem och med allt vad de tror eller gör.

Att de kan vara på det viset har även andra ”så kallade” kristna bloggare antytt.

Så här skriver Jarkko denna gången:

Vi blir uporyckta innan vedermödan. Vad svamlar du om att byggnader ska ryckas upp? Lär dig förstå vad Gud säger om Judarna och vad Gud säger om kyrkan. När du har förstått det så komner du ochså att förstå uppryckandet”

Skall man skratta eller gråta över en sådan kommentar och över alla stavfel (han kanske hade väldigt bråttom när han skrev eller så har han kanske stora problem med det svenska språket) eller skall man strunta i dessa ”petitesser” och istället fundera över om Jarrko överhuvudtaget har läst blogginlägget, det han kommenterar?

Troligen så har han inte det och med största sannolikhet så har han inte heller läst sin bibel om han har någon sådan.

Såna här utspel är dock väldigt vanligt bland personer som kallar sig för kristna (de blir allt vanligare) och som inte vandrar i Ande och i Sanning med Jesus/Gud (som i och med det inte kan förstå vad Jesus/Gud och bibeln/NT lär) utan istället avfyrar giftpilar mot budbärarna samtidigt som dom kallar sig för Jesus/Guds lärjungar vilka har blivit frälsta av och till honom och som dessutom i många fall skryter med att de har läst sina biblar 198 gånger eller mer.

Hur skall man förhålla sig till dessa ”kristna” (som kallar sig för kristna, för Jesus/Guds lärjungar) men som lever i det gamla förbundet och istället borde kalla sig för JUDAR och gå till Synagogorna?

Är Jesus, Gud för dem eller väntar de precis som judarna på en annan gud/en annan messias som skall komma och då komma speciellt till judarna? Varför kallar de sig för kristna när de är judar och borde konvertera till judendomen?

Om de inte erkänner att Jesus är Gudsom kom till judarna först (till det judiska folket, Jesus var född inom judendomen) men att majoriteten av dem inte ville ta emot honom (inte ville ta emot Jesus, sin Gud) och fortfarande inte vill det (han sparade dock en liten rest bland judarna som frälsningen till alla oss andra vilar på) och att de därför inte har Gud/Jesus med sig utan är ANTIKRISTER (det vill säga är emot Jesus som ÄR GUD), så skall de inte kalla sig för KRISTNA utan för JUDAR.

Varför kallar de sig då för kristna när de står upp för det gamla förbundet, för ALLA judar och för judendomen och dyrkar en stat/staten Israel som har bildats av människor och som med det är ett människoverk?

Kommer detta från Jesus/Gud? Kan det komma från Jesus/Gud?

Och läran om ”uppryckandet” innan den stora vedermödan var kommer denna från (Se artikel hämtad från hemsidan ”Bibelfokus” nedan!)? Vem/vad/vilka tjänar på att denna lära florerar fritt inom kyrkorna och bland så kallade kristna så att de inte kan se att den stora vedermödan pågår här och nu, idag, då alla kristna uppmanas att visa lojalitet till det antikristliga systemet (till Antikrists tjänare) via bankerna (skaffa er bankID och stå upp för kontanternas avskaffande!), gå med på övrig kontroll från antikristernas håll, låt er vaccineras mot påstådda smittor (var lojala till läkemedelsindustrin!), visa lojalitet till kyrkor som står upp för otukt (för HBTQ och homosexuella som medlemmar, som präster/som pastorer i kyrkorna och kör era egna race som kristna så att ni och dem ni predikar för AVFALLER från den sanna och sunda tron och läran,,, och mycket mer.

Är inte detta, det som sker framför våra ögon idag (när det som är fel blir rätt och det som är rätt blir fel och det som är sant blir falskt och det som är falskt blir sant!) ”en stor vedermöda” för alla som har blivit sant frälsta av och till Jesus/Gud och som HAN och bibeln lär skall föregå Antikrists (den Laglöses) ankomst?

Självklart så är det ingen vedermöda (varken liten eller stor) för dem som tillhör världen och som tjänar en annan herre. De gör vad deras herre vill att de skall göra.

Om det nu stämmer vad Jarrko och många så kallade kristna med honom tror och att Jesus/Gud skall komma tillbaka INNAN den stora vedermödan och hämta upp alla olika församlingar och kyrkor (deras medlemmar, de kristna) som finns överallt i hela världen så borde han väl ha kommit innan vaccinationshysterin drog igång och innan dom kristna hade behövt att visa sin lojalitet till det antikristliga systemet (ta vilddjurets märke i sina tankar och i sina handlingar) genom injektioner, vaccinationspass och annat samt genom bankID, annan kontroll med mera?

Varför gjorde han inte det?

Var det för att han ville att dom kristna skulle avfalla från honom eller var det för att PRÖVA DEM? Var det för att han ville veta vilken herre det är dom verkligen tjänar?

Om det är HONOM eller herren i världen de tjänar? Ville han (vill han) pröva och luttra sina barn, dom som tillhör honom, för att se om de står fast vid honom om de påstår att de gör det eller om de AVFALLER från HONOM? Jag är medveten om att det jag skriver är STÖTANDE för många som kallar sig för kristna men då får det vara det.

Det man kan undra är hur långt det skall gå innan dom som menar sig vara kristna och frälsta av och till Jesus/Gud skall VAKNA nu när det snart har gått så långt så att ingen kan köpa eller sälja (inte ens dom kristna som fortfarande väntar på att bli uppryckta) utan att ha tagit emot ”Vilddjurets märke”, tagit emot ett fullt utvecklat ANTIKRISTLIGT SYSTEM och det bara är Antikrist själv (den största och värsta av alla hittillsvarande antikrister) som fattas efter det?

Kommer dom att bli uppryckta om dom omfamnar det antikristliga systemet med hull och hår och inte vänder om?

Varför skulle Jesus/Gud vilja rycka upp kristna som är emot HONOM och som inte går emot Satans system utan samarbetar med det och sitter och lallar i sina kyrkor och talar om att Jesus/Gud ÄLSKAR allt och alla och inte minst Satan själv?

Läs mer om vad Pre Trib läran, läran om Uppryckandet innan vedermödan, är och vad denna lära kommer ifrån:

https://experimentlandet.blogg.se/2020/march/varifran-kommer-pre-tribulationslaran-laran-om-det-plotsliga-och-hemlighetsfulla-uppryckandet.html 

Mer här:    

https://experimentlandet.blogg.se/2016/march/uppryckandet.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik