Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den Helige Ande och icke troende på Jesus/Gud

Publicerad 2023-05-17 22:54:15 i Jesus,

Kan någon som inte tror på Jesus/Gud ha HANS ANDE? Ställer man denna fråga till kristna som har varit kristna under lång tid så säger de att självklart så är det omöjligt.

Dock är det enligt dem möjligt att ha Jesus/Guds Ande om de kallar sig för judar trots att de som ”judar” inte tror på honom, aldrig har gjort det och kanske aldrig kommer att göra det eller vill göra det.

Då handlar det inte om att det är fel på judarna utan om vad det är för fel på ”kristna” och vad Jesus/Gud säger om detta.

Om de ”kristna” inte vill vakna vem eller vad kan då väcka dem?

Holger Nilsson skriver i ett nytt inlägg på sin hemsida:

Vi måste få till en förändring om vi skall ha en väntande skara på Jesus i vårt land. Var med och väck upp inför detta. Du kan köpa hem Flammor och dela ut och du kan läsa upp denna artikel i bönesamlingar – Gud välsigna dig till att vara en väckarklocka när andra har tystnat”.

Då undrar jag om en förändring är lika med att köpa hem Flammor och dela ut? Varför vill Holger Nilsson sälja Flammor? Kan han själv tjäna något på det? Är inte det ”glada budskapet” gratis eller vem är han som vill tjäna pengar på det?

Han skriver:

Nu firas denna helgdag. Alltså Kristi himmelsfärdsdag. Det får alla troende och icke troende göra och det är en påminnelse för alla om vad som hände.

Det är också en påminnelse om att Jesus skall komma igen”.

Har Jesus/Gud någonsin bett kristna om att fira högtider, om att fira dagar, år och tider? Eller är Holger en jude???

Han fortsätter:

Så här var änglarnas budskap till de som så när Jesus steg upp till himlen: De sade: "Galileer, varför står ni och ser mot himlen? Denne Jesus som togs upp från er till himlen, han ska komma tillbaka på samma sätt som ni såg honom stiga upp till himlen” Apg. 1:11.

Att Jesus skall komma igen är den näst mest förekommande sanning som finns i Bibeln, detta efter försoningen. Självklart skall då detta predikas mycket och ofta eftersom det är en av huvudsanningarna i Bibeln. Men så är det inte i Sverige, därför gör vi fel”.

Holger (kristen sedan länge och största delen av sitt liv) verkar inte ha förstått att när Jesus/Gud kommer tillbaka så är det inte för att gulla med judar (med kristna sionister i kyrkorna) eller med sådana som honom (vad han nu är) och som kallar sig för ”kristna” utan att vara det.

När han, Jesus/Gud, kommer tillbaka så kommer han att skilja mellan dem som har stått upp för honom (som har haft KÄRLEK TILL SANNINGEN (till honom) och dem som bara har använt honom som en födokrok för att kunna upphöja sig själva på olika sätt.

Holger Nilsson fortsätter:

Man kan komma med alla möjliga ursäkter för att detta budskap inte predikas, men det är inga av de ursäkterna som håller – vi kommer att bli ansvariga för detta om vi inte gör det och gör människor redo inför denna stora dramatiska händelse. Vi lever nu så pass nära detta så det kan ske när som helst”.

Här leker Holger Nilsson Gud (Jesus) vilket är vanligt bland kristna och speciellt om dom har varit kristna länge. En människa (av kött och blod) kan inte göra göra en annan människa redo för Jesus/Guds återkomst och inte ens om de köper Flammor och delar ut till allt och till alla. Det är det bara Jesus/Gud som kan.

Han skriver vidare:

Tyvärr vet de flesta inte om detta för man får ingen undervisning om profetiorna som är tecken på att Jesus nu står för dörren. Men vi har undervisning av Jesus om tecken och han säger själv: ”På samma sätt vet ni, när ni ser allt detta, att han är nära ochstår för dörren.”

Men när man inte undervisar man det så ser man inte heller att Jesus är nära – det ena ger det andra”.

Holger Nilsson tror att det går att lära människor att bli frälsta av och till Jesus/Gud. Att de behöver undervisning till att ta emot Jesus/Gud som kallar vem han vill och när han vill och själv söker upp dem när och om han vill det.

Han skriver mer:

Det är för att vara tydlig – näst intill en katastrof att man i Sverige har plockat bort den profetiska ordets undervisning. Återigen så gör man fel – ty så här säger gudsordet: ”Så mycket fastare står nu det profetiska ordet för oss, och ni gör rätt i att hålla er till det som till ett ljus som lyser på en dyster plats tills dagen gryr och morgonstjärnan går upp i era hjärtan.”2 Petr. 1:19. Det står att man gör rätt när man håller sig till det profetiska order. Gör man inte det så gör man fel! Så enkelt och tydligt är det. Man bryter emot detta som alltså står att vi skall göra – hålla oss till det profetiska ordet!

Vi måste få till en förändring om vi skall ha en väntande skara på Jesus i vårt land. Var med och väck upp inför detta. Du kan köpa hem Flammor och dela ut och du kan läsa upp denna artikel i bönesamlingar – Gud välsigna dig till att vara en väckarklocka när andra har tystnat.

Jesus kommer snart låt dig inte bedras av tystnaden eller alla ursäkter för att man inte talar om detta – det beror på att vi lever nära Jesu återkomst då de som skall möta honom har somnat in – det är Jesu egna ord: läs Matt. 24: 1.12. Väcka de troende är nu en huvuduppgift – var med och gör det!

Att Holger Nilsson är en sektledare (en representant för judarna, judendomen, sionismen och för Israel) som är ute efter att tjäna pengar genom att använda sig av Jesus/Guds namn för att få sälja sina ”Flammor” och böcker har väl knappast undgått någon om ni har läst hela inlägget. VE HONOM OCH ALLA ”KRISTNA” SOM STÅR UPP FÖR HONOM (och hans gelikar) och för läran om uppryckandet (av dom kristna) innan den stora vedermödan som redan har börjat utan att Jesus/Gud har kommit tillbaka och hämtat upp dem till skyarna.

Istället så har de vaccinerat sig en eller massivs med gånger på order av samhället (regeringen och medierna, myndigheterna) och de köper nya telefoner, blir mer och mer digitaliserade och ser inget konstigt med det för självklart så kommer Jesus/Gud och hämtar dem vilken dag som helst så att de slipper ifrån vedermödan som de redan har accepterat.

Läs mer här:

https://flammor.com/kristi-himmelsfrdsdag-p2581.html


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik