Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Brott och brottsprovokation

Publicerad 2023-05-22 15:14:37 i Allmänt,

Att begå brott är olagligt (eller?) men att provocera fram brott och inte minst det brott som brukar kallas för ”HATBROTT” (där det räcker med att någon känner sig kränkt, trampad på tårna eller kanske hatad för att kunna dra någon annan inför skranket) verkar vara helt lagligt. Det finns många, inte minst inom det som kallas för rättsväsendet, som tjänar grova pengar på detta. De får sitt levebröd och mer än så på att medierna och även våra folkvalda hetsar människor mot människor och grupper mot grupper och provocerar fram reaktioner/handlingar från folket som de sedan inte själva behöver stå till svars för. De kan, som sagt, i stället tjäna en massa pengar och vinna alla möjliga titlar, uppnå status/berömmelse/klättra på karriärs – stegen genom att SLICKA uppåt och SPARKA neråt. Detta hade inte kunnat fortgå utan SYNDABOCKAR för då hade de avslöjat sig själva och att Sverige inte är någon DEMOKRATI eller något land där ALLAS LIKA VÄRDE råder (annat än på pappret) samt att det är på detta sätt som man upprätthåller det som så vackert kallas för demokrati med allt vad det innebär i form av åsiktsfrihet, yttrandefrihet, religionsfrihet, mötesfrihet med mera heter.

När ett fåtal människor tillåts att ta patent på de demokratiska fri och rättigheterna, på sanningen (vad de anser vara sanning och rätt eller fel) och alla andra (alltså resten/den stora massan) endast har SKYLDIGHETER (inga rättigheter) då kan man inte sedan skylla på dem (som bara har skyldigheter) oavsett vilka fina ord och fraser man använder sig av.

Men detta är vad man gör och det är på grund av det som samhället kan gå runt i sin nuvarande form och vidare mot en fullständig diktatur, en HÄLSODIKTATUR/ÅSIKTSDIKTATUR/EKONOMISK DIKTATUR, KULTURELL/SOCIAL DIKTATUR) och steg för steg.

Allt medans majoriteten av befolkningen är fullt upptagen med att slåss med varandra och grupp mot grupp och att hitta syndabockar här och där och som är offer (inte verkliga förövare) precis som dom själva.

Man använder sig av känslor (sprider rädsla för det som man har bestämt sig för är ont och dåligt) när man lägger fram sina så kallade argument och inte av FAKTA eller av sunt förnuft. Medierna går i bräschen för detta liksom dom folkvalda (regeringen/riksdagen) och myndigheterna under dem.

Detta blev väldigt tydligt i och med den så kallade Covid 19 pandemin som inte ens var något pandemi utan ett EXPERIMENT. Idag är det något man helst vill glömma från mediernas och de folkvaldas (FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS/MYNDIGHETERNAS) håll men experimentet slog väl ut.

Nästan alla svenskar (var det inte cirka 90%?) lät lydigt vaccinera sig en, två eller flera gånger och vissa vaccinerar sig fortfarande mot allt möjligt. De har kommit in i en vaccinationskarusell som snurrar fortare och fortare och om de inte får sina vaccin (mot vad som helst, ge oss vaccin!!) så blir de desperata.

HETSEN och HATET mot OVACCINERADE liknade inget som tidigare har existerat i en så kallad demokrati men då ovaccinerade inte kan kallas (kallades) för en folkgrupp så var de tvungna att acceptera och gilla läget. Att bli hatade och stigmatiserade, bli sedda som PARIA (som mindre värda och okunniga) när medierna, regeringen och folkhälsomyndigheten hetsade folket/massorna mot dem. Mot dem som en del av dem idag och plötsligt ser som hjältar. Allt vad vaccinationsmotståndarna sa slogs ner från alla håll så att det dånade.

EN HETS UTAN DESS LIKE med andra ord. Familjer slogs sönder och en son blev ovän med sin far och en mor med sin dotter, ett barn blev ovän med ett syskon (ni som är kristna och har en bibel kan läsa om detta i er bibel) och om inte detta handlar om att söndra och splittra på ett DJÄVULSKT/SATANISKT sätt så vad handlar det om då?

De ovaccinerade fick hetsa tillbaka och de kunde även hata dem som ägnade sig åt utpressning (som att folk riskerar att förlora jobbet om de inte gör som de säger, vaccinerar sig) för att få vaccinera så många som möjligt men eftersom det var så få som inte följde läkemedelsindustrin, regeringen, folkhälsomyndigheten, medierna så försvann deras röster och de blev SYNDABOCKAR trots att ett HATBROTT (av aldrig skådat slag) begicks mot dem och speciellt mot dom som var ensamma ovaccinerade i familjen/bland arbetskamraterna/i sitt sociala nätverk.

Detta psykologiska KRIG mot en minoritet skall idag glömmas bort men ve den som glömmer bort förintelsen av 6 miljoner judar under Nazityskland!

Inte ens dom kristna stod enade i sina kyrkor och samfund. De slog igen sina kyrkor och uppmanade, när de öppnades igen, medlemmarna/kyrkobesökarna att både vaccinera sig och att bära munskydd, sprita händerna och så vidare. Vilka pajasar!!!

Idag är det ingen skillnad mellan vaccinerade kristna och ovaccinerade kristna för alla är som vanligt lika mycket värda (oavsett vad de tror eller gör).

Idag talas det om att WHO (världshälsoorganisationen) vill införa en hälsodiktatur. Är det konstigt??? Är det konstigt att SATANS folk vill ha mer och mer makt precis som Satan själv vill (och via dem)? Se länk nedan.

Hade WHO ens tänkt tanken på att idag tala om att de vill ha makt över människors hälsa om majoriteten av människorna i världen hade vägrat att vaccinera sig (en, två eller många gånger) och inte hade ställt sig positiva till vaccinationspass (till att WHO skall få styra över deras hälsa)???

Hade inte allt då kanske, och helt naturligt, gått i en annan riktning och kanske i en bättre riktning?

Om majoriteten av människorna hade gått emot digitaliseringen som är ett sätt för några (ett fåtal personer) att få kontroll och makt över det stora flertalet och inte minst, om de får som de vill, kan göra kontanterna överflödiga, hade vi då kunnat se en annan utveckling?

Varför ondgöra sig över något/någon/några om man själv vill vara med och inte bryr sig eller om man kan tjäna pengar eller annat på det?

Är det enstaka människor som kan skuldbeläggas för vad majoriteten gör och tydligen vill om de bara själva slipper att få stå till svars?

Här skulle ett cirkelresonemang/flera cirkelresonemang kunna börja utan att det går att komma någon vart så länge som dom flesta människor (oavsett vilka dom är eller vad dom tror) strävar efter att tjäna så mycket pengar som möjligt och kan göra det genom att hitta syndabockar så att deras lustar/deras kärlek till pengar/mammon (vad de står upp för och som har med det att göra), inte avslöjas.

PENGAR ÄR ROTEN TILL ALLT ONT enligt Jesus Kristus och bibeln men inte enligt SATANS tjänare (smorda) som anser att pengar är roten till allt gott. Till framgång, till att kunna bli något/några i världen och med det kunna tjäna ännu mer pengar som läggs på hög (går i arv om den/några dör) och på bekostnad av andra människor.

Trots det så säger de att ”ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA” och det vill dom flesta tro på trots att de vet att det inte stämmer överens med deras egen verklighet.

Det flyger inga feta sparvar in i munnen på dom fattiga (på dom som vill upp inom arbetarklassen eller medelklassen).

Dom måste bekänna färg och det kan de göra genom att bli slavar (aktiva slavar eller passiva slavar) till dom som äger pengarna och med det makten i Sverige/i världen.

De måste gå deras AGENDA tillmötes genom att hitta syndabockar så att deras hat (vad de är ute efter) inte kommer fram och avslöjas som HAT.

I gengäld så kan de tjäna mycket pengar och få positioner, och de kan göra karriär inom vilket område som helst.

De kan bli några (något) och som slavar men utan att kallas för slavar. De kallas istället för statsministrar, för riksdagsledamöter, för professorer, för läkare, för advokater, för doktorander, för biskopar, för journalister och ja Gud vet vad.

De kan sedan HETSA hur mycket dom vill mot andra men inte mot dem som ger dem det de vill ha såtillvida att de inte vill bli arbetslösa och gå till arbetsförmedlingen.

När det handlar om politiker och media (och det inte behövs någon större IQ/intelligens för att trycka på en knapp eller för att skriva en artikel om vad som helst) så kanske man kan ha en viss förståelse men när det handlar om sjukvården, om läkare (om specialistläkare, om ännu mer specialister inom sjukvården), om sjuksköterskor och övrig vårdpersonal som har fåtts till att gå emot sina egna kunskaper för att kunna/få vaccinera alla och ännu mer, då är det högt vatten.

Det finns inget försvar för dem.

De har läst om hur människans immunförsvar fungerar men arbetar trots det för att försvaga människors immunförsvar genom vacciner och kemiska läkemedel och för att försvaga det ännu mer.

De får bonusar och hejarop från läkemedelsindustrin ju mer kemiska läkemedel de skriver ut. Att ordinera vitaminer/mineraler (om det inte är akut och patienten är på väg att dö) och i förebyggande syfte är inget som läkare gör trots att de kallar sig för LÄKARE och vet om (borde veta om) att en dålig och ensidig kost i samband med stress och brist på motion kan leda till alla möjliga slags sjukdomar.

De vet detta och de vet vad depressioner och annat kan bero på (brist på mineraler och vitaminer och motion, social aktivitet) men skickar hem sina patienter med ett antidepressivt läkemedel (eller flera) som kan få dem till att ta livet av sig eller att ställa till med skada för andra i deras omgivning.

Att läka människor (kreti och pleti) är inte läkarna intresserade av om de inte ligger på dödsbädden/har blivit akut sjuka. De bryr sig mer om att gå läkemedelsindustrins intressen tillmötes men kallar sig för LÄKARE/FÖR SPECIALISTLÄKARE trots att de har valt att vandra med läkemedelsindustrin och inte med sina patienter. En patient som anmäler en läkare (för felbehandling) har inget att säga till om.

Läs mer här:

https://newsvoice.se/2023/03/who-diktatorisk-makt/

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik