Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Chemtrail och Pseudomonas Syringae Bacteria

Publicerad 2023-05-13 20:05:24 i Allmänt,

Att man sedan lång tid tillbaka har förpestat luften med gifter som når jorden och människor, allt levande, är känt sedan länge men när jag läste denna artikel:

https://newsvoice.se/2023/05/pseudomonas-syringae-bacteria-cause-thunder/

så förstod jag vad det var jag hade drabbats av och som det tog nästan fyra år att tillfriskna från. Det började i februari 2019. Året innan var det den där varma sommaren när det gick att se rutor och olika mönster på himmelen nästan varje dag och vilket många förundrade sig över då det inte var några normala moln i skyn eller något normalt överhuvudtaget där uppe i skyn.

Folk blickade upp mot himmelen och kunde se konstiga molnformationer, streck, ränder och rutor, nät, cirklar men dom flesta intalade sig att det säkert var normalt. Vad kan man göra och vad vill man göra? Det är ingen som vill sluta att andas och jag fortsatte att andas och att vara ute i den friska eller rättare sagt i den sjuka luften.

I februari 2019 fick jag kristallsjukan men blev botad av en läkare på en specialistklinik som gjorde en slags manöver med mig så att kristallerna hamnade i rätt läge. Ni som har drabbats av samma sak vet vad jag talar om.

Trots detta så blev jag inte frisk/bra utan det var något som fanns kvar och jag gick till vården igen och fick vara med om samma sak ännu en gång. Efter det så sökte jag mig inte till vården mer (de kunde inte göra något) men blev bara sämre och sämre.

I november 2019 när jag var utomlands så blev allt riktigt jobbigt. Jag kunde inte gå upp på morgonen utan hjälp av väggarna. Det tog någon timma innan den värsta yrseln försvann och så höll det på. Jag sökte vård utomlands och först på en vårdcentral som inte kunde göra något och sedan på ett sjukhus. Där fick jag veta att det jag hade drabbats av var en Pseudomonas bakterie som skulle kunna sätta sig på lungorna.

Jag fick en stark antibiotika kur i början av december 2019 och utomlands. Jag reste tillbaka till Sverige i mitten av januari 2020 utan att känna mig frisk men något bättre.

Sedan kom detta med Covid 19 runt mars 2020 och jag tackade Jesus/Gud för att jag kom hem innan alla dessa restriktioner. För cirka ett halvår sedan (alltså nästan fyra år senare) kände jag mig någorlunda frisk och tro mig, jag har gjort allt för att bli det.

Under tiden som jag var sjuk och inte visste vad det berodde på så funderade jag mycket. Jag gick tillbaka i tiden och började att fundera över det mesta och bland annat över hur mycket Chemtrail (gifter) som släpptes ner i den stad jag bodde sommaren och hösten 2018 liksom i många andra städer i Sverige.

Jag minns att det började med ett stickande i den ena näsborren och detta är inget som jag hittar på. Jag tror att jag andades in aerosoler.

Efter det följde alltså kristallsjukan och resten av mitt lidande som varade i nästan fyra år. När det var som värst och som jag först nu känner mig frisk från så började Covid 19 vaccinerna. Efter den konstiga och varma sommaren 2018 skulle alla fås till att vaccineras mot Covid 19 år 2020 och som har klassats som en lungsjukdom precis som det jag drabbades av eller som rättare sagt hade kunnat sätta sig på lungorna.

Jag tänker och funderar i vanlig ordning vilket ingen kan ta ifrån mig. En trevlig (kanske otrevlig) anhörig till mig sa att det är väl du som har smittat ner hela Sverige med Covid 19 och sedan var det lite skratt efter.

Denna anhöriga har numera cancer (har fått operera bort sin livmoder) efter att ha tagit sina vaccindoser mot Covid 19 och trots att hon gått på alla undersökningar som finns regelbundet och som handlar om livmodercancer och bröstcancer.

Hur fungerar virus och bakterier och Pseudomonas Syringae Bacteria? Angriper den fullt friska kroppar eller angriper den sjuka kroppar? Är dom som söker vård och läkare friska eller sjuka?

Kan dom bli friskare genom att få ännu mer kemiska preparat/läkemedel utskrivna (kanske mer vaccin) eller kan dom bli friska genom att de rensar ut sina kroppar från olika preparat och gifter och bygger upp en motståndskraft?

Vad säger det sunda förnuftet??

Läkarna har (får vi hoppas) ett stort förnuft och de vet och kan mycket men säg den läkare som mitt uppe i sin karriär (eller i början av sin karriär) vågar gå emot läkemedelsföretagen/läkemedelsindustrin och/ eller regeringar och media? Jag vill inte anklaga någon enskild läkare men är inte deras TYSTNAD/MUNKAVLE ett hot mot alla människors hälsa när de istället hade kunnat välja att tala ut vilket hade gynnat deras patienter? Handlar inte deras yrke om att RÄDDA liv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik