Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den "demokratiska plikten" att rösta

Publicerad 2023-05-11 14:34:36 i Allmänt,

Vi får allt som oftast höra (och speciellt innan val) att det är en demokratisk PLIKT att rösta på något av de politiska partierna som finns men frågan är hur denna så kallade ”plikt” kan motiveras om partierna själva inte bryr sig om demokratin och inte har eller känner någon ”plikt” att göra det? När kriminaliteten tillåts att frodas helt öppet (och nu menar jag inte den importerade kriminaliteten som de flesta partier och deras väljare ondgör sig över) genom utförsäljning av statlig egendom till privata intressen som endast är intresserade av att öka sina vinster?

När privata företag/bolag/banker kan härja och plundra hur som helst och hejas på från politiskt håll (från höger till vänster) och hur man kan komma undan med det genom att titt som tätt växla från så kallat vänsterstyre till högerstyre och sedan tillbaka till vänsterstyre (så håller det på och har hållit på) genom att föra fram SAKFRÅGOR utan några som helst analyser?

Som nu i det senaste valet när uppkomlingen SD vann ytterligare mandat genom sin uttjatade fråga, invandringens vara eller inte vara som om det är vad det handlar om när alla partier i grunden ställer upp på att göra det möjligt för ljusskygga krafter som verkar bakom kulisserna, att plundra hela landet.

Hjälper det då med KÄNSLOARGUMENT (som att det är synd om invandrarna eller om andra) eller behövs det vettiga politiska analyser över hur och varför det ser ut som det gör om det nu finns/är något problem eller flera problem?

Vad är det för krafter som vill att det skall se ut som det gör och finns det några som kanske till och med skrattar åt alla fånar i regeringen och i riksdagen (oavsett partitillhörighet) så länge som de går deras intressen tillmötes?

Är inte den politiska gyttjan (från vänster till höger) endast ett spel för gallerierna? Blev det inte ganska kännbart att det är så det förhåller sig i och med den så kallade pandemin? Vilket parti (från höger till vänster) motsatte sig de övergrepp som skedde av befolkningen?

Hur ser det ut idag när det framkommit att Covid 19 är som vilken förkylning/influensa som helst? Har demokraterna (ingen nämnd ingen glömd) bett om ursäkt till alla drabbade på olika sätt och som lydigt tog sina vaccins doser varav många fortfarande lider på grund av dessa experimentvacciner, eller tuffar man på som om inget har hänt?

Nu när WHO som till åttio procent finansieras av läkemedelsföretagen/av privata intressen (Se föregående inlägg) vill få till stånd en världsomspännande HÄLSODIKTATUR finns det då något enda parti som motsätter sig det eller anser man fortfarande att det är en DEMOKRATISK plikt att rösta vart fjärde år för att dessa partier (enskilda) skall få sitta kvar vid KÖTTGRYTORNA?

Är det det privata näringslivet (kanske läkemedelsbolagen eller WHO, bankerna etcetera) som betalar dem deras löner, privilegier och förmåner (cirka 75.000 kronor i månaden för riksdagsledamöter och ännu mer när det gäller regeringen) eller vilka är det?

Till vilka borde de ha LOJALITET? Vad hade hänt (vilket aldrig har hänt eller kommer att kunna hända) om en chef för läkemedelsindustrin hade börjat med att sälja ut dess tillgångar till STATEN?

Hade en sådan person fått ha kvar sitt arbete? När det gäller de FOLKVALDA så är det helt okej och något som dessvärre premieras, och de får ha kvar sina arbeten och löner om de gör så samtidigt som de sedan kan söka jobb inom näringslivet när de har avgått från politiken (oavsett parti) och då få ännu mer svindlande löner/positioner som tack för hjälpen.

Vad ger detta för signaler till människor? Att det går att sitta på arslet och bara säga JA och kanske AMEN (om det handlar om ”kristna”) till allt som de förväntas att säga ja till? Är det något som GYNNAR DEMOKRATIN även om enskilda personer byts ut då och då och alla är SNÄLLA?

Jag menar att om ingen FOLKVALD behöver stå upp för det de påstår sig stå upp för utan kan svänga hit och dit och fram och tillbaka, vad leder en sådan utveckling till?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik